FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije me bilo 7 dana i vidim svasta se izdesavalo.Propustio sam proslavu,i zadnje kolo,sto mi je jako zao,tek sad malo prikupljam informacije,kako je bilo protiv Kozare i Leotara.Drago mi je sto je bilo onako lijepo na proslavi,mada nisam nasao golove i ne znam kako se kretao rezultat.Ono sto sam vidio protiv Leotara,mi je malo zasmetalo,a radi se o drugom golu Leotara.Ona reakcija naseg golmana je krajnje smijesna i neozbiljna.Nije me briga sad za SLobodu,mada mi je zao ,jer je to klub duge tradicije,iako smo tamo dozivljavali mnogo neugodnosti,opet kazem da mi ih je zao,ali onakvim reakcijama blatimo ime naseg kluba.Ja znam da nam nije trebalo ,znam da smo poslije slavlja igrali,ali samo ne volim vidjeti onako ofirne stvari oko naseg kluba.Ako se vec nije igralo punim intezitetom,shvaticu poraz,ali ako se onako ofirno pusta gol ,pa nek je i dogovoreno ,ali dogovori to sa malo vise stila ,a ne onako ofirno.Nisam vidio podugo ofirnije pusten gol.Gradimo jedan jak klub,i ne trebaju nam seljacki potezi i malogradjanski da se postavljamo u takvim ili bilo kojim drugim sitacijama.Sloboda je kriva sama sebi ,Tuzlaci su mnogo puta ispali seljacine,ali to njima na obraz.Sami su o sebi odlucivali i sad im ostali krivi.Koliko sam shvatio i poraz od jedan razlike im je odgovarao.ALi opet kazem nije me briga za njih,ali ne volim gledati onakve stvari u nasem klubu,bez obzira sto nam nije trebalo.Da smo posteno izgublili pa ni po jada,ali onako vec brukamo ime naseg kluba.
Bez obzira na to hvala Amaru i igracima na duploj kruni i cestitke nasim navijacima.
Bez obzira na to hvala Amaru i igracima na duploj kruni i cestitke nasim navijacima.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Samo se ti šepuri, vidjećeš kad ti dođe naš vođa Armageddonspielführer_21 je napisao/la:I jeste se složili da su Leotaru prepuštena 3 boda i to namjerno?
Sad kako, zašto, zbog čega, to je druga stvar i to niko ne može sa sigurnošću reći. Ali ono što se sa sigurnošću može reći je to da je rezultat u Trebinju bio poznat igračima jednog i drugog tima i prije početka meča. Što bi rekao onaj vaš The Special None: "Kraj priče"

Da makar hoće navratit onaj Mustafa Cerić

niko kao armageddon sa juga 

Evo mojih modela!

Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 27 maj 2012, 20:56, ukupno mijenjano 4 puta.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Zavrsili smo tu pricu oko Leotara i Slobode. Ne zapocinjite opet molim vas!
FKŽ
UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAS!
INTER!!
INTER!!
Ako se bude gradilo tako da se tribine nastavljaju na sjevernu( tako ce i bit vjerovatno) mislim da je realno ocekivati stadion preko 20k. Trenutna sjeverna tribina prima preko 5kElegant je napisao/la:Ako vec radis napravi da ima 15-20k mjesta, da budemo realni.Amoxicillin je napisao/la:lošeAboveTheLaw je napisao/la:![]()
![]()
ja radim u 3DS Maxu već nešto što mene zadovoljavakapacitet nekih 35k do 40k..s natkrivenim tribinama i terenom
znači s providnim krovom ^^ i nema više klasičnih reflektora nego sam/ću montirat' na krov one
ma vidjećete dok završim..prava mala špica (PS: radim ga na principu k'o što se rade stadioni za PES..pa možda neko zaigra na njemu
)

FKŽ
INTER!!
INTER!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
To sam i ja konto, po toj logici najmanje 25,000 će biti kapacitet. Rijetko će bit' pun, al hajd, može i repka igrat na njemu...
A sto se ponasate kao djeca koji ce nam vrag stadion od preko 20.000 mjesta ? Ko ce to odrzavati, treba puno para da se odrzava a kamoli da se izgradi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
čovjek bi rekao to sutra trebaju početi radovi...
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Dobro napravićemo tri tribine, a na jednu stranu ćemo stavit zid i napisat ovdje nema tribine jer neki misle da ne treba veći stadion od 20,000. Riječ je o izgledu ne o kapacitetu. Logika ćao.
- BolanBolan
- Kontakt:
Zel je napisao/la:
Meni se ovi sviđaju!BlueTiger je napisao/la:Evo mojih modela!![]()
![]()

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- pintol_TM87
- Kontakt:
pa ovi s ovog borovinskog portala sve sto vide ovdje tamo napisu...ajde da se dogovorimo preko pp da im damo neku "vijest" da im se malo smijemo..ionako ispadaju smijesni iz dana u dan...
Jel samo Kvesa pozvan u repku U21? ili je i benjo
Jel samo Kvesa pozvan u repku U21? ili je i benjo
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Potpisujem!NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Dobro napravićemo tri tribine, a na jednu stranu ćemo stavit zid i napisat ovdje nema tribine jer neki misle da ne treba veći stadion od 20,000. Riječ je o izgledu ne o kapacitetu. Logika ćao.
FKŽ
INTER!!
INTER!!
ama ko će napraviti i od čega? 

Bas tako,a nema se za kifle,u pitanju je najmanje 10 miliona.ChWilla je napisao/la:ama ko će napraviti i od čega?
Za nase uslove ogroman novac.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
hajd za sutra proucite sta znate 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ja ne znam kako vi ne kontate u čemu je fazon. Ako nećemo praviti ovakav stadion onda nam je bolje da ga ni ne pravimo. Možemo ga gradit tribinu po tribinu pet godina ali mora biti zatvorena krovna konstrukcija ako mislimo dobit rejting četvrte kategorije i ako mislimo da nam stadion ne bude ruglo. A ako ne dobijemo rejting četvrte kategorije onda nećemo moći igrati play-off i grupnu fazu evropskih takmičenja. A ako ne mislimo to igrat na Grbavici onda ne treba ništa ni gradit, ovakav stadion je sasvim dovoljan za Premijer Ligu. Banja Luka ima para za stadion a Sarajevo nema ni za kifle? Ma daj...
- pintol_TM87
- Kontakt:
sto to?pile87 je napisao/la:hajd za sutra proucite sta znate

Samo prouci ako bude nesto od toga znace se u par dana...pintol_TM87 je napisao/la:sto to?pile87 je napisao/la:hajd za sutra proucite sta znate
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
aha haj dobro hehpile87 je napisao/la:Samo prouci ako bude nesto od toga znace se u par dana...pintol_TM87 je napisao/la:sto to?pile87 je napisao/la:hajd za sutra proucite sta znate

ae eto sta god da je dobro je cim se tebi svidja

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP i 15 gostiju.