Mislim da i sa Colicevim potpisom i krilo otpadagollum je napisao/la:Purića precjenjujete, 26 godina već, puno bolja prošla sezona nego ova...
Adilović, Selimović, Ramić, Pehilj, Brković, mislim da se više ne razmišlja o napadačima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mislim da to gdje smo mi nema veze sa njim. Da je bio neko normalniji u spicu mi vjerovatno ono Finale kupa ne bi ni izgubili, da smo dali onaj penal(ali nismo, i to je zavrseno). Tako da bolje da je njemu kuca sto dalje od Zenice.Blagoje Bratić je napisao/la: Znaš onu pokrij se koliko ti je jorgan dug,vi ga niste htjeli eto vas tu ste gdje jeste vi zadovoljni sretni, mi još više tako da mi nemamo zamjerki,ja vazda kažem hvala Čeliku što pustiše ovakvog igrača đaba,znaju poslovat ljudi šta možemo.
Celik!3,2,2.
Sta je sa Nikolicem? Napusta na ljeto?Buu je napisao/la:gollum je napisao/la:Purića precjenjujete, 26 godina već, puno bolja prošla sezona nego ova...
Adilović, Selimović, Ramić, Pehilj, Brković, mislim da se više ne razmišlja o napadačima.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
strašna zamjena za bešliju ,ko bih još imao motiva igrati u čelikugollum je napisao/la:Purića precjenjujete, 26 godina već, puno bolja prošla sezona nego ova...
Purić je jednom "izradio" Amara, sumnjam da će on zaigrati za Želju.Što se tiče Čelika više bih volio vidjeti onog mladog momka, Tavnčić se preziva čini mi se, nego Purića u Željinom dresu.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Blagoje Bratić
Taj Travančić Anid tako nešto zna lopte a mlad 18 godina mislim,ali ima ugovor moralo bi se šta platiti Čeliku ako bi ga sad uzeli. 

užas, čuj da platimo igrača 

Pa daj da platimo jednom nesto **** muBlagoje Bratić je napisao/la:Taj Travančić Anid tako nešto zna lopte a mlad 18 godina mislim,ali ima ugovor moralo bi se šta platiti Čeliku ako bi ga sad uzeli.

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Bićeš ugodno iznenađengollum je napisao/la:Purića precjenjujete, 26 godina već, puno bolja prošla sezona nego ova...

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
- Blagoje Bratić
Pa ako prodamo nešto onda bi i mogli naravno jer ovaj malac može biti zamjena za Zebu.admirone je napisao/la:Pa daj da platimo jednom nesto **** muBlagoje Bratić je napisao/la:Taj Travančić Anid tako nešto zna lopte a mlad 18 godina mislim,ali ima ugovor moralo bi se šta platiti Čeliku ako bi ga sad uzeli.![]()

[youtube][/youtube]Blagoje Bratić je napisao/la:Pa ako prodamo nešto onda bi i mogli naravno jer ovaj malac može biti zamjena za Zebu.admirone je napisao/la:Pa daj da platimo jednom nesto **** muBlagoje Bratić je napisao/la:Taj Travančić Anid tako nešto zna lopte a mlad 18 godina mislim,ali ima ugovor moralo bi se šta platiti Čeliku ako bi ga sad uzeli.![]()
Zna s loptom nema tu puno price, joj kako Nyemu okrenu

Željezničar 1921

DRUG NEBI TI PUNCA
Koliko si puta vidio tog decka kako igra pa si siguran da je toliki talenatbagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
pa ovaj dečko je talent i po ! Mogo bi on iznenada rakinuti ugovor sa Čelikom

Igrac iz sadasnjeg Celika tesko al bas tesko da moze biti kod nas konkurencija za prvih 16-18.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vrsajevic bi mogao u prvih 11, to je vas Amar izjavio(da su on i Puric jedna od najboljih krila lige), a sto se Anida tice, nije on za prvih 11, ali jeste ogroman talenat. Medjutim ne vjerujem da ce negdje ici.propuh je napisao/la: Koliko si puta vidio tog decka kako igra pa si siguran da je toliki talenat![]()
Igrac iz sadasnjeg Celika tesko al bas tesko da moze biti kod nas konkurencija za prvih 16-18.
Celik!3,2,2.
Vjeruj mi primijeti se to.Sa 18 godina igrati ovako hrabro, bez straha od duela, sa ogromnom dozom bezobrazluka u igri može samo onaj ko zna igrati.Dva puta od Nyema levata napravi samo za vrijeme ovog video klipa.Nadam se da se neće dugo zadržati u Čeliku.
DRUG NEBI TI PUNCA
Vidis ja na to ne gledam tako, mali je odigrao protiv nas dosta dobro jednom mu prsla fora s Nyemom dobio kuraz.bagrcavi je napisao/la:Vjeruj mi primijeti se to.Sa 18 godina igrati ovako hrabro, bez straha od duela, sa ogromnom dozom bezobrazluka u igri može samo onaj ko zna igrati.Dva puta od Nyema levata napravi samo za vrijeme ovog video klipa.Nadam se da se neće dugo zadržati u Čeliku.
Inace sto se tice njega volio bi da postane novi Miske nevazno zavrsio kod nas ili ne.
Treba nama talenata mislim na cjelokupnu BiH

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nije trenutno za prvog tima, ali uz pravilan rad i razvoj moglo bi se mnogo para na njemu zaraditi.Samo da ne umisli da je "zvijezda" nakon jedne ili dvije dobre utakmice.
DRUG NEBI TI PUNCA
smijesno kad okrenu patricka

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Damo sad nekih 50.000 KM, ili jos bolje raskine sad ugovor ( ili ga uzememo sljedece godine kad mu istenken ugovor
) damo ga jednu sezonu citavu Celiku da jos malo odraste i sazri, jer mu je tu najbolje ( uz porodicu) i onda ga sa 20 ili 21 damo Amaru da ga iozbrsui i eto ga novi Pjana 

Razumijes ti mene burazere moj 

Taman se namjestio da gledam film u miru a ti mi pusti baju .KOJE U PITANJUOprahnoge je napisao/la:Bićeš ugodno iznenađengollum je napisao/la:Purića precjenjujete, 26 godina već, puno bolja prošla sezona nego ova...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.