FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma macron najvjerovatnije otpada... trenutno imamo 100 puta bolje opcije...
- Amoxicillin
- Kontakt:
lošeAboveTheLaw je napisao/la:![]()
![]()

ja radim u 3DS Maxu već nešto što mene zadovoljava

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
znas li jesu li u pitanju zastupnici te opreme ili proizvodjaci ?nime_tm87 je napisao/la:Ma macron najvjerovatnije otpada... trenutno imamo 100 puta bolje opcije...
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Ma pustite ove klipove od ovog Amerikanca, i Lazo je na klipovima davo golove iz volea, iz okreta, a kad je potpiso za Želju, dobili smo grtalicu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Eh vidjecemo... spominje se veom jaka povrh svega kvalitetna marka pa cemo da vidimo za nekoliko danadeyo je napisao/la:znas li jesu li u pitanju zastupnici te opreme ili proizvodjaci ?nime_tm87 je napisao/la:Ma macron najvjerovatnije otpada... trenutno imamo 100 puta bolje opcije...
Neko je spomenuo da je italijanska marka ako bude kappa ja uzimam 5 komada hahaha samo da nije legea kad vidim dres reprezentacije smuci mi se.
Našao sam solidan program za dizajniranje dresova Smart Shirt Designer i onda sam se malo igrao, a kako je neko spomenuo da se radi o italijanskom proizvođaču odabrao sam Lotto.
Volio bih da bude nešto slično ovom

Volio bih da bude nešto slično ovom

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Kad bi bio ovakav dres ja bi' prod'o radijator iz kuće da ga kupim... al to možemo samo sanjat...
Bingo 37+damirfile je napisao/la:Neko je spomenuo da je italijanska marka ako bude kappa ja uzimam 5 komada hahaha samo da nije legea kad vidim dres reprezentacije smuci mi se.

Isto bih i ja uradioNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Kad bi bio ovakav dres ja bi' prod'o radijator iz kuće da ga kupim... al to možemo samo sanjat...

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- KB-TM87
- Kontakt:
Valjda će svraka dobit 5-10 min u Čikagu 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ako Pape hoce,pobjedu, Svraka treba zapocet!KB-TM87 je napisao/la:Valjda će svraka dobit 5-10 min u Čikagu

FKŽ
UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAS!
INTER!!
UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAS!
INTER!!
Istocna tribina treba da nosi ime Amar OsimAboveTheLaw je napisao/la:![]()
![]()

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ja bih volio da nas stadion dobije ime "Stadion Ivica Osim'......vjerovatno najbolji igrac i najbolji trener (polufinale kupa uefa) u istoriji kluba,legenda na svim meridijanima,i ne znam sta bi jos trebao covjek uraditi...
ne znam je li praksa da se za zivota daje nekome takva pocast,ali znam dosta primjera,od stadiona betisa,rayo vallecana i jos mnogo koji nose imena trenutno zivih ljudi u punoj snazi.
ne znam je li praksa da se za zivota daje nekome takva pocast,ali znam dosta primjera,od stadiona betisa,rayo vallecana i jos mnogo koji nose imena trenutno zivih ljudi u punoj snazi.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 27 maj 2012, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Neka ga, ja bas pomislio da je to neki nasbagrcavi je napisao/la:kad ti ističe posudba ?

Razumijes ti mene burazere moj 

- Armageddon2012
- Kontakt:
imam ugovor sa zeljom do 23.juna,a onda se moram javiti u borac....jedino moj manager spielfuhrer ima klauzulu da ranije raskine ugovor sa mnom...bagrcavi je napisao/la:kad ti ističe posudba ?

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ako vec radis napravi da ima 15-20k mjesta, da budemo realni.Amoxicillin je napisao/la:lošeAboveTheLaw je napisao/la:![]()
![]()
ja radim u 3DS Maxu već nešto što mene zadovoljavakapacitet nekih 35k do 40k..s natkrivenim tribinama i terenom
znači s providnim krovom ^^ i nema više klasičnih reflektora nego sam/ću montirat' na krov one
ma vidjećete dok završim..prava mala špica (PS: radim ga na principu k'o što se rade stadioni za PES..pa možda neko zaigra na njemu
)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
slazem se jedno 20-25 hiljada da ima jer stadion treba izgledat realno....
dresovi trebaju bit na pruge al nasa plava mojne ove svijetle 

-
- Kontakt:
Ja bih ti dao doživotno da budeš ŽeljovacArmageddon2012 je napisao/la:imam ugovor sa zeljom do 23.juna,a onda se moram javiti u borac....jedino moj manager spielfuhrer ima klauzulu da ranije raskine ugovor sa mnom...bagrcavi je napisao/la:kad ti ističe posudba ?