HVALA kapetane!!!
jbg-a neku dizu halabuke, najave, transferi, a na kraju sve suplja...arhimed89 je napisao/la:U vas kao i obicno sve u miru i tisini prolazi.
Zanima me ko je sve otisao a ko dosao u Siroki ove sezone?
Jese je raskinuo ugovor pa me zanima ko ce ga mijenjati na poziciji.Isto tako ovog Silica?
Ako moze neko ukratko o dolascima i odlascima iz Sirokog.
šta si se naklatio na čovjeka, pa i ako se žetonira to je njegova stvar. Šta je boli k...A gdje se to šuška za Wagnera, pa lik ima 36 godina + u Širokom ima sve što mu treba i više.TimeLine je napisao/la:Joj ovaj žeton, nema na kojoj ga temi nema. Nego zanima me da li je otišao Wagner ili je još tu, pošto se šuška da ide ???
Pa zar nisi navikao posljednih godina da Željo posljedni počne pripreme a svake godine prvi bude. Slično nešto..sirokii je napisao/la:pocetak priprema je pokazao da smo najozbiljniji kandidati za prvaka BiH prvi poceli pripreme najmanje mijenjali igrace samo se suti i radi
Izvini care al me malo i posramota da me uopste spominjes.Samo ti svoj posao,taj novi nik aldine cuvaj malo bolje :ugeek:travnik81 je napisao/la:TimeLine je napisao/la:Joj ovaj žeton, nema na kojoj ga temi nema. Nego zanima me da li je otišao Wagner ili je još tu, pošto se šuška da ide ???
Uh, dobar ubod sa ovim Peharom,a i pametno na 3,5Kevin je napisao/la:veznjak Mate Pehar novi igrač, dolazi iz Splita
Žeton arhimed još počeo da halucinira.arhimed89 je napisao/la:Izvini care al me malo i posramota da me uopste spominjes.Samo ti svoj posao,taj novi nik aldine cuvaj malo bolje :ugeek:travnik81 je napisao/la:TimeLine je napisao/la:Joj ovaj žeton, nema na kojoj ga temi nema. Nego zanima me da li je otišao Wagner ili je još tu, pošto se šuška da ide ???
mani se foruma,ode ti stadoTimeLine je napisao/la: Žeton arhimed još počeo da halucinira.idi bolan uvlači se ljudima po temama u pakaš, jedino to znaš, a mani se šupljih priča.
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 33 gosta.