Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

warden
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la warden » 23 okt 2011, 20:48

don_burza je napisao/la:Neka neko stavi dobar link za Lazio prahnulo mi malo italijanskog fudala
http://www.firstrowsports.tv/watch/8785 ... -roma.html" onclick="window.open(this.href);return false;
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 okt 2011, 20:55

-RIVALDO-

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 okt 2011, 20:59

Ima i ovo, makednoska TV

http://zulu.on.net.mk/live/telma
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 okt 2011, 21:00

Puma je napisao/la:Ima i ovo, makednoska TV

http://zulu.on.net.mk/live/telma
cuo sam da ova telma prenosi nekih 15 godina zaredom Serie A, ne znam je li tacno. 8-)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 okt 2011, 21:08

senad_flamin je napisao/la:http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=j ... ci=11&si=1

Slika savrsena 8-)
kamo srece da su svi strimovi ovakvi
Thomas Müller - Fußballgott

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 okt 2011, 21:12

Jesul uvijek ovakvi streamovi na ovoj stranici ?

edit: evo Hernanesa :D
Call the coroner!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 okt 2011, 21:13

zabi ga lik ko Dzeko, koljenom al sebi :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 okt 2011, 21:21

Sto niste rekli da se na Bet365 mora platit deopsit da bi se gledala tekma :D dzaba se prijavi,prije je bilo odlicno
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 okt 2011, 21:23

Mozeli ko postaviti listu strijelaca i listu asistenata u dosadasnjem dijelu prvenstva Serie A
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 okt 2011, 21:26

Di Natale 7 golova

Cassano 5 asistencija
-RIVALDO-

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 24 okt 2011, 14:05

Evo odlicna analiza ovog kola :

ITA: Pobjedom kod Bologne Lazio izbio na 2. mjesto, Milan u 45 minuta od 0-3 do 4-3, Juventus i Fiorentina prosuli bodove u posljednjih 10 minuta

U posljednjoj utakmici osmog kola talijanske Serije A nogometaši Lazija slavili su na gostovanju kod Bologne 2-0...

Nakon vodstva koje su nogometaši Lazija prenijeli iz prvog dijela a realizirali autogolom Roberta Acquafresce u 23. minuti, u drugom poluvremenu prvi gol u dresu novog tima postigao je bh. reprezentativac Senad Lulić.

Igrala se 48. minuta, loptu je na kratko primio Djibril Cisse te proslijedio Luliću koji s vrha šesnaesterca desnom nogom pogađa donji lijevi kut golmana domaće momčadi za 0-2. Lulić je igru napustio u 87. minuti a zamijenio ga je Giuseppe Sculli.

Ovom pobjedom Lazio je na ljestvici Serije A napredovao za čak tri mjesta te prestigao do ovog susreta drugoplasirani Juventus. Momčad Edoarda Reje sada ima 14 bodova, samo bod manje od vodećeg Udinesea.

Nogometaši Udinesea izbili su na prvo mjesto 3-0 domaćom pobjedom nad Novarom...

Antonio Di Natale zabio je dva gola za trijumf domaće momčadi došavši time do brojke od šest ovosezonskih pogodaka i prvog mjesta na ljestvici strijelaca. Jednom se u listu strijelaca, u 38. minuti, upisao Maurizio Domizzi.

Friuljani su sve riješili unutar 15-ak minuta utakmice, između 33. i 48. minute.

Na prvom mjestu Serije A Udinese je prvi put nakon tri pune godine. Posljednji su put tu čast Di Natale i suigrači imali ujesen 2008. godine, točnije 2. studenog. U sedam ovosezonskih utakmica primili su samo jedan gol.

Roma je na svom Olimpicu pobijedila Palermo 1-0 i popela se na šesto mjesto ljestvice. Svoj je premijerni pogodak za Rimljane zabio 19-godišnji argentinski ljevonogi veznjak Erik Lamela, ovoljetno pojačanje iz River Platea.

Do druge su pobjede u sezoni stigli nogometaši Intera, koji su na San Siru pobijedili Chievo s neuvjerljivih 1-0. Thiago Motta zabio je pobjednički gol glavom u 34. minuti na nabacivanje Wesleyja Sneijdera.

Mladi hrvatski nogometaš Marko Livaja s klupe je odgledao poraz (2-0) svoje Cesene na gostovanju kod Siene.

Na poluvremenu utakmice 8. kola talijanske Serije A između Leccea i Milana talijanski je aktualni prvak bio slomljen i pregažen. Domaćin je vodio s velikih 3-0...

No, to Lecceu nije bilo dovoljno. Ne samo za pobjedu, već i za jedan bod u ovoj utakmici. Milan je u nastavku izrežirao veliki preokret. Od domaćeg vodstva 3-0 Milan je došao do pobjede 4-3.

Glavni pokretač snage kod Milana je bio 24-godišnji Kevin-Prince Boateng koji je postigao hat-trick (prvi njegovi pogoci ove sezone u Seriji A). Golovima, mahom sjajnim udarcima iz daljine, u 49., 54. i 63. minuti, Boateng je izjednačio na 3-3 i doveo domaćina do stanja potpune panike. Naime, nakon uvodna dva gola Milana praktički se nije izlazilo iz Lecceovog šesnaesterca.

Mala pauza je nastala od 63. minute pa nadalje, no da veliki preokret bude začinjen do kraja potrudio se Yepes koji je glavom, u 83. minuti, iz blizine zakucao loptu u mrežu za 4-3.

Spomenimo da su strijelci za Lecce u prvom dijelu bili Giacomazzi, nekadašnji igrač Milana Oddo (iz penala) i Grossmüller, a do jedanaesterca su domaćini došli nakon "sjajne" glume Corvije koji je simulirao kontak s vratarom Milana Abbiatijem.

U derbiju 8. kola talijanske nogometne lige igranom u subotu, Juventus je na svojoj Areni ugostio momčad Genoe. Susret je završio podjelom bodova – 2-2...

Momčad trenera Antonija Contea može biti nezadovoljna osvojenim bodom protiv Genoe s obzirom da su dva puta ispuštali teško stečenu prednost. Alessandro Matri je dva puta dovodio "staru damu" u vodstvo, po jednom u svakom poluvremenu, ali je Genoa golovima Marca Rossija i aduta s klupe Adree Caracciola uspjela doći do boda. Matri je doveo Juventus u vodstvo već u 6. minuti prvog djela, ali je Rossi u 31. poništio to vodstvo, te se rezultatom 1-1 otišlo na predah.

U nastavku je nakon 13 minuta igre ponovno Matri zabio za vodstvo Juvea, no sav trud torinske momčadi, trenutno vodeće u Seriji A, pao u vodu kada je Caracciolo pet minuta prije isteka 90. minuta zabio za 2-2.

Juventus je nakon remija ostao vodeća momčad prvenstva s jednim bodom više od Udinesea koji će u nedjelju imati priliku zasjesti na čelo ako uspije na svom stadionu savladati novog prvoligaša Novaru.

U drugom subotnjem susretu igranom u Firenci, Fiorentina i Catania također su podijelili bodove identičnim rezultatom kao i u ranije spomenutoj utakmici. Na identičan način se rezultatski kretala i ova utakmica kao i ona u Torinu. Fiorentina je dva puta vodila pogocima Crnogorca Stevana Jovetića, koje su nogometaši Catanije, točnije Gennaro Delvecchio i Gaston Lopez, kasnije poništili.

Trener Siniša Mihajlović zaradio je isključenje na samom kraju susreta zbog vikanja i protestiranja kod glavnog suca, a navijači Fiorentine su poslije susreta tražili njegovu ostavku.

- Ako navijači moraju vrijeđati neka vrijeđaju mene, a ne momčad. Igrače neka ostave na miru. Navijači imaju pravo na nezadovoljstvo, ali ja ću nastaviti raditi prema svom planu jer je to dio mog posla. Naviknut sam na pritisak, ali nadam se da ću svoje mirne vibracije proslijediti na momke – rekao je nakon susreta trener Fiorentine.

Serie A, 8. kolo, rezultati:

Bologna – Lazio (Acquafresca 23-ag, Lulić 48)
Roma – Palermo 1-0 (Lamela 6)
Cagliari – Napoli 0-0
Inter – Chievo 1-0 (Motta 34)
Parma – Atalanta 1-2 (Valdes 80 / Moralez 54, 57)
Siena – Cesena 2-0 (Gonzalez 9, Calaio 53)
Udinese – Novara 3-0 (Di Natale 33, 48, Domizzi 38)
Lecce - Milan 3-4 (Giacomazzi 4, Oddo 30-11m, Grossmüller 37 / Boateng 49, 54, 63, Yepes 83)
Juventus - Genoa 2-2 (Matri 6, 58 / Rossi 31, Caracciolo 85)
Fiorentina - Catania 2-2 (Jovetić 20, 62 / Delvecchio 43, Lopez 82).
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 okt 2011, 14:20

Udinese stvarno igra i ove godine odlično, fascinantno je da su u 7 utakmica primili samo 1 gol, svaka čast, još su u ogromnom plusu finansijski jer su skupo prodali par igrača, stvarno se dobro i temeljito radi u udinama.slika
Milan s druge strane lani imao ubjedljivo najbolju odbranu, a ove u prvih 7 kola primili 11 golova "samo" deset više od udina :roll:
Kako je krenulo ovo bi mogla biti najinteresantnija sezona u zadnje vrijeme
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 okt 2011, 14:31

Biće gusto i neizvjesno..mnogo je ''krokodila u bari'' u utrci za tri mjesta i Scudettom...
Udinese odlično igra, imaju stabilne rezultate i konkretnu igru.. trenutno prikazuju najviše..
ima još tu puno ''interesanata'' za najviše domete : Juve, Milan, Roma, Lazio, Napoli...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 24 okt 2011, 15:40

Sto se tice borbe za scudetto na kraju ce to ponovo biti Milanska prica...

A Udinese je fkt fenomen,nevjerovatan je podatak da su do sada primili samo jedan gol. :shock: Kapa dole za Guidolina koji lagano izrasta u ponajboljeg talijanskog trenera.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 okt 2011, 21:11

slika
slika
slika

Znam da nije tema, ali vec 2 dana sam utucen zbog ove vijesti, ne mogu da vjerujem da nas je ovaj covjek napustio

Nek ti je lahka crna zemlja legendo
Call the coroner!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 24 okt 2011, 21:52

Također :cry:

Samo da dodam da je Marco bio Milanista :oops:

slika
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 okt 2011, 22:25

Ajd da i ja nesto napisem, ovdenak o sezoni u Serie A:

Veoma interesantan pocetak prvenstva, dosta iznenadjenja, ekipe prilicno ujednacene.
Dobro je da klubovi iz Milana nisu ponovo u samom vrhu (neka tako i ostane :lol:), a jos bolje da Udinese igra dobro i bez Sancheza, Inlera i Zapate. Atalanta je odlicno pocela, minus od sest bodova je nadoknadjen. Novara prijatno iznenadjenje, ocekivao sam da ce igrati defanzivnije.
Juventus je napredovao, ima i siroku klupu, sto moze biti prednost protiv Napolija. Ipak se nadam da ce Napolitanci izdrzati do samog kraja. 8-)
Rimski timovi interesantniji za gledanje nego prosle sezone, narocito Lazio.
Sudjenje mi se ne svidja. Klubovi i dalje igraju takticki najbolji fudbal u Evropi (cak i oni mali), ali se plasim da tempo igre dosta pada u odnosu na ostale kvalitetne lige. Pored fudbalera za ovo najvecu krivicu snose sudije, koje su precesto u centru paznje i isuvise lako sviraju penale i slobodne udarce.

NAPOLI - nadam se da mogu i do titule, ali se plasim da ce im tanka klupa doci glave. :roll: De Sanctis je odlican golman (najbolji u ligi), ali defanzivni igraci uglavnom preko 30 godina (Cannavaro, Aronica, Campagnaro) a bez prave zamene. Maggio i Zuniga mogu odigrati dosta dobro po bokovima i od njihove forme ce mnogo toga zavisiti. Kupovina Inlera je fantastican potez, jako mi se svidja taj igrac. U napadu se sve desava u trouglu Hamsik, Lavezzi, Cavani, nisam siguran koliko ce Pandev, Mascara ili Lucarelli moci adekvatno zameniti ove igrace ako zatreba. Santana moze biti dosta vazan, ali se sa njim nikad ne zna.
JUVENTUS - dosta bolji nego prosle sezone. Pirlo je doneo kreativnost u srednjem redu, tu sada imaju i tehniku, pored snage i brzine. Lichtsteiner je sigurno bolje resenje od Grygere, a i odbrana sa Barzaglijem u sredini i Chielinijem levo izgleda dobro. Ovaj drugi uvek moze i na CB, otvorivsi mesto za De Ceglie-a ili iskusnog Grossa. Vidal se dobro snasao, dosta radi ali i igra veoma neprecizno, narocito sut nije jos namestio. Verujem da ce biti bolje. Vucinic je u dobroj formi, konstantno opasan a jedva cekam pravi povratak Quagliarelle, sa njim ce biti dosta opcija u spicu. Krasic je najkriminalniji od svih igraca Juveta i najveci flop u istom.
INTER - umesto da iskoristi trenutak i posle osvajanja titule prvaka Evrope pojaca klub sa 2-3 zvezde i 5-6 talentovanih mladjih igraca, predsednik kluba je zadrzao veterane i poceo sa rasprodajom talenata. On je ocigledno ispunio svoje ambicije i sada mu je klub iskljucivo poslovni projekat. Dosta igraca je zasiceno, treba im neka promena (mozda kluba) a u ekipi nema igraca koji su na klupi a da bi mogli znacajnije podici nivo igre. Cesar je u slaboj formi ali kako Viviano ne moze braniti, nema dileme da Brazilac nema pritisak konkurencije. U dosadasnjem delu prvenstva, najbolje je igrao Nagatomo, a prelaznu ocenu mogu jos dobiti Samuel i Obi. Greske pri izboru trenera su dosta uticale na losu formu.
MILAN - jos uvek pokusavam da shvatim kako se Milan transformisao od tehnicki najdoteranije ekipe do jednog od najgrubljih timova lige. Jasno je da sada imaju masu na sredini terena i da ce im to pomoci da dobiju Inter lakse, ali su izgubili kreativnost (ostade jos Seedorf). Abbiati je solidan, ali ima vrlo diskutabilnu odbranu ispred sebe. Nisam mislio da cu ikad ovo reci, ali Nesta je veoma problematican, ni senka onog igraca od pre nekoliko godina. S druge strane, Thiago Silva je, po meni, najbolji odbrambeni igrac lige, ali iz nekog razloga malo potcenjen. Trebalo bi da ekipa bar dobije na brzini kad se oporave Robinho i Pato, ovako necemo bas uzivati u njihovoj igri. Definitivno, Milanu najvise fali sredina.
ROMA - isuvise toga je promenjeno da bi se odmah osvojila titula, ali Roma ce svakako biti zanimljiva za gledanje. Ono sto ja vidim kao najveci problem Rome je taj da oni jos od Batistute nisu kupili igraca koji je bio zvezda u kvalitetnom timu (nije slucajno sto su bas tad i bili prvaci). Cesto dovode igrace koji su bili na klupi u svojim timovima = put u osrednjost. Mesto golmana je sigurno dok je tu Stekelenburg. U odbrani najvise vredi Kjaer, bez obzira na kiks u derbiju. Odlicno se postavlja, dobar je i u skoku, nesto sporiji. Pjanic se dobro snasao, a Osvaldo je najvece otkrovenje, jer je bio kriminalan pre odlaska u Espanyol.
LAZIO - veoma interesantan ove godine, novajlije su se odlicno uklopile, mogu i medju prvih 4-5 ako ih povrede zaobidju. Marchetti je dosta dobar golman, Dias dominantan o odbrani, Matuzalem i Brocchi neumorni, Klose i Cisse veoma opasni. Kljuc igre je ipak u rukama Hernanesa i on bi ove sezone mogao biti medju najboljim igracima lige. Lulic se dosta dobro snasao.
FIORENTINA - na zalost, mislim da im treba dosta promena. Boruc je solidan golman, ali ispred sebe ima jednu od najsporijih odbrana lige. Ne znam koliko to mogu promeniti mladji Romulo ili nas Nastasic. Sredina terena ima dosta problema i osim Behramija, niko nije u posebno dobroj formi. Mislim da mogu u Evropu. Najveci problem je to sto se Montolivu i Vargasu ne igra previse za Fiorentinu i sto pre se oni prodaju bice bolje i klubu i njima. Najvise nedostaje pravi napadac, narocito sada kad Gilardino ne igra. Cerci i Jovetic trebaju nekog ispred sebe ko moze dati gol.
UDINESE - i posle odlazaka vec navedene trojice igraca (iz svake linije tima po jedan), ekipa i dalje igra dobro. Handanovic je medju boljim golmanima lige, Danilo odlicno zamenio Zapatu, Benatia u dve godine od drugoligaskog igraca u Francuskoj stigao do odlicnog Serie A stopera, Armero i Asamoah vec dokazani, zreli za najvece klubove, Badu promovisan u standardnog (prethodne dve sezone igrao samo desetak prvenstvenih utakmica), Prizrenac Abdi jos prosle sezone prijatno iznenadio. Jedino Di Natale treba vecu podrsku u odsustvu Sancheza, oporavak Barreta i Floro Floresa bi trebao resiti i taj problem. Pored toga, Guidolin je opasno napredovao i sada je, verovatno, najbolji trener u Serie A.
GENOA - opasna ekipa. Frey je najbolji golman kog su imali u poslednjih 10 godina, srednja linija Veloso-Constant-Kucka je najpotcenjenija, ali i najbolja trojka "trkaca" u jednoj ekipi Serie A. Odbrana i napad prosecni.
ATALANTA - klub sa najboljom fudbalskom skolom, pocetak iznad svih ocekivanja. Consigli je siguran na golu, ponikao je u klubu, branio je i za Olimpijski tim. U odbrani su lokalni Bellini i Capelli, te Masiello (stigao iz Barija) i Peluso. U sredini terena je interesantan Bonaventura, ponikao u Bergamu, tek prosle godine igracki sazreo, zatim Padoin (ponikao u klubu), argentinci Moralez i Schelotto, iskusni Brighi i zasad najbolji igrac tima, Luca Cigarini. Napad se oslanja na Denisa, koji je odlicno poceo a dosta se ocekuje i od mladog Gabbiadinija koji se vratio se pozajmice Cittadelli.
PALERMO - nepredvidiva ekipa koja, kad ima svoj dan, moze svakog dobiti. Novi golman iz Grcke Tzorvas je neocekivano dobro poceo, Pisano iz Varesea izgleda kao pravo pojacanje za odbranu, Balzaretti je izrastao u vrhunskog igraca - najbolji levi bek lige. Migliaccio je izvanredan u defanzivi, a Ilicic zaduzen za kreiranje igre. Izraelac Zahavi je interesantan, a mladi Acquah iz Gane redovno dobija priliku. Pored iskusnog Miccolija i, najzad, smirenog Pinille, Hernandez bi trebao obeleziti sezonu. Odlicno se krece, oseca priliku za gol.
CHIEVO - kao i uvek oni lagano idu kroz ligu. Bradley mi se svidja, i verovatno ce biti prvi Amer koji nesto znaci u calciu. Pellisier, Slovenci i Hatemaj na nivou. Opstanak je siguran.
NOVARA - kad u prvu ligu udje tim koji je retko bio i drugoligas a pri tom nema neogranicena sredstva i poznate, iskusne igrace, onda uglavnom ocekujem bunker. Novara me je prijatno iznenadila, narocito u mecevima koje su igrali kuci. Golman Ujkani zasad solidan, Paci u zivotnoj formi pod stare dane, Rigoni odlicno poceo (dobar tehnicar, prosao Juventusovu skolu), Jeda i Morimoto opasni po gol. Ipak, ne verujem da ce izdrzati u ovom ritmu bez pojacanja.
BOLOGNA - je u teskom qrcu. Cini mi se da jedino vrede Ramirez i Diamanti. Gillet nije nivo Viviana, a Di Vaio je losiji nego prethodnih godina: konkurencija Acquafresce i godine cine svoje. Dva jako dobra igraca, ali obzirom na ostatak tima - lako bi mogli ispasti.
CAGLIARI - dobar kao i uvek. Nainggolan pokazuje da izrasta u top igraca, Agazzi pristojan, stariji igraci (Conti, Cossu, Biondini, Larrivey) na nivou ocekivanog, jedino im fali napadackog potencijala, posto su Nene, Ibarbo, Larrivey losi realizatori, a El Kabir mlad i neiskusan.
CATANIA - tipicna domacinska ekipa. Ako uhvate na brzinu - dobro, ako ne uhvate - u pozicionoj igri ih nije tesko nadigrati. Ogavan fudbal igraju.
PARMA - klasican one man show u reziji Seba Giovinca. Ali, samo na kontre mogu da igraju. Kad ih se otvori - smesni su.
LECCE - cudna ekipa. Ima tu dobrih igraca, ali su totalno nepredvidivi. Voditi 3-0 protiv Milana i ne umeti da to zatvoris se placalo ispadanjem iz lige, u njenim najslavnijim danima. Grossmuller, Obodo, Tomovic, Giacomazzi i Corvia su dobri, a posebno mi se svidjaju Strasser i Bertolacci, koji su na pozajmicami. Pasquato slabo dobija sansu, a primetno je i vezivanje za potrosene igrace (Di Michele, Carrozzieri, Oddo). Tesko ce se ovde sacuvati goli prvoligaski zivot.
CESENA - ide u drugu ligu. Najverovatnije. Nisam pratio.
SIENA - prijatno iznenadjenje, cije igre (takodje) nisam pratio. :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 okt 2011, 23:11

gledam pregled kola i vidim da se bologna dobro ispromasivala protiv lazia, tacnije golman vadio haman nemoguce

kako ce ovaj lazio samo lagano da potone
nema potpisa

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 24 okt 2011, 23:57

ja navijam za juventus ali ne bih volio da potone lazio radi lulica....znaci 1.juve 2.roma 3.lazio

zna se sto :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 okt 2011, 23:57

Admir_Sa je napisao/la:gledam pregled kola i vidim da se bologna dobro ispromasivala protiv lazia, tacnije golman vadio haman nemoguce

kako ce ovaj lazio samo lagano da potone
Jbg i Palermo je protiv vas... mogli su lagano dobiti...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.