NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 14 jan 2014, 21:44

slika

HVALA kapetane!!!
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 jan 2014, 23:17

Šilić institucija ove lige od kad ona postoji, dugo godina nezamjenjiva karika NK Široki Brijeg i najjaca ljevica Premijer lige. Šiliću hvala, i da ti i karijera sportskog direktora NK ŠB bude jednako uspjesna kao i igracka!

Sto se tice utakmice, nema se sta komentirati, klasicna prijateljska, ali po mokrom i losem terenu. Zao mi samo da Wagnera nije bio da objasni Dinamovoj inozemnoj koloniji sta su strane snage. 8-)
...Život za Široki...

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 jan 2014, 23:40

Neka je sretna penzija Šiliću, najboljem lijevom beku naše lige svih vremena, ipak je igrao u najvećem klubu Fudbalskom klubu Željezničar :mrgreen: i ostao je u lijepom sjećanju Manijacima, gospodin u svakom smislu te riječi!
Grbavica naš je Hram!!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 14 jan 2014, 23:47

Ostat ce debelim ispisano Dalibor Silic u analima Premijer lige BiH. Vidimo se na tribinama.

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 14 jan 2014, 23:52

Završava jedna cijela epoha Širokog s njegovim odlaskom. Još kad ode Wagner, to će biti to od stare momčadi...

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 16 jan 2014, 17:46

U vas kao i obicno sve u miru i tisini prolazi.
Zanima me ko je sve otisao a ko dosao u Siroki ove sezone?
Jese je raskinuo ugovor pa me zanima ko ce ga mijenjati na poziciji.Isto tako ovog Silica?
Ako moze neko ukratko o dolascima i odlascima iz Sirokog.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 jan 2014, 18:14

arhimed89 je napisao/la:U vas kao i obicno sve u miru i tisini prolazi.
Zanima me ko je sve otisao a ko dosao u Siroki ove sezone?
Jese je raskinuo ugovor pa me zanima ko ce ga mijenjati na poziciji.Isto tako ovog Silica?
Ako moze neko ukratko o dolascima i odlascima iz Sirokog.
jbg-a neku dizu halabuke, najave, transferi, a na kraju sve suplja...
kod nas to sve fino lagano

Šilić postao sportski direktor
Buhač na posudbu u BraniteljJeše raskinuo ugovor, a nece njega nitko mijenjat, nego je on upravo otisao jer se ne moze izboriti za poziciju pa nece da sjedi na klupi

Došao samo Brazilac Hugo Alexadrino
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jan 2014, 20:15

Sasvim dovoljno. Mladi se kale, najbolji juniori dobivaju sansu i minute s prvom ekipom, traze se nasljednici glavnih igraca, Alexandrino ako bude dobar odlicno, ako ne, nije bed, i to je to.
Nikakve price po kavama i gluposti, samo suti i radi, stroga disciplina i ozbiljan rad.
...Život za Široki...

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 17 jan 2014, 00:54

jel to ovaj macak :mrgreen:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako je ovaj sasvim dobro izgleda.Dribling na nivou. :D
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 17 jan 2014, 01:13

Joj ovaj žeton, nema na kojoj ga temi nema. Nego zanima me da li je otišao Wagner ili je još tu, pošto se šuška da ide ???
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 17 jan 2014, 01:22

TimeLine je napisao/la:Joj ovaj žeton, nema na kojoj ga temi nema. Nego zanima me da li je otišao Wagner ili je još tu, pošto se šuška da ide ???
šta si se naklatio na čovjeka, pa i ako se žetonira to je njegova stvar. Šta je boli k...A gdje se to šuška za Wagnera, pa lik ima 36 godina + u Širokom ima sve što mu treba i više.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jan 2014, 10:27

Gdje ce bolan ici, sta ti je, 36a mu godina, kapetan momcadi i apsolutna legenda i kultna licnost, sta god zatrazi od Širokog Brijega, dobio bi.
Wagner je nekoliko puta ranije bio na korak od prelaska u rusku ligu, medjutim to sto se zadrzao u nasoj ligi je iskljucivo plod njegovog koljena, jer svaki put je magnetnom rezonancom otkriveno da je prevelik rizik od povrede i jednostavno se nije htjelo riskirati, a nama je dobro ispalo jer je ostao ipak dobro zdrav i covjek je fizicki spreman i bolje pazi na svoje tijelo nego 90 posto profesionalnih nogometasa u BiH sto i pokazuje cinjenica da je sa 36 godina unistavao i ponizavao protivnike u ovoj ligi na regularnoj bazi, i nadam se da ce se na vrijeme vratiti s operacije i dovoljno spremiti da nastavi i u drugom dijelu sezone.
...Život za Široki...

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 17 jan 2014, 14:13

pocetak priprema je pokazao da smo najozbiljniji kandidati za prvaka BiH prvi poceli pripreme najmanje mijenjali igrace samo se suti i radi :)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jan 2014, 14:37

veznjak Mate Pehar novi igrač, dolazi iz Splita
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 17 jan 2014, 16:05

sirokii je napisao/la:pocetak priprema je pokazao da smo najozbiljniji kandidati za prvaka BiH prvi poceli pripreme najmanje mijenjali igrace samo se suti i radi :)
Pa zar nisi navikao posljednih godina da Željo posljedni počne pripreme a svake godine prvi bude. Slično nešto..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 18 jan 2014, 02:57

travnik81 je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:Joj ovaj žeton, nema na kojoj ga temi nema. Nego zanima me da li je otišao Wagner ili je još tu, pošto se šuška da ide ???
Izvini care al me malo i posramota da me uopste spominjes.Samo ti svoj posao,taj novi nik aldine cuvaj malo bolje :ugeek:

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 18 jan 2014, 13:53

Kevin je napisao/la:veznjak Mate Pehar novi igrač, dolazi iz Splita
Uh, dobar ubod sa ovim Peharom,a i pametno na 3,5

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 18 jan 2014, 14:52

arhimed89 je napisao/la:
travnik81 je napisao/la:
Izvini care al me malo i posramota da me uopste spominjes.Samo ti svoj posao,taj novi nik aldine cuvaj malo bolje :ugeek:
Žeton arhimed još počeo da halucinira. :lol: idi bolan uvlači se ljudima po temama u pakaš, jedino to znaš, a mani se šupljih priča.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 jan 2014, 16:40

Pehar je dosta borben igrac,voli udariti :D ,nadam se da ce biti pravo pojacanje
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 18 jan 2014, 22:55

TimeLine je napisao/la: Žeton arhimed još počeo da halucinira. :lol: idi bolan uvlači se ljudima po temama u pakaš, jedino to znaš, a mani se šupljih priča.
mani se foruma,ode ti stado :(

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 33 gosta.