Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la LjoZee » 26 okt 2019, 19:57

Nadam se da me ovi “moji” nece zadaviti (:D) sto cu reci ovo, ali mislim da ponekad namjerno oni nesto opravdavaju jer svi skocite i pisite kad su tako te situacije pa vas jos dodatno provociraju i nerviraju. Mislim ovo je moje misljenje nije neka “tajna” da se odmah razumijemo. :mrgreen: :lol:

Na Grbavici isto kad je neka situacija cujem ljude koji objektivno kazu jeste ili nije. Onda psuju naseg nekog ko je to nesto napravio, a ne nekog desetog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 okt 2019, 20:00

Vanja8 je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:Ja mislim da je zalio cak i na teren na BP, sad ne sjecam se tacno, ali mislim da je on bio haha
Nalic se žalio na teren na BP...
Nije se Nalic zalio u negativnom kontekstu kao Amar danas za njivu u Mostaru nego je rekao da je im teren na Bilinom Polju nije odgovarao jer je prebrz a oni su se spremali na kaljuzama i da nisu navikli igrati na takvom travnjaku.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 okt 2019, 20:03

LjoZee je napisao/la:Nadam se da me ovi “moji” nece zadaviti (:D) sto cu reci ovo, ali mislim da ponekad namjerno oni nesto opravdavaju jer svi skocite i pisite kad su tako te situacije pa vas jos dodatno provociraju i nerviraju. Mislim ovo je moje misljenje nije neka “tajna” da se odmah razumijemo. :mrgreen: :lol:

Na Grbavici isto kad je neka situacija cujem ljude koji objektivno kazu jeste ili nije. Onda psuju naseg nekog ko je to nesto napravio, a ne nekog desetog.
Ja vas iskreno ne volim i ne gotivim zbog tih situacija, odatle pocinje velika mrznja, jer bude situacija da mi dođe jaran i kaze pa cestitaj mi sto smo pobjedili, sta da cestitam? Krađu il sta vec? Lakse je cestitati fer i sportski kad je sve oke, meni lakše barem pruziti ruku, jer znam da nije bilo marifetluka.

Volio bih da je toga sto manje u našem fudbalu! I na nasu stetu a i korist, najiskrenije.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2019, 20:04

Ovaj Redbull 93 laže da se Amar žalio na Bilino Polje :puke: koje smeće ljudsko.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 26 okt 2019, 20:15

let3 je napisao/la:Ovaj Redbull 93 laže da se Amar žalio na Bilino Polje :puke: koje smeće ljudsko.
Haj procitaj opet sta sam napisao haha

Pa samo ce ti se reci ko je smece i ko pokusava stvoriti laznu sliku. :tralala:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 26 okt 2019, 20:21

Barbarossa je napisao/la:
crozla je napisao/la:
Barbarossa je napisao/la:Ne pratim od 2017 kukurz ligu , jel se išta smanjio broj poguranaca za fkž
GLe ti potpisa, sada znam da su pitari krezavi od nezavisnosti. To je to, a i ironia ti glupa.
Aw aw
Umijesno se glsas. Indepentiente.
Zadnja izmjena: crozla, dana/u 26 okt 2019, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2019, 20:22

redbull93 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Ovaj Redbull 93 laže da se Amar žalio na Bilino Polje :puke: koje smeće ljudsko.

Ja tebe cijelo vrijeme pamtim kao jednog od vodecih lažova, manipulatora i obmanjivaca ove napacene javnosti.
I sad si opet napravio scenu ovdje, jer to je tvoj cilj.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 26 okt 2019, 20:31

let3 je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:

Ja tebe cijelo vrijeme pamtim kao jednog od vodecih lažova, manipulatora i obmanjivaca ove napacene javnosti.
I sad si opet napravio scenu ovdje, jer to je tvoj cilj.
Ko vam je sef i trener ne cudi kakvo pamecenje imate :urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 26 okt 2019, 23:59

Fudbal je igra u kojoj nekad pobjedis a nekad fasujes.
Zrinjski bolji bio od kona i cestitam na igri.

Sto se tice sudija u premijer ligi nije problem u tome da oni zakidaju nekoga po direktivi. Cak i nestrucnost nije glavni problem nego mentalitet. Probajte nekada kod nas kritikovati nekoga na normalan nacin npr sluzbenika u opstini. Dok na zapadu normalno shvate kritiku u nas bi te usmrtili.
Tako i sudije na terenu, gdje ces ti bega sa pistaljkom kritikovati.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 27 okt 2019, 01:47

Amar Osim je najdebilniji lik u bh. fudbalu.

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 27 okt 2019, 02:46

DieRoten je napisao/la:Amar Osim je najdebilniji lik u bh. fudbalu.
ono nije lik. ono je morz

slika

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 27 okt 2019, 02:51

tutankamon1905 je napisao/la:
VolimVelez je napisao/la:
tutankamon1905 je napisao/la:Mir seljacino mala neodgojena.
Ustasetino raspala. Popij praljkovacu ustaso.
E mazlumčino jedna bez mozga. Liječi se dok ti ne bude prekasno.
Ustaso raspala
Mostar u srcu Velež do groba !

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 27 okt 2019, 03:52

Za one koji ne znaju!
ZBOG NAMJESTANJA SU IZBACENI IZ PRVE LIGE
slika

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 27 okt 2019, 04:11

Jedini put do pravde je ISTINA!!!
ISTINA I SAMO ISTINA!!!!!!!

Unproforumas je napisao/la:GAMAD FASISTICKA!!!!
SUD JE UTVRDIO!
U septembru 1964. godine Fudbalski savez Jugoslavije (FSJ), nakon detaljne istrage, utvrdio je kako su rukovodstvo i igrači “Željezničara” dobili novac kako bi odigrali dvije namještene utakmice. “Željezničar”, “Hajduk” i “Trešnjevka” izbačeni su iz Prve lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana, a Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.
Dan nakon izrečenih kazni, “Željezničar” je na Grbavici odigrao derbi protiv “Sarajeva”. Utakmica je okončana neriješenim rezultatom. Ivica Osim i Drago Smajlović meč su odgledali iz “tunela” sarajevskog stadiona.
– Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.
I na kraju:
slika
- Tako je u jednom momentu igrač FK “Željezničar” Matić fizički napao igrača Osima zbog očiglednog njegovog nezalaganja i sabotiranja same igre

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 27 okt 2019, 04:32

Pele i Osim. Dvije legende.

slika
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 27 okt 2019, 05:21

mohikanac12 je napisao/la:Pele i Osim. Dvije legende.

slika
Lijepo mu stoji robijasko odijelo, sjeme mu se zatrlo lopovsko!
Inace ova slika je nastala nakon sto je dolazio na Kosevo i nudio se nasem najvecem klubu FK Sarajevu, ali sva sreca pa su i tada nasi bili pametni i savjesni i otjerali su ovog izdajnika iz kluba uz objasnjenje da bi bio solidna rezerva ali da nema ljudske kvalitete da nosi dres najveceg kluba u drzavi, sto se kasnije ispostavilo kao ISTINA!
Hvala Allahu milostivom i samilosnom!!! :tokralju:

Unproforumas je napisao/la:Jedini put do pravde je ISTINA!!!
ISTINA I SAMO ISTINA!!!!!!!

Unproforumas je napisao/la:GAMAD FASISTICKA!!!!
SUD JE UTVRDIO!
U septembru 1964. godine Fudbalski savez Jugoslavije (FSJ), nakon detaljne istrage, utvrdio je kako su rukovodstvo i igrači “Željezničara” dobili novac kako bi odigrali dvije namještene utakmice. “Željezničar”, “Hajduk” i “Trešnjevka” izbačeni su iz Prve lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana, a Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.
Dan nakon izrečenih kazni, “Željezničar” je na Grbavici odigrao derbi protiv “Sarajeva”. Utakmica je okončana neriješenim rezultatom. Ivica Osim i Drago Smajlović meč su odgledali iz “tunela” sarajevskog stadiona.
– Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.
I na kraju:
slika
- Tako je u jednom momentu igrač FK “Željezničar” Matić fizički napao igrača Osima zbog očiglednog njegovog nezalaganja i sabotiranja same igre

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 27 okt 2019, 05:50

Legendarni Štraus.

Biće Željo opet Šampion!

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 27 okt 2019, 05:57

Maj 1992, nakon sto je JUGOSLAVENSKA narodna armija zapalia Grbavicu i napravila zlocin nad civilima: ''Ne govorim bosanski i to me ne zanima, ja sam JUGOSLAVEN!
''Nikad necu raditi niti u jednom savezu sa prostora Jugoslavije'' - Izjava prije nego je UEFA naredila FS/NS BiH da sprovede istragu protiv fk/nk zeljescar i prije nego je njegov isprdak amaw pobjegao na ''godisnj odmor''
Zadnja izmjena: Unproforumas, dana/u 27 okt 2019, 06:04, ukupno mijenjano 1 put.

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 27 okt 2019, 06:03

Bosnjace, Bosna te zove :bih: :bih: :bih: :bih:

slika slika
slika
SJEME IM SE ZATRLO CETNICKO-USTASKO!!!
:bih: :bih: :bih:

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 27 okt 2019, 06:16

Gospodin Ivica Osim!

slika
08.10.12.

Ivica Osim se povlači sa mjesta predsjednika.

Ja smatram da je učinjeno ono što je trebalo učiniti. Skinuta je suspenzija, uspjeli smo omogućiti reprezentaciji i klubovima da se takmiče. Također smo uspjeli da stabilizujemo finansijsku situaciju u Savezu“, istakao je Osim.

Reprezentacija BiH je uspješno startovala u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i stekla šanse za odlazak u Brazil 2014.godine.

Prilikom nedavne posjete NSBiH Mišel Platini, predsjednik UEFE, odao je priznanje i podršku Komitetu za normalizaciju kao i njegovom prvom čovjeku Ivici Osimu. Platini je rekao da je nogometna organizacija Bosne i Hercegovine spašena od propasti.
DRUGOSTEPENA KOMISIJA NSBIH
FK Sarajevo dobio licencu za evropske nastupe
Klix.ba

25.5.2012.

FK Sarajevo dobio licencu za evropske nastupe
Fudbalski klub Sarajevo ovog će ljeta ipak igrati u Evropskoj ligi, odluka je Drugostepene komisije za licenciranje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.
Podsjećamo da Prvostepena komisija za licenciranje klubova Premijer lige BiH nije odobrila licence za evropska takmičenja FK Sarajevo i NK Zrinjski.
Ova odluka je pravosnažna.
Tadašnji vlasnik FK 5arajevo, stranka SDA, gura svog covjeka i pitarsko kopile Begića na čelo. Postavlja ultimatum da to mora biti baš Elvedin Begić. Sve ostalo je istorija.

Biće Željo opet Šampion!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.