FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoćemo li mi ikad potpisat neki višegodišnji ugovor s nekim nabavljačem opreme? Svake godine neko novi. Još malo pa ćemo k'o pite mijenjat dobavljača u toku sezone. Ma Amara treba klonirat i postavit na razne funkcije u klubu!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Amar je pred početak prošle sezone odbrao Macron i pogriješio.voltron30 je napisao/la:Hoćemo li mi ikad potpisat neki višegodišnji ugovor s nekim nabavljačem opreme? Svake godine neko novi. Još malo pa ćemo k'o pite mijenjat dobavljača u toku sezone. Ma Amara treba klonirat i postavit na razne funkcije u klubu!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Meni su dresovi ove sezone bili predobri.
Ne zna se, doći će na razgovor sa Amarom. Ima ugovor sa Željom još jednu godinu.sajo10 je napisao/la:Sta je sa Nikolicem? Napusta na ljeto?
Gužva u vrhu napada.
Dresovi i majice su dobro izgledali, al' kvalitet...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Joj onog Susica levata. Kako me iznervira sto nije Svraka igro! 

FKŽ
UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAS!
INTER!!
UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAS!
INTER!!
http://www.yanks-abroad.com/get.php?mod ... nt&id=8525" onclick="window.open(this.href);return false;
Potražite ! Intervju nove željine akvizicije za stranicu koja prati amere u dijaspori.
Potražite ! Intervju nove željine akvizicije za stranicu koja prati amere u dijaspori.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Svaku sam izmjenu čekao, sve kontam evo ga, sad će.. A on izvlači neke Šabane Šauliće, ove-one.. Od svih novih igrača samo Svraka nije dobio šansu, ne ide mi to u glavu, al nikako ! Zato protiv Meksika ustat ujutro u 3 i čekat koji minut za našeg Svraku, tika-takuTMXaller je napisao/la:Joj onog Susica levata. Kako me iznervira sto nije Svraka igro!

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
KomentariDRHAUSE je napisao/la:http://www.yanks-abroad.com/get.php?mod ... nt&id=8525

-
- Kontakt:
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Imaš li to u većoj rezoluciji? Postavi kao link ako imaš...
P.S. Manijaci bi trebalo pisati na Jugu (ako ono tam piše Manijaci), a na istoku F.K. Željezničar (kamera snima sa zapada), a ostale dvije tribine ostaviti za sponzore.
P.S. Manijaci bi trebalo pisati na Jugu (ako ono tam piše Manijaci), a na istoku F.K. Željezničar (kamera snima sa zapada), a ostale dvije tribine ostaviti za sponzore.
-
- Kontakt:
Nemam nažalost , slucajno nadjoh kod jednog momka na fb-u, pa dobro to bi se moglo ispravit sve, ovo je samo kako bi izgledalo da imaju obje tribine.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Imaš li to u većoj rezoluciji? Postavi kao link ako imaš...
Uh kakvo bi ovo grotlo bilo pa grmilo bi sijevalo gorilo, ovdje bi se protivnici unaprijed predavali
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Imal gdje ona Žujina emisija da se naložimo maloTeaM87 je napisao/la:Sve bi dao da onako bude

- Blagoje Bratić
Sjeća li se neko Sime Krunića,dobar rezultat je napravio sa jagodinom 4 mjesto osvojio i plasirali se u LE imamo mi ovih naših igrača stručnjaka svugdje i svi ostvaruju dobre rezultate. 

Simo i njegova famozna frizuraBlagoje Bratić je napisao/la:Sjeća li se neko Sime Krunića,dobar rezultat je napravio sa jagodinom 4 mjesto osvojio i plasirali se u LE imamo mi ovih naših igrača stručnjaka svugdje i svi ostvaruju dobre rezultate.
Macron je extra oprema ALI da mi potpisemo direktno sa proizvodjacem da nam oni budu tehnicki sponzor,a ne neki butici pa preko njih,pa nam oni isporuce opremu a mi ljepimo grb (Boze sacuvaj) i sponzora.Do sad je sve tako bilo ,a i da budem iskren ne vjerujem da ce se nesto promijeniti ( Daj Boze da grijesim).Ja bi odmah dva uzeo,radni i paradnipartibrejker1921 je napisao/la:Ništa konkretno nema za novog dobavljača opreme. Bilo je nekih razgovara s dvije renomirane firme od kojih jedna jeste italijanska. Biće više informacija za 10-tak dana... Uglavnom, gore od macrona ne može biti.

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
meni nikad nije bilo jasno zasto se odustalo od svijetlo plavih sa prugama
npr ovako na ovaj fazon

npr ovako na ovaj fazon

Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 26 maj 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma treba promjeniti dizajn dresova treba pogledati dresove kod West Ham, Napoli, Monaco. Npr da su nam dresovi ko kod Napolia samo da budu tamniji blave boje i zlatni broj i ime.deyo je napisao/la:Macron je extra oprema ALI da mi potpisemo direktno sa proizvodjacem da nam oni budu tehnicki sponzor,a ne neki butici pa preko njih,pa nam oni isporuce opremu a mi ljepimo grb (Boze sacuvaj) i sponzora.Do sad je sve tako bilo ,a i da budem iskren ne vjerujem da ce se nesto promijeniti ( Daj Boze da grijesim).Ja bi odmah dva uzeo,radni i paradnipartibrejker1921 je napisao/la:Ništa konkretno nema za novog dobavljača opreme. Bilo je nekih razgovara s dvije renomirane firme od kojih jedna jeste italijanska. Biće više informacija za 10-tak dana... Uglavnom, gore od macrona ne može biti......ovo pricamo o kvalitetu a dizajn je druga prica,na pruge ili jednobojni,sa detaljima uf uf