FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Tko pogleda na tablicu vidjet ce da smo se i pored 3 kiksa vratili na prvo mjesto (barem do sutra) tako da se uzalud nadate nekim otkazima.
Nije mi cilj braniti trenera, ali da sam bio na njegovom mjestu danas isto bih odmarao Manea a ubacio Tela, isto bih osvjezio odbranu kao i on, sve je to danas bilo ok. Izgubio si dva boda al bar znas da se na malog Tela pa i na Mazraouija moze ozbiljno racunati. Jedino sto mi ne bi Goretzka odigrao cijeli mec. Trebao je podijeliti minutazu njemu i Ryanu. Imam osjecaj da se islo udovoljiti nekim Leonovim zeljama, jer sumnjam da ce i narednu utakmicu krenuti s njim, imao je dugu pauzu i nije nikako mogao steci odjednom toliku prednost nad Ryanom. A to ne valja, jedino zdrava konkurencija i fokus na potrebe ekipe naustrb pojedinca mogu dovesti do pravih rezultata.
Uglavnom, u septembru nitko ligu nije osvojio niti izgubio, krenulo se svjesno u sezonu bez klasicne 9ke iz razloga koji mi je takodjer shvatljiv, i to i neki novi trener ne moze promijeniti. Ekipa se dosta izmijenila ali ima potencijala i prostora za napredak. Barca nam je pravi test i mozda u pravo vrijeme, kad su oni u naletu a mi u nekom padu forme, da vidimo gdje smo i koji su stvarni dometi ove ekipe.
Nije mi cilj braniti trenera, ali da sam bio na njegovom mjestu danas isto bih odmarao Manea a ubacio Tela, isto bih osvjezio odbranu kao i on, sve je to danas bilo ok. Izgubio si dva boda al bar znas da se na malog Tela pa i na Mazraouija moze ozbiljno racunati. Jedino sto mi ne bi Goretzka odigrao cijeli mec. Trebao je podijeliti minutazu njemu i Ryanu. Imam osjecaj da se islo udovoljiti nekim Leonovim zeljama, jer sumnjam da ce i narednu utakmicu krenuti s njim, imao je dugu pauzu i nije nikako mogao steci odjednom toliku prednost nad Ryanom. A to ne valja, jedino zdrava konkurencija i fokus na potrebe ekipe naustrb pojedinca mogu dovesti do pravih rezultata.
Uglavnom, u septembru nitko ligu nije osvojio niti izgubio, krenulo se svjesno u sezonu bez klasicne 9ke iz razloga koji mi je takodjer shvatljiv, i to i neki novi trener ne moze promijeniti. Ekipa se dosta izmijenila ali ima potencijala i prostora za napredak. Barca nam je pravi test i mozda u pravo vrijeme, kad su oni u naletu a mi u nekom padu forme, da vidimo gdje smo i koji su stvarni dometi ove ekipe.
Ako izgubi kod kuce od onakve Barcelone koja je 2. evropska kategorija, JN ce vec goriti pod nogama pa taman imao ugovor i na 10 godina. Bayern pun ko brod, ako treba isplatiti ce ga i vozdra.
Nisu se potrosili onolike pare za pojacanja i ugovore da bi gledali remije protiv nekakvih Uniona i Stuttgarta, to je sigurno.
Nisu se potrosili onolike pare za pojacanja i ugovore da bi gledali remije protiv nekakvih Uniona i Stuttgarta, to je sigurno.
- Omerbavarac
- Kontakt:
A mozda je vrijeme da se tron prepusti nekome drugom?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Nije toliki problem ni rezultat koliko igra koja je jad s obzirom na sastav s kojim raspolaže. Šta bi Klopp radio sa ovakvim sastavom kada sa onakvim Liverpoolom punim polovnjaka dominira već godinama.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Do gola je igra bila takva da bi nekoga mogao mučiti tjerajući ga da gleda (bila je ona jedna prilika Gnabrija kad je promašio mrtvaca,) a ni kasnije nije bila nešto, muka muka.
-
- Kontakt:
Opet trening otvoren za javnost i opet potpisuju autograme po sat vremena i više. Tabletaš veze nema sa životom i poslije Bayerna će moći voditi samo klubove tipa Leverkusen, Leipzig i tako to. Smiješno u šta su se Bayernu treninzi pretvorili.Another open training session to the fans took place today at Säbener Straße [![]()
@FCBayern
]
I am not yet born; O hear me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nešto se izgleda kuha u bavarskoj
Mogo bi Zubati završiti kao džemperko
Puno nezadovoljnih igrača pišu portali
Mogo bi Zubati završiti kao džemperko
Puno nezadovoljnih igrača pišu portali
Ako se sveti trojac okrene protiv zubija, dani su mu odbrojani.
Neuer/Muller/Kimmich.
Neuer/Muller/Kimmich.
Očekujem da se momcima sutra digne na Barcu i da to završi 3 razlike
Bit će da im smetaju dani odmora i drkanja kurca, baš čudno otkad su prestali trčati više od protivnika (protiv BMG) i dalje da ne mogu pobijediti u ligi, nadtrčavaju ih svi

Pa ako se to ne desi onda smo zvanicno u krizi i ne sluti na dobro, ja se nadam da su ovi kiksevi do kurcobolj.e
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sabitzer starta protiv Barce

Gorecka se zbog turnira u Lisabonu umislio da je mix Gattusa i Pirla
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Vidim da se na obje teme podcjenjuje protivnik...
Igras LP kuci, sta trebam ocekivati nego pobjedu… To je prvi jaci test ove sezone i da se vidi na cemu smo i mi i oni, ne ocekujem da ih razvalimo ko zadnjih x meceva al dobiti se mora.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 sep 2022, 00:39Vidim da se na obje teme podcjenjuje protivnik...
Očekujem 5:2 minimalno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Očekujem jači otpor Barse no inače ali pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.
Mada mi je želja vidjeti dobru i neizvjesnu utakmicu jer rezultat ovaj put nije toliko važan.
Bayern ako pruži maksimum i rezultat bude neizvjestan onda tek možemo pričati o povratku Barcelone.
Mada mi je želja vidjeti dobru i neizvjesnu utakmicu jer rezultat ovaj put nije toliko važan.
Bayern ako pruži maksimum i rezultat bude neizvjestan onda tek možemo pričati o povratku Barcelone.
Vom Jäger zum Gejagten
Barcelona nije nikada pobijedila Bayern na Allianz Areni, pa čak ni 2009. i 2015. godine u najvećem prajmu i eto sad će kao
Barcelona pušta večeras da zubati što duže ostane na klupi Bayerna i sistemski ih uništi svojim tabletiranjem. Gospodski.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Dosad smo bolje izgledali protiv jačih ekipa koje žele igrati lopte. Nadam se pobjedi, ali da budem iskren ne bi me iznenadilo ni da se stvari drugačije odviju. Barca u utakmicu ulazi bez ikakvog pritiska i željni dokazivanja, dok se kod nas u zadnje vrijeme nakupilo i loših rezultata i igre. Par igrača je totalno van forme, a gol nam ne dadne samo tko ne opuca.
Opet s druge strane, vjerujem da će obje ekipe proći dalje jer kvalitetom odskaču, tako da se utakmica može opušteno pogledati, očekuje nas pravo nadigravanje i možda neki teniski rezultat.
Opet s druge strane, vjerujem da će obje ekipe proći dalje jer kvalitetom odskaču, tako da se utakmica može opušteno pogledati, očekuje nas pravo nadigravanje i možda neki teniski rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.