FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hoštapler zatego dvicu zdravlja mi
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Kako vam se cini Džigi Ninković iz Borca ? Ima iskustvo iz Italije (Serija A i B 100 nastupa) , istice mu ugovor uskoro.
Daj druze gdje ti takvi igraci i padnu na pamet? Krmak debeli koji izgleda kao neki igrac, jer protivnik ne moze preci centar u 99% utakmica od sudija. To je i jedini razlog sto njihova vezna linija i izgleda dominantno.
Nadam se da nije istina da sutra pustamo Velez. Moglo bi nam se to obiti na glavu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Neka ih bude stid i sram navijaca koji dodju u Mostar ako puste utakmicu .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Ja stvarno ne vidim nacin kako Velež može u Evropu i ako nas pobjedi. Kone ovu šansu nece propustiti, a imaju i bolji međusobni od Veleža, kao i Široki.
-
- Kontakt:
Ako se poklopi danas da Siroki dobije Slogu kuci,a Borac Slobodu onda bit ce svega u zadnjem kolu.Zasto kone ne bi mogle izgubiti u Tuzli?Slobodi ce jedino pobjeda tu odgovarati a znamo kakvo je stanje gore sto se tice atmosfere i napetosti kad im ides na noz.Siroki ce isto imati tezak posao jer gostuje Leotaru kojem ce isto tako samo pobjeda igrati ulogu.Medjusobni Zelje i Sirokog su isti,tako da odlucivala bi gol razlika koja je trenutno blago na strani Zelje,za jedan gol.
Nas ne treba ovo previse zanimati,mi moramo pobjediti danas i zavrsiti posao pa protiv Igmana rastereceno u nekom kombinovanom sastavu sa par juniora.Vakat je i njih da dobijemo konacno.
Zivimo u takvoj drzavi i pratimo tu ligu da me umjesto same igre vise brinu kvote na kladionici koje su nenormalne.Ako ima tu bilo kakve mutne radnje sa nase strane onda se istinski nadam da cemo popusiti 3 razlike i od Igmana.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

Al Cuj pustiti veleza da seljo ne idu u evropu, kakve su to kombinacije crne.. igraj bordo bijeli!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Zaganjati Crepulju obavezno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pustanje Veleza nije losa ideja. Ako je s Husrefom dogovoreno zadnje kolo. To bi moglo biti zanimljivo. Treba odigrati jako,muski,kockarski na sve ili nista. 

Nema puštanja nikome, samo jako do kraja. I kako da znamo hoće li Igmanu trebati zadnje kolo.
-
- Kontakt:
Svake godine ista prica,od lazi poslije postane istina.Kakvo pustanje,jestel dobri? Evo meni sad javise da Igmanu pustamo zadnje kolo,tako kazu,bice zestoka kvota,spojicemo ugodno sa korisnim.
Danas igra SARAJEVO!!!
SVI U VRAPČIĆE!!!
SVI U VRAPČIĆE!!!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Oni su protiv zrinjskog pocrkali ko kerovi, fali im 5 igrača i sad su kao favoriti jel
Sramota ako se fakat zamozartuje

Sramota ako se fakat zamozartuje
Vracamo se i na kladionici, sa 4.70, na 3.90 

Ma nikom ne pustati, pustali smo tuzli, pa su nas ****mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 08:43Svake godine ista prica,od lazi poslije postane istina.Kakvo pustanje,jestel dobri? Evo meni sad javise da Igmanu pustamo zadnje kolo,tako kazu,bice zestoka kvota,spojicemo ugodno sa korisnim.
- Osttribine
- Kontakt:
E cuj puštamo Velež i to na njihovom terenu
, ja kakve ste vi budale sviju mi, pa ne možeš da ih pobijediš vec 9 utakmica i kao mi cemo ih danas pustiti, kako vam ne dosade stalno te teorije od koji se 99 posto ispostavilo pogresno. Meni smo bitni mi i kad nam se ukazala prilika da izborimo Evropu izborimo je u ova preostala dva kola jer smo u najboljoj poziciji. A to da li ce se j.ebeni Željo ili j.ebeni Velež ili bilo ko drugi plasirati u istu me zaboli qrac.

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ja ne vjerujem kakav mi međusobni skor sa Veležom imamo. To je jedna sramota za klub da ih toliko dugo nismo uzeli pa nije Pepov City yebo ga tito
- Osttribine
- Kontakt:
Jbg ni oni nas nisu na Koševu uzeli 35 godina do one tekme kad nas je Sablić vodio pa šta, sad su nakon ulaska iz Federalne lige postali ozbiljniji i konkurentniji i eto nemamo do jednu pobjedu protiv njih kako su se vratili, istina ima tu dosta i nerjesenih rezultata, mislim 5 pobjeda Veleža (ukljucujuci finale Kupa) i 4 nerjesena susreta.FKSDoGroba je napisao/la: ↑21 maj 2023, 10:12Ja ne vjerujem kakav mi međusobni skor sa Veležom imamo. To je jedna sramota za klub da ih toliko dugo nismo uzeli pa nije Pepov City yebo ga tito
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma ne znam brate meni mrak na oči padne kad god čujem za taj omjer. Pročepit će danasOsttribine je napisao/la: ↑21 maj 2023, 10:18Jbg ni oni nas nisu na Koševu uzeli 35 godina do one tekme kad nas je Sablić vodio pa šta, sad su nakon ulaska iz Federalne lige postali ozbiljniji i konkurentniji i eto nemamo do jednu pobjedu protiv njih kako su se vratili, istina ima tu dosta i nerjesenih rezultata, mislim 5 pobjeda Veleža (ukljucujuci finale Kupa) i 4 nerjesena susreta.FKSDoGroba je napisao/la: ↑21 maj 2023, 10:12Ja ne vjerujem kakav mi međusobni skor sa Veležom imamo. To je jedna sramota za klub da ih toliko dugo nismo uzeli pa nije Pepov City yebo ga tito

Ajde momci ovjerite ovo danas i stavite tacku na ovu groznu sezonu
Danas im treba ubiti volju za zivotom jer i oni bi nas dokrajcili da smo na konopcima!!!

Danas im treba ubiti volju za zivotom jer i oni bi nas dokrajcili da smo na konopcima!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..