Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Balo ode u Sampdoriu loan deal...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Cisto sumnjam. Imamo negativnih iskustava sa pozajmicama u Italiju (Aquilani), i mislim da od toga nema nista. S druge strane, nisam siguran da bi bilo dobro da ode. Prvo, ne možemo dobiti lovu koju smo dali za njega, a drugo, ima on sta ponuditi, samo mu treba pruziti priliku da igra sa jos jednim spicem. Bar ja tako mislim.Ponos Torina je napisao/la:Balo ode u Sampdoriu loan deal...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Echo piše kako smo spremni ponovo poslati ponudu za Clynea, ovog puta 15 miliona funti i navodno bi bila zadnja.. Dobar igrač što se mene tiče, tu žestoko škripimo, faktički zbog te pozicije smo igrali 3-4-3
At the end of the storm there's a golden sky..
Bolje po njega da ide, a i po sve nas. Ima on svakako sta da ponudi, ali u manjim klubovima gde ce mozda neko radi njegovog talenta, istrpeti mucki nerad kakav on generise.
Paul Joyce kaze da se nadamo da ce deal za Clynea biti 11m funti. Dakle necemo nuditi 15m, ako je sudeci po njemu. Bice ovo duga saga.
Paul Joyce kaze da se nadamo da ce deal za Clynea biti 11m funti. Dakle necemo nuditi 15m, ako je sudeci po njemu. Bice ovo duga saga.
- SteveHeighway
- Kontakt:
U nedostatku kvalitetnih desnih bekova na trzistu(bekova uopce) Clyne bi bio space shuttle,hem za sve nase bekove,hem za ostale potencijalne tranfere na toj poziciji.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- reds_forever
- Kontakt:
Jesmo vala zapeli za ove Hrvate a nijedan se nije proslavioParadajz je napisao/la:Ali hajd' ovo smo donekle i znali, da interes postoji, jer u suprotnom, ostatak italijanske stampe je promasilo profesiju onda.Liverpool interested in Mateo Kovacic, while Inter wants to build around him
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Bišćanreds_forever je napisao/la:Jesmo vala zapeli za ove Hrvate a nijedan se nije proslavioParadajz je napisao/la:Ali hajd' ovo smo donekle i znali, da interes postoji, jer u suprotnom, ostatak italijanske stampe je promasilo profesiju onda.Liverpool interested in Mateo Kovacic, while Inter wants to build around him

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- SteveHeighway
- Kontakt:
Bišćan se proslavio tako što je kitu pokazivao u svlačionici nakon tekme sa Milanom 2005 godine. Slavilo se,pilo i kitom tarlahalo. 

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Bolje ostaviti Balonju, nego dati 25 miliona funti za Bentekea, manja steta.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Globo Sporte, najbolji brazilski list prenosi da imamo izuzetno jako interesovanje za Firmina. Oni su inace list koji je blizak nacionalnom timu, tako da ovo ne treba uzimati zdravo za gotovo. Problem je sto su konkurenti City i Utd. Utd sigurno ima i druge opcije, ali City ce bas zeleti da ga uzme. 21m funti, odnosno 30m evra trazi Hoffenheim.
Napadaca i dalje ni na vidiku, i moze se desiti da isti i ne dodje, i da furamo sezonu sa postojecim napadackim kadrom, a da novac ode na krilne napadace ili uglavnom igrace koji ce igrati blize napadu, ali nisu klasicne 9-ke. Dosta zavisi kako ce izgledati da ofanzivna linija sledece sezone, od situacije sa Sterlingom. On ako bude prodat, ja sam uveren da ce kesirati Bentekea, u panici. Nije on los igrac, ali nije klasa, i ne verujem da je kompatibilan sa ovim sto trenutno imamo. Tako da je najbolja solucija da Sterling ostane, i Sturridge bude bar zdrav 80% sezone. Ne znam koliko je to moguce.
Napadaca i dalje ni na vidiku, i moze se desiti da isti i ne dodje, i da furamo sezonu sa postojecim napadackim kadrom, a da novac ode na krilne napadace ili uglavnom igrace koji ce igrati blize napadu, ali nisu klasicne 9-ke. Dosta zavisi kako ce izgledati da ofanzivna linija sledece sezone, od situacije sa Sterlingom. On ako bude prodat, ja sam uveren da ce kesirati Bentekea, u panici. Nije on los igrac, ali nije klasa, i ne verujem da je kompatibilan sa ovim sto trenutno imamo. Tako da je najbolja solucija da Sterling ostane, i Sturridge bude bar zdrav 80% sezone. Ne znam koliko je to moguce.
Kako smo zavrsili sezonu, tako počinjemo i novu samo nadam se ovaj put našom pobjedom.
Otvaramo dakle protiv Stoka na Britaniji.
Otvaramo dakle protiv Stoka na Britaniji.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Izasao je i raspored za sljedecu sezonu. Otvaramo sezonu gostovanjem Stokeu, a u sljedecem kolu na Anfield dolazi Bournemouth.
Na stranici imate i ostatak
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... 6-revealed
Opet Arsenal u trecem kolu, United u petom. Obje u gostima, a u januaru kuci u razmaku od 4 dana. Decembar nema teskih utakmica. Zavsnica sezone nije teska. Nije los raspored.
Opet Arsenal u trecem kolu, United u petom. Obje u gostima, a u januaru kuci u razmaku od 4 dana. Decembar nema teskih utakmica. Zavsnica sezone nije teska. Nije los raspored.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
I Barrett i Smith javljaju da je City poslao ponudu 35mil +5 u bonusima za Sterlinga. Klub jos nije odgovorio, mada se ocekuje da ce oudbiti.
Vjerujem da ce posao oko Firminha zavisiti od ovoga. On navodno ima klauzu od 30mil €. Takodje, osim Gomeza LFC prati i 17-godisnjeg napadaca Charltona Kevina. Oba igrca su izuzetno cijenjeni i smatraju se velikim taletima.
Vjerujem da ce posao oko Firminha zavisiti od ovoga. On navodno ima klauzu od 30mil €. Takodje, osim Gomeza LFC prati i 17-godisnjeg napadaca Charltona Kevina. Oba igrca su izuzetno cijenjeni i smatraju se velikim taletima.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Pazi oktobra...keno94 je napisao/la:Izasao je i raspored za sljedecu sezonu. Otvaramo sezonu gostovanjem Stokeu, a u sljedecem kolu na Anfield dolazi Bournemouth.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Sretan rođendan @Rizo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Znaci u novembru Klopp preuzima Liverpoolackeey je napisao/la:Pazi oktobra...keno94 je napisao/la:Izasao je i raspored za sljedecu sezonu. Otvaramo sezonu gostovanjem Stokeu, a u sljedecem kolu na Anfield dolazi Bournemouth.

Tony Barrett @TonyBarretTimes
Man City have increased their offer for Raheem Sterling to £35m plus £5m in add ons.
Ben Smith @BenSmithBBC
#LFC could take money and lodge formal bid for Benteke. Not sure his £32m release clause represents value just yet. Huge potential
koji debili

Sarajevo i Liverpool
Također Rizo i od menegaston je napisao/la:Sretan rođendan @Rizo

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.