LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
http://www.nbaserbia.com/vesti/7055/sti ... ika-bledsa" onclick="window.open(this.href);return false;
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedina sansa da Phoenix pusti Bledsoa na kraju ove sezone je ako medicinsko osoblje dodje do zakljucka da mu koljena nece izrzati jos dugo. U tom slucaju, vrlo rado bih ga vidio u Lakersima.filip13 je napisao/la:http://www.nbaserbia.com/vesti/7055/sti ... ika-bledsa
Tacnije bilo gdje drugo osim u Phoenixu.
Kada izgubis kuci protiv Bobcatsa, onda znas sta je cilj ove sezone...Logicno je da igraci i MK to nece javno priznati, jer bi se odrazilo na posjetu.
Pobjednik je vec bio poznat nakon prvog poluvremena, a najbolji u nasim redovima je bio Gasol sa 24 poena. Takodjer Gasol ce danas imati MRI jer je nakon utakmice izjavio sljedece:
Pobjednik je vec bio poznat nakon prvog poluvremena, a najbolji u nasim redovima je bio Gasol sa 24 poena. Takodjer Gasol ce danas imati MRI jer je nakon utakmice izjavio sljedece:
Pau Gasol said he’ll have an MRI on his injured groin tomorrow. “Something’s not right in there”
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Big Al - skola kosarke. Post up igra, igrla licem ka kosu, oslobadjanje od igraca obicnim pivotiranjem, sut s polu-distance...svaka cast covjeku... Kod nas opet Gasol odlican, trebalo ga je u napadu znacajno vise forsirat, a ne mozes od ostalih ubleha, jer se izgleda tu vise ne zna ko je gazda u ekipi, izgleda svako ima pravo na desetak suteva. Young izgleda bas umislio da je Kobe, to postaje hronicno, uopste ne razmislja vec uzima suteva kako hoce.. 
Doduse, po tome kako je D'antoni vodio utakmicu, vidjelo se da se bas ne sekiraju puno za poraz, i da se ocigledno svjesno racuna na poraze. Covjek uopste nije prekido u kljucnim momentima kad se tekma lomila, vec pusti da to ide svojim tokom...ne lici to na njega, bice prije da mu je receno da pusti stvari niz vodu ove sezone...

Doduse, po tome kako je D'antoni vodio utakmicu, vidjelo se da se bas ne sekiraju puno za poraz, i da se ocigledno svjesno racuna na poraze. Covjek uopste nije prekido u kljucnim momentima kad se tekma lomila, vec pusti da to ide svojim tokom...ne lici to na njega, bice prije da mu je receno da pusti stvari niz vodu ove sezone...
Top 5 pick postaje stvarnost...Lakers forward/center Pau Gasol, who had been dealing with a sore right groin, had an MRI today which revealed a strained right groin. Gasol will be out a minimum of a week and will be re-evaluated next weekend when the team returns from its three-game road trip.
Kada se sve sabere mislim da je ovaj potez najpametniji.
-
- Kontakt:

Poceo igrat dobro, posto prijetnja po protivnicke ekipe, pa mu ovi iz uprave rekli - aloo, smiri se, sto ti treba da nekog pobjedimo..kvaris nam koncepciju, ajd sad lijepo reci da si povrijedjen...

Tuzno na sta smo spali...

Covjek odavno ima problema sa prstom na nozi. Ne znam kako ga do sada nisu zbog toga odmarali, da to zalijeci.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
I ja ne kontam sta pojedinci pisu, pa trenutno smo toliko losi da ni sa jakim Gasolom ne mozemo nikoga pobjediti. Jose je u pravu, on ove probleme sa nogom vec dvije godine vuce sa sobom, nista cudno. Zar stvarno mislite da sistematski vadimo igrace da bi bili losiji, evo sad se vracaju Nash, Blake, Farmar i Henry, hocemo li onda i njima "izmisljati" neke povrede?
Mene najvise zanima sta ce biti sa KButterom kad se ostali plejevi vrate.
Mene najvise zanima sta ce biti sa KButterom kad se ostali plejevi vrate.
Dante Exum imao sastanak sa Bryant-om i isti nakon istog izjavio da bi najvise volio da igra u Lakersima...
Kada Bryant se vec sastaje sa potencijalnim igracima onda znamo gdje vodi ova sezona.
Takodjer prema pisanju medija do trade-deadline-a Gasol i Nash bi mogli zavrsiti u Suns-ima, dok bi u Lakerse neki igraci Suns-a i pick. Navodno prema tim pisanjima Suns-i cekaju da vide kako ce teci oporavak Gasola prije nego li pristanu na trade.
Kada Bryant se vec sastaje sa potencijalnim igracima onda znamo gdje vodi ova sezona.
Takodjer prema pisanju medija do trade-deadline-a Gasol i Nash bi mogli zavrsiti u Suns-ima, dok bi u Lakerse neki igraci Suns-a i pick. Navodno prema tim pisanjima Suns-i cekaju da vide kako ce teci oporavak Gasola prije nego li pristanu na trade.
-
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:D`Antoni ce ionako biti otjeran nakon ove sezone i nema potreba istog otpustiti kada su ostala jos samo dva i pol mjeseca prije zavrsetka sezone.
amerosm je napisao/la: Dosta interesantan clanak...
Ukoliko isti odluci da napusti Bullse, ili ga oni otpuste onda ga svim silama treba pokusati dovesti u LA.
Njegova trenerska genijalnost i Lakers-ova spremnost na trosenje novca bi znacili da je za tu ekipu samo nebo granica.
amerosm je napisao/la: Ja iapk mislim da povreda nije toliko strasna i da je ovo vrhunski odradjeno od strane Kupchaka i Bryanta...
Lakersi mogu u miru tankirati i vaditi se na povredu glavnog igraca, a njemu dati mogucnost da se sto bolje pripremi za narednu sezonu, jer uz kvalitetan pick i eventualno jednog FA isti moze krenuti u lov na svoj sesti naslov, jer i pored njegove ogromne zelje mislim da je isti svjestan da sa ovom ekipom ne moze nista postici.
amerosm je napisao/la:Nikad ne reci nikad...
Sto se TT-a tice moje misljenje je sljedece:
Ukoliko u narednoj sezoni ne vidi neki pomak od strane Reinsdorf-a i FO-a sto se tice stvaranja sampionske ekipe i ukoliko mu i sljedeca sezona bude identicna sa prethodne dvije, onda mislim da ce isti potraziti neko novo rijesenje, sto ne mora znaciti da ce zavrsiti u Lakers-ima.
amerosm je napisao/la:Dante Exum imao sastanak sa Bryant-om i isti nakon istog izjavio da bi najvise volio da igra u Lakersima...
...

Ne bi mi mrsko prelistat samo 3 stranice unazad

Hahaha, malo offtopica, sala mala, kako na ovom forumu 99% vremena pisem samo na temi Lakersa, onda valjda pocinjem zapazat i kako ko pise, kakav je ciji stil, pa mi zapade za oko...

Covjek je garant pravnik ili radi u administraciji, kod njih se najcesce "isto" upotrebljava. 
Nego, hoce li iko od ovih povrijedjenih pg-ova zaigrati veceras?

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
da, kao nash je najavljen u petorci a i blake se očekuje da zaigra, odlične vijestijose je napisao/la:Covjek je garant pravnik ili radi u administraciji, kod njih se najcesce "isto" upotrebljava.

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
- Kontakt:
Auu, Nash ce zaigrat, pa ja sam ocekivo da ce se to sa njim cijelu vjecnost odugovlacit....A bas me sad interesuje na sta ce to licit, i kakva ce situacija bit sa Kendallom... 

Starteri su Nash-Blake-Meeks-Kelly-Sacre. Ja goru defanzivnu petorku nisam vidio u svom zivotu. Samo naprijed D'Antoniu, **** ti i skokove i defanzivu i sve ostalo, bitno je da igrac zna sutnuti trojku i sve ce biti u redu.
Sve ispod 120 primljenih poena je uspjeh.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Kako je lijepo gledati Nasha...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Na kraju ipak poraz 109-99...
Young je bio najbolji u nasim redovima sa 24 poena, a takodjer solidnu utakmicu nakon povratka je odigrao i Nash sa sedam poena i devet asistencija.
Treba istaci da je Meeks na samom pocetku utakmice povrijedio clanak i ne vjerujem da ce igrati veceras protiv Cavsa.
Young je bio najbolji u nasim redovima sa 24 poena, a takodjer solidnu utakmicu nakon povratka je odigrao i Nash sa sedam poena i devet asistencija.
Treba istaci da je Meeks na samom pocetku utakmice povrijedio clanak i ne vjerujem da ce igrati veceras protiv Cavsa.
Kako bi lijepo bilo uzeti neki visok pick na kraju sezone za svu ovu patnju.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
-
- Kontakt:
Balon je napisao/la:Starteri su Nash-Blake-Meeks-Kelly-Sacre. Ja goru defanzivnu petorku nisam vidio u svom zivotu. Samo naprijed D'Antoniu, **** ti i skokove i defanzivu i sve ostalo, bitno je da igrac zna sutnuti trojku i sve ce biti u redu.

Hehe, srecom nisam gledo ovu tekmu, mogu mislit na sta je to licilo.....
Inace, kako je Nash izgledo? Pokretljivost? Narocito u odbrani? Sut?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja sam gledao tekmu i izgledao je sasvim dobro,posebno ofanzivno i nisam primjetio da je imao ikakvih problema sa kretanjem.Naprotiv,bolje mi je izgledao,nego na samom pocetku sezone,iako se radi o samo jednoj utakmici.Sut dobar,pregled igre fantastican kao i uvijek,a defanzivno,on vise ne moze svakako nikoga cuvati 1 na 1 bez kvalitetne pomoci,ali to nema veze sa povredom,vec godinama i cinjenicom da nikada i nije bio neki defanzivac.sundancekid je napisao/la:Balon je napisao/la:Starteri su Nash-Blake-Meeks-Kelly-Sacre. Ja goru defanzivnu petorku nisam vidio u svom zivotu. Samo naprijed D'Antoniu, **** ti i skokove i defanzivu i sve ostalo, bitno je da igrac zna sutnuti trojku i sve ce biti u redu.
Sve ispod 120 primljenih poena je uspjeh.![]()
Hehe, srecom nisam gledo ovu tekmu, mogu mislit na sta je to licilo.....
Inace, kako je Nash izgledo? Pokretljivost? Narocito u odbrani? Sut?
Sinoc pobjeda protiv Cavsa rezultatom 119-108. Pobjednik je bio odlucen vec nakon prve cetvrtine koji smo dobili sa 19 poena razlike.
Svi igraci koji su igrali su postigli dvocifren broj poena izuzev Younga koji je postigao samo 6 poena...
Najbolji u nasim redovima bio je Kelly sa 26 poena i 6 skokova, te Blake koji je ostvario triple-double sa 11 poena, 10 skokova te 15 asistencija.
Sljedeca utakmica je sutra u Philadelphiji...
Svi igraci koji su igrali su postigli dvocifren broj poena izuzev Younga koji je postigao samo 6 poena...
Najbolji u nasim redovima bio je Kelly sa 26 poena i 6 skokova, te Blake koji je ostvario triple-double sa 11 poena, 10 skokova te 15 asistencija.
Sljedeca utakmica je sutra u Philadelphiji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.