Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Ne kontam sta smo cekali ovoliko sa prodajom igraca ? Pa jel uvijek moramo u zadnji trenutak sve
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Čuj AMN u Junajted. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Otkud to?
Ma treba ga prodat. Moze pokrivati vise pozicija, ali ni na jednoj nije kvalitetan. Odigra jednu od deset utakmica dobro.
Mislim da su dobre sanse da ce doci i Aouar i Partey. Samo dok se skart odstrani iz ekipe.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Mislim da cemo na kraju dovesti jos Aouara i prodati ove neke iz kluba, pa ce to biti to za ovaj prijelazni rok onako realno.
ARSENAL4ever
22 miliona eura.
Larin izvor: Vedo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
moji su reliable, anellovi nivo vesele sveske i palčića 
evo npr. posle ove pauze jedine povrede ce ostati Mari i Martinelli, ostali se vracaju.Mislim da ce Arteta ozbiljno da racuna na Chambersa, dodaj tu jos i Salibu i fino smo popunjeni pozadi. S tim da se Mustafa i Sokratis trebaju prodati, tu dodaj jos Kolasinca, guzu, Torreiru i Elnenya, to ce da pokrije transfere Aouara i Parteya.

evo npr. posle ove pauze jedine povrede ce ostati Mari i Martinelli, ostali se vracaju.Mislim da ce Arteta ozbiljno da racuna na Chambersa, dodaj tu jos i Salibu i fino smo popunjeni pozadi. S tim da se Mustafa i Sokratis trebaju prodati, tu dodaj jos Kolasinca, guzu, Torreiru i Elnenya, to ce da pokrije transfere Aouara i Parteya.
Znam da si za Aubu dobro rekao da je produzio tako da ti treba vjerovati.QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 sep 2020, 18:14moji su reliable, anellovi nivo vesele sveske i palčića![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Došo Pašteta u Lyon, Aouar ide neyebo se ja AA23

Juninho: “I think by Friday we will have all the answers.”
Quarterov petak.
Quarterov petak.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Samo najveci znaju sta petak znaci u ovom poslu.
evo ekskluziva sluzbeno Auoar u petak kod nas.
evo ekskluziva sluzbeno Auoar u petak kod nas.

Sutra pregledi, u petak potpis.

Ponedjeljak Partey time
Ako ne ugrabimo Aourea na vrijeme ove pare sto smo ustekali ovim prodajama idu na Parteya i to je to...
Ma da se ne bih iznenadio da ne dodje niti jedan od njih dva i onda da se dovede neko panicno rijesenje koje cemo preplatiti i gledati 100 godina da ga se rijesimo
Ma da se ne bih iznenadio da ne dodje niti jedan od njih dva i onda da se dovede neko panicno rijesenje koje cemo preplatiti i gledati 100 godina da ga se rijesimo
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nadam se da su ti dani prošli. Bolje nikoGunner4 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 20:12Ako ne ugrabimo Aourea na vrijeme ove pare sto smo ustekali ovim prodajama idu na Parteya i to je to...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa Aouar je valjda gotov, mislim da sada samo trebamo pratiti situaciju oko Partya
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Ozymandias
- Kontakt:
Ma Aouar je gotov, kad se zavrse ovi outgoing transferi bit ce i Partey, u najgorem slucaju neka low budget verzija Parteya 

JorginhoGunner4 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 20:12Ako ne ugrabimo Aourea na vrijeme ove pare sto smo ustekali ovim prodajama idu na Parteya i to je to...

Kolasinac trained today as normal, interesting to see if he features tomorrow night. Sokratis as well.
Kakvi mi i nase prodaje. Ako iko ode bicu iznenadjen
Kakvi mi i nase prodaje. Ako iko ode bicu iznenadjen
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.