Kad ste igrali prijateljsku protiv sudijaUnproforumas je napisao/la:Sarajevo sa bivolom na klupi, bez kondicionog trenera, bojkotom glavnih igraca, protiv sudija i saveza i dalje prvo na tabeli. Ovu ligu treba ugasiti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kad ste igrali prijateljsku protiv sudijaUnproforumas je napisao/la:Sarajevo sa bivolom na klupi, bez kondicionog trenera, bojkotom glavnih igraca, protiv sudija i saveza i dalje prvo na tabeli. Ovu ligu treba ugasiti
proslog vikendasamoposteno je napisao/la:Kad ste igrali prijateljsku protiv sudijaUnproforumas je napisao/la:Sarajevo sa bivolom na klupi, bez kondicionog trenera, bojkotom glavnih igraca, protiv sudija i saveza i dalje prvo na tabeli. Ovu ligu treba ugasiti![]()
Tad ste bili u istoj ekipiUnproforumas je napisao/la:proslog vikendasamoposteno je napisao/la:Kad ste igrali prijateljsku protiv sudijaUnproforumas je napisao/la:Sarajevo sa bivolom na klupi, bez kondicionog trenera, bojkotom glavnih igraca, protiv sudija i saveza i dalje prvo na tabeli. Ovu ligu treba ugasiti![]()
Schlager je napisao/la:Komentator na Arena je rekao da je bio penal,ali da je crveni prestrog.prisonbreak je napisao/la:Iskreno, nema veze s penalom.Riziko je napisao/la:Penal bio, ruka na ramenu Vranješa.
Al realno,ono se i moze svirati,a i ne mora.cak i da imamo VAR..Naivno je odbrambeni igrac Tuzle s ledja stavio ruku na Vranjesovo rame.
Sto ne pricas za penal za nas kada Stanojevic ili je Serbecic udara Jusica direktno u nogu pred sudijom? Spominjes penal, a Ahmetovic prvo napravi faul na Jusicu, kad vec seres de makar sekundu budi objektivanBordoSarajevo je napisao/la:Sarajevo opet pokradeno, penal bi donio pobjedu..
Penal protiv Borca, Tuzle, Slobode...
Dokle??
Osim dva prekršaja za Čelik koji su išli u korist Sarajeva, sve ostalo u ovih 14 kola je na štetu Sarajeva.
Prvenstvo nije regularno. Jedni te isti uvijek oštećeni, jedni te isti uvijek pogurani.
DO KAD?
Pa sto bi Željo istupio kad su i oni na isti način dolazili do titula, nema logike.delinjo je napisao/la:e cuj guraju se sarajevski klubovi....da je neki njihov klub igrao za titulu i izgubio je zbog onakvog penala u Bijeljini kao sto se Zelji desilo,ljudi bi istupili iz lige....ali eto guraju se sarajejevski klubovi....svasta
Ma ne moze Borcu niko nista reci sto se "guranja" tice. Do sada su sve cisto i posteno odigrali, svaki penal koji je dosudjen je bio prekrsaj i opravdana najstroza kazna (barem ono sto sam gledao utakmica na Areni).ZaNjuBoriSe je napisao/la:Gledam ponovo utakmicu premotanu na areni, Tuzla bez krstene sanse...penal na Vranjesu cist kao suza...sam ide na gol, povlaci ga za rame Efendic dovoljno da ga omete, ne znam cemu polemika.
Zasto niko ne polemise žuti karton golmanu Tuzle za faul van sesnaesterca?????
Drug, pusti njih, idemo ovo. Ispoštuj. Takođe svi ostali navijači i simpatizeri Želje koji čitate i pišete, nebitno gdje ste, hoćete li, možete li doći u nedelju. Za početak neka ovo bude vaš mali doprinos.delinjo je napisao/la:e cuj guraju se sarajevski klubovi....da je neki njihov klub igrao za titulu i izgubio je zbog onakvog penala u Bijeljini kao sto se Zelji desilo,ljudi bi istupili iz lige....ali eto guraju se sarajejevski klubovi....svasta
Sarajevski novinarsko/sportski lobi je spreman izgurati smiješnog Kjosevskog pa i ovog klauna do kojekakvih reprezentacijabhpremierliga12 je napisao/la:Stvarno je nevjerovatno koliko Kovacevic pravi gresaka i ima kikseva. Mislim da ce se svaki napadac Sarajeva koji je objektivan sloziti s ovim. Jucer isto izlazi na loptu na 20 metara i preskoci ga lopta kao dijete neko, sreca pa je bio Lazic tu. Mislim da se preveliki hype digao oko momka, kao sto je bilo ono jedno vrijeme za Kjosevskog, pa je propao kao niko.
Dobro, vi se ponosite sto ste sarajevski pusikurci, eno bratama Sarajevo dade gol dok im igrac lezi, a oni crkose od dragosti.CityCity je napisao/la:Apsolutno tačno.Dodao bih samo još jednu činjenicu koja se manje spominje:Komentatori utakmica na sarajevskoj televiziji-platformi Moja TV su neobjektivni navijači sarajevskih klubova-sarajlije,takođe slično na arenisport,sportski novinari na BHT1,Hayatu itd su sarajlije,"stručni saradnici-komentatori u emisijama prve lige su sarajlije-igrači i navijači(dogani,jusufbegovići itd),bivši fudbaleri u studiju su uglavnom sarajlije,emisije o ligi se svedu da se 80% priča o igri sarajevskih klubova,sarajevski portali poput ovog sportsport su uglavnom u funkciji sarajevskih sudija i klubova itd,itd.Pošto niko osim sarajevskih klubova ne može u ovakvom rasporedu snaga računati na prosperitet i ići u Evropu i uzeti neku kakvu takvu kintu logično će neko ubrzo postaviti pitanje i svrhe te lige i pravljenja bezveznih velikih troškova.Za ovo što sad imamo nažalost dovoljan nivo je i kantonalna liga.tuzla1983 je napisao/la:Sa ovako dirigovanim suđenjem kao što je to danas Mulahasanović uradio mi ubijamo fudbal u BiH. Niko normalan neće se odlučit da ulaže novac u ovu ligu - koja je skrojena po nacionalnom ključu kao i cijela država. U toj situaciji klubovi iz Tuzle, Mostara, Zenice i dr. krajeva BiH gdje je većinsko bošnjalko stanovništvo nikada neće igrati bitnu rolu jer to pripada sarajevskim klubovima. Što se tiče druga dva naroda oni imaju svoj dio kolača i nažalost to je tako. Pogledajmo samo sudijsku organizaciju koja je bazirana sa tri prostore Sarajevo, B. Luka i Hercegovina i oni uz saglasnost NS odrađuju poslove jedni drugima. Ako se sljedeće godine ne napravi određen iskorak u NS liga se komotno može ugasiti.
Daleko najbolji.redbull93 je napisao/la:Najbolji golman u ligi je Pavlovic!
Ne daju im sudije kazuZip je napisao/la:![]()
Pored vasih problema kojih imate bog zna koliko, ti se opet o sudjenju i sarajevu
Tu gamad niste pobjedili na Kosevu 34 godine...
Nemoj tako, za par godina ce se oni borit za prvo mjestoOsttribine je napisao/la:Ne daju im sudije kazuZip je napisao/la:![]()
Pored vasih problema kojih imate bog zna koliko, ti se opet o sudjenju i sarajevu
Tu gamad niste pobjedili na Kosevu 34 godine...![]()
Vidis da je hudnik pozarni na ovom forumu i samo komentarise Sarajevo, bgm kao da smo im mi konkurencija u njihovoj tradicionalnoj borbi za opstanak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.