FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jel ko narucivao online karte? kako to ide kako ih preuzeti?
Dode ti poštar na vrata al platiš poštarinu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel ko narucivao online karte? kako to ide kako ih preuzeti?
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- Evolution87
- Kontakt:
Cekajte obavijestenje grupe sto se tice gostovanja, nemojte se zalijetati. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ajax je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()

u medjuvremenu u Mostaru!

Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
crnov je napisao/la:Ajax je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
e momci koji je vama drugi dres onaj gostujuci s kojim ste igrali u banja luci, a koji treci?
ovdje imaju ova dva bijela, to su pretpostavljam drugi i treci, samo koji je koji
http://fksinfo.com/galerija/novi-dresov ... lika#17256" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje imaju ova dva bijela, to su pretpostavljam drugi i treci, samo koji je koji

http://fksinfo.com/galerija/novi-dresov ... lika#17256" onclick="window.open(this.href);return false;
www.FMBosnia.net
BiH site, posvecen igrici Football Manager
BiH site, posvecen igrici Football Manager
crnov je napisao/la:Ajax je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
A dite drago kak si smisan bas si simpa samo si zaboravija slike sa bilog briga u japankan i corapan? Jesi ono ti bija nonamo?
Prva garnitura nam je bordo. Taj iz Grcke i BL. Zapravo smo sve utakmice do sada igrali u njemu.Edin_FMB je napisao/la:e momci koji je vama drugi dres onaj gostujuci s kojim ste igrali u banja luci, a koji treci?
Druga garnitura nam je taj sa fotke, bijeli, sa bordo kragnom.
Treca garnitura, koju moramo imati po UEFA, je taj bijeli na malom Plakalu, za zuto-zlatnom apoletom. Ali je kao treca garnitura ravnopravan i onaj slican tom, crni sa zuto-zlatnom apoletom i ljiljanima.
Tako da imamo dvije udarne garniture, prva i druga, i trecu i cetvrtu po potrebi.

Kada si vec kod ovoga, kontam da bi mogli sada u subotu sa Velezom imati promociju ove druge garniture. Bio bi red, nismo ni jednu utakmicu igrali u njima.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Mene interesuje šta da ukucam u onom dijelu CVC2QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel ko narucivao online karte? kako to ide kako ih preuzeti?

edit : Hajd to sam skont'o nego nešto neće da mi prihvati aplikaciju.. Odbili su mi 2 kartice do sad

sudija Lahoz koji je delgirano za mec protiv Gladbacha je jedan od najcjenjenijih spanskih sudija, vec je sudio i LP, a sudio je i presudni derbi u zadnjem kolu primere 2013/2014 Barca-Atletico
-
- Kontakt:
@crnov
Ako je tebi "u međuvremenu" prije pet godina, onda ok. Volim ove Mostarrrrrce rođene isssati, pita ih stranac aj pokaži Stari most zbuni se..
Da ne bude offtopic, sretno Sarajevu u dvomeču sa Švabama, ne predstavljate samo FK Sarajevo i istoimeni grad, nego cijelu Bosnu i Hercegovinu. Pozdrav!
Ako je tebi "u međuvremenu" prije pet godina, onda ok. Volim ove Mostarrrrrce rođene isssati, pita ih stranac aj pokaži Stari most zbuni se..
Da ne bude offtopic, sretno Sarajevu u dvomeču sa Švabama, ne predstavljate samo FK Sarajevo i istoimeni grad, nego cijelu Bosnu i Hercegovinu. Pozdrav!
http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... poel17.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
poznaje li neko licno amara osima pa da ga pita gdje je nabavio ovu sarenu majcu sa stilom pa da je obucem protiv gladbacha na kosevu?
poznaje li neko licno amara osima pa da ga pita gdje je nabavio ovu sarenu majcu sa stilom pa da je obucem protiv gladbacha na kosevu?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Eh ovako. Imam kartu sa utakmice protiv Zvijezde ali je pocijepan/otkinut onaj bar kod. Taj dan im nije radio onaj aparat. Ja neću prisustvovati utakmici protiv Veleža iz privatnih razloga, pa ako neko želi sutra da se nađemo ispred Gimnazije Obale u 17:30 da mu dam kartu, ako želi ići na utakmicu. 
EDIT: Dao sam već jednom članu

EDIT: Dao sam već jednom članu

Zadnja izmjena: Hedg, dana/u 13 avg 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009
Daj nebudite ljubomorni, covjek je simpa i rodjeni maneken.vest je napisao/la:http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... poel17.JPG

Head je napisao/la:[youtube][/youtube]

- HannahMontana
- Kontakt:
http://www.lucmedia.eu/immagini/stripy.jpgKadet91 je napisao/la:Daj nebudite ljubomorni, covjek je simpa i rodjeni maneken.vest je napisao/la:http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... poel17.JPG
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- HannahMontana
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Da se najezis!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Mnogo smo se raspisali o Švabama, s razlogom naravno, ali hajmo ljudi da se bar ovo do subote bavimo PL...Bilo je danas pokušaja ali brzo se opet okrenemo četvrtku.
Zbog silne želje za veliki uspjeh na evropskoj sceni našeg kluba takve utakmice mi stvaraju pritisak pa mi nije baš jednostavno
.
Ja jedva čekam ovu utakmicu u subotu, da vidim kako će to na našem terenu izgledati protiv ekipe koja igra otovreno (bar se nadam da će tako igrati i u subotu), u BL je izgledalo fantastično.
Već sam ranije pisao, očekujem isti sastav kao i u prošlom kolu. Ali što je interesantno, a bilo je i očekivano, Protić bi lako mogao Puzigaću poslati na klupu. Ako ne zabije šta u evropskim utakmicama
, mislim da će rijetko dobijati priliku u PL. Prota se dosta dobro uklopio u tim.
@HannahMontana
Gdje nađe ovu sliku, vrati me u djetinstvo.

Zbog silne želje za veliki uspjeh na evropskoj sceni našeg kluba takve utakmice mi stvaraju pritisak pa mi nije baš jednostavno

Ja jedva čekam ovu utakmicu u subotu, da vidim kako će to na našem terenu izgledati protiv ekipe koja igra otovreno (bar se nadam da će tako igrati i u subotu), u BL je izgledalo fantastično.
Već sam ranije pisao, očekujem isti sastav kao i u prošlom kolu. Ali što je interesantno, a bilo je i očekivano, Protić bi lako mogao Puzigaću poslati na klupu. Ako ne zabije šta u evropskim utakmicama

@HannahMontana
Gdje nađe ovu sliku, vrati me u djetinstvo.

- Evolution87
- Kontakt:
Koja je svrha ovog posta? Da uputis pozivnicu anamo onima da opet navale na nasu temu?vest je napisao/la:http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... poel17.JPG

Ako te bas interesuje (a znam da ne), imas temu o odjeci pa se tamo obrati

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,