GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Pa evo, podrzavam ti ja Dinamo, navijam i protiv Hajduka i protiv Zapresica i protiv Moldea i protiv svakog cu. Nikad mi nitko nista nije rekao. Protiv Mamica sam, ali za dobar rezultat.
Tu ti ne mogu pomoć.Signore je napisao/la:I meni to s cetnikom malo ide na zivce, ne znam zasto
Objasnilo se 100 puta zašto ga se zove Četnikom, ako misliš da je bez razloga, objasnit ćemo i 101. put.
To neka moderatori odluče.DANTES je napisao/la:nije prikladno sportskom forumu...
Budimo realni, on najviše voli one sa €, samo što je, kako bi došao do svojih €, prešao nekoliko puta granicu zbog čega i jest Četnik, bez obzira na kasnije propagiranje lažnog hrvatstva na koje sline naivni.DANTES je napisao/la:uostalom on više voli one sa U...
Mislim da se na ovom forumu nikada nije izvrijeđalo, barem s moje strane, ako podržava momčad bez obzira koliko me to živciralo pogotovo ako je od Dinamovca koji je svjestan situacije.Denno je napisao/la:samo na ovu temu se ne mogu ostaviti komentari naprijed Dinamo i slicno da ga se ne vrijedja na nekakav cudan nacin
Problem je u onima koji se bace padobranom i pođu soliti pamet onima koji su doktorirali na temu Dinama, Mamića, i sl., kako se ustvari mi trebamo ponašati, što i kakav je Zdravko Mamić i sl.
S takvima će se uvijek, barem s moje strane, obrisati pod

Večeras potvrditi dobar rezultat iz prve utakmice!
Idemo Molde!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Ma nema potrebe, jer nema razloga zbog kojeg me zivcira nego me zivcira samo od sebe. Svi mi imamo nesto sto nas zivcira, a ni sami ne znamo zastobazero je napisao/la:Tu ti ne mogu pomoć.Signore je napisao/la:I meni to s cetnikom malo ide na zivce, ne znam zasto
Objasnilo se 100 puta zašto ga se zove Četnikom, ako misliš da je bez razloga, objasnit ćemo i 101. put.

Da li veceras Ara pocinje, jer samo on moze dat gol i vi mozete proci ?
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Dinamo se vraća svom provjerenom 4-3-3 sustavu, evo kako će to izgledati. Na klupi su Ježina, Matel, Taravel, Antolić, Ćorić, Fernandes i Hodžić. Očekujem da zadnja trojica dobiju minutažu i u drugom poluvremenu i nadam se da će Jozo Šimunović makar na svoj rođendan odigrati poštenu utakmicu. Naprijed Dinamo!

Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Too ! Nije se dalo da iz onakvog penala zabije gol !Ž 

Valjda i Hodža dobije 20 ak minuta.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Bravooooo ! Minimalno grupna faza Europa lige.

Dinamo prede centar gol
evo vec 0-3

bazero je napisao/la:Tu ti ne mogu pomoć.Signore je napisao/la:I meni to s cetnikom malo ide na zivce, ne znam zasto
Objasnilo se 100 puta zašto ga se zove Četnikom, ako misliš da je bez razloga, objasnit ćemo i 101. put.To neka moderatori odluče.DANTES je napisao/la:nije prikladno sportskom forumu...Budimo realni, on najviše voli one sa €, samo što je, kako bi došao do svojih €, prešao nekoliko puta granicu zbog čega i jest Četnik, bez obzira na kasnije propagiranje lažnog hrvatstva na koje sline naivni.DANTES je napisao/la:uostalom on više voli one sa U...Mislim da se na ovom forumu nikada nije izvrijeđalo, barem s moje strane, ako podržava momčad bez obzira koliko me to živciralo pogotovo ako je od Dinamovca koji je svjestan situacije.Denno je napisao/la:samo na ovu temu se ne mogu ostaviti komentari naprijed Dinamo i slicno da ga se ne vrijedja na nekakav cudan nacin
Problem je u onima koji se bace padobranom i pođu soliti pamet onima koji su doktorirali na temu Dinama, Mamića, i sl., kako se ustvari mi trebamo ponašati, što i kakav je Zdravko Mamić i sl.
S takvima će se uvijek, barem s moje strane, obrisati pod![]()
Večeras potvrditi dobar rezultat iz prve utakmice!
Idemo Molde!

audere est facere!
- bistrikboy
- Kontakt:
Gojak vidim nije vise nikakva opcija ove sezone!razlog?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Prema Hodzicu nemate nikakvog respekta 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pjaca je jedan ekstra talentiran igrac. Vec godinama nije bilo nekog krilnog igraca koji ovako lako igra. Meni bi vec sad igra u prvih 11 reprezentacije.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ne budi padobranac.Svi navijaci Dinama ga postuju.AsharaK je napisao/la:Prema Hodzicu nemate nikakvog respekta
Ne kazem za navijace, odnosi se na upravu. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Pa oni ga postuju najvise jbt.Ne bi ga toliko platili.Samo sto ne moze poceti prije Cileanca jer je ovaj zvijer.Hodzica je tek krenulo i dobro je da zabija.Nije realno ocekivati da u ligi prvaka pocne mec.AsharaK je napisao/la:Ne kazem za navijace, odnosi se na upravu.

Po svoj prilici da Henriquez igra evropske utakmice, a Armin će igrati utakmice HNL i svi zadovoljni. Plus Hodžića je super krenulo pa su sve prilike da će trend nastaviti.arelinho je napisao/la:Pa oni ga postuju najvise jbt.Ne bi ga toliko platili.Samo sto ne moze poceti prije Cileanca jer je ovaj zvijer.Hodzica je tek krenulo i dobro je da zabija.Nije realno ocekivati da u ligi prvaka pocne mec.AsharaK je napisao/la:Ne kazem za navijace, odnosi se na upravu.![]()
![]()
![]()
Kakva utakmica
Nek je i Dinamu jednom ovako krenulo. Da im svira jos tri penala nebi se brinuo
Treba im uvalit jos tri komada i nabrijat se za play off.
Drago mi je da ste dobili na kladionici

Mene zeza ApoelSignore je napisao/la:Kakva utakmicaNek je i Dinamu jednom ovako krenulo. Da im svira jos tri penala nebi se brinuo
Treba im uvalit jos tri komada i nabrijat se za play off.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.