FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Neki komentari su da ne povjerujes. Jbt, nevjerovatno! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:evo admina evo adminaasamo kolji znam da si navijac Zelje

SVAKO CUJE SVAKO ZNA MI SMO TUZLA
SLOBODA
ALEEEE ALEEEEEE
I KRV SVOJU ZA ONU BOJU"
ALEEEEE ALEEEEE
ZNATE KOJU
CRVENO CRNU, CRVENO CRNU
ZA SLOBODU
MI SMO TUZLACI
BIT CEMO PRVACI
AKO NE PRVI
PROLICEMO KRVI
ZA SLOBODU FUKARE GAZE
A NA TUZLU DOBRO PAZE PAZE
POBIJED STIZE BRZE BRZE
ETO VAM FUKARA DA VAS PRZE PRZE
ZAPALIT CU BILINO POLJE, BARE, KOSEVO A CAK I GRBAVICU
ALEE ALLLEEE UUU
SAMO NA TUSNJU ZIVJECU
MI SMO FUKARE
IZ GRADA SOLI
**** NAS BOLI
A TUZLA NAS VOLI
ZA SLOBODU SE KRV LIJE , ZA TUZLU SE SVE DRUGO BIJE
JER JE PONOS VELIK
JACI NEGO CELIK
BJEZI PITARE BJEZI !!!
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Slažem se, da ne povjeruješ cime se ljudi dice...umjesto sopstvenog uspjeha, njima je draži tuđi neuspjeh.Probisvjet je napisao/la:Neki komentari su da ne povjerujes. Jbt, nevjerovatno!
Slani grad:
"uzimamo vas na Tusnju,uzimamo vas na grbi,izbijamo vam titule

Ne znam zasto neki misle da smo mi protiv Sarajeva i da smo pomogli Borcu da bude prvak , pa vidjet ce oni kad dodju na Tusanj jer tu je nasa pobjeda i nema tu sta...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
izzo je napisao/la:Slažem se, da ne povjeruješ cime se ljudi dice...umjesto sopstvenog uspjeha, njima je draži tuđi neuspjeh.Probisvjet je napisao/la:Neki komentari su da ne povjerujes. Jbt, nevjerovatno!
Slani grad:
"uzimamo vas na Tusnju,uzimamo vas na grbi,izbijamo vam titule![]()
...tvoje frustracije su tvoj problem"
Izzo de samo reci sta ti hoces ? OVi ljudi sto se zezaju na ovaj nacin ste sami krivi , tipa da smo cetnici przivanja tipa 9:0 i slicno kako sijes tako i zanjes , dosadan si sa svojim komentarima bole me nesto za Borac i sve ostalo samo mi je drago sto je Sloboda pobjedila hajde vise sto jest jest smorio si ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Starac al nisi bas korektan u postovima. Nama mjesto za Evropu bjezi tri boda, zasto bi onda pustali bodove. Jbg jel se iko sjetio da nekad nasteli Slobodi titulu.izzo je napisao/la:Slažem se, da ne povjeruješ cime se ljudi dice...umjesto sopstvenog uspjeha, njima je draži tuđi neuspjeh.Probisvjet je napisao/la:Neki komentari su da ne povjerujes. Jbt, nevjerovatno!
Slani grad:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A kako drugacije da vas smatram kad sami pjevate ,evo ovo šta kaže SelihovicTaRgEt_ je napisao/la:izzo je napisao/la:Slažem se, da ne povjeruješ cime se ljudi dice...umjesto sopstvenog uspjeha, njima je draži tuđi neuspjeh.Probisvjet je napisao/la:Neki komentari su da ne povjerujes. Jbt, nevjerovatno!
Slani grad:
Izzo de samo reci sta ti hoces ? OVi ljudi sto se zezaju na ovaj nacin ste sami krivi , tipa da smo cetnici przivanja tipa 9:0 i slicno kako sijes tako i zanjes , dosadan si sa svojim komentarima bole me nesto za Borac i sve ostalo samo mi je drago sto je Sloboda pobjedila hajde vise sto jest jest smorio si ...
Stigle su u sarajevo slobodine brigade
ostces u rusevini ti smrdljivi grade.
Stanovnici njegovi bolje kuci bjezite
ili cete na ulici u krvi da lezite.
nocas bice nereda nocas bice ludnica
evo idu huligani sa tuzlanskih ulica
lomice i palice,silovace zene sve
dobro ce te pamtiti huligane tuzlanske
sve pijano drogirano za slobodu navijamo
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 20 mar 2011, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka cast igracima iako nam ova pobjeda nista ne znaci ipak je lijepo vidjeti da smo pobjedili Zeljeznicara na Grbavici,i da ovo je Zelji bio prvi primljeni pogodak u nastavku sezone 

Sto se ba djaba svadjate, pa jos koji dan i necemo imati ni lige, ni reprezentacije, a vi se oko ovog svadjate
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
husein veličanstveni je napisao/la:A šta je tu jadno. Što vam ne puštamo golove da osvojite titulu. Pa pustili smo vam prošle godine a vi u Evropi odmah popiste peticu.izzo je napisao/la: Eto šta vam je najveca satisfakcija i domet ,da izbijate Želji titulujadno i bijedno.

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- slani grad
- Kontakt:
i ti si se bas ono primio...de bolan i ti malo iskuliraj...raja vas malo prca i zeza se zbog porazaizzo je napisao/la:Slažem se, da ne povjeruješ cime se ljudi dice...umjesto sopstvenog uspjeha, njima je draži tuđi neuspjeh.Probisvjet je napisao/la:Neki komentari su da ne povjerujes. Jbt, nevjerovatno!
Slani grad:

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Izzo de samo reci sta ti hoces ? OVi ljudi sto se zezaju na ovaj nacin ste sami krivi , tipa da smo cetnici przivanja tipa 9:0 i slicno kako sijes tako i zanjes , dosadan si sa svojim komentarima bole me nesto za Borac i sve ostalo samo mi je drago sto je Sloboda pobjedila hajde vise sto jest jest smorio si ...[/quote]
A kako drugacije da vas smatram kad sami pjevate ,evo ovo šta kaže Selihovic
sve pijano drogirano za slobodu navijamo[/quote]
Covjek slavi na svoj nacin i to je to , jeste malo neprimjeren i to je to , ali kazem ti meni je jedino draga pobjeda Slobode , nista drugo za ostale me bole briga kada dodje Borac ovdje nadam se da ce izgubiti i on i svi tako ....
A kako drugacije da vas smatram kad sami pjevate ,evo ovo šta kaže Selihovic
sve pijano drogirano za slobodu navijamo[/quote]
Covjek slavi na svoj nacin i to je to , jeste malo neprimjeren i to je to , ali kazem ti meni je jedino draga pobjeda Slobode , nista drugo za ostale me bole briga kada dodje Borac ovdje nadam se da ce izgubiti i on i svi tako ....
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
ti i onaj tvoj neutralni čitav dan ciganite bodove spasaLjumani_Banovici je napisao/la:sad nama lagano date 3 boda ... vratite nam od 2005

nema bodova,fatajte se federalne lige

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Ljudi samo polako ne treba se previse dizati, svima nama je drago sto smo pobijedili Zeljeznicara i to na Grbavici ali treba sad nastavit dalje , pobjeda protiv Zrinjskog i lagano prema vrhu tabale, jedino zalim sto nismo pobijedili Sarajeva jer sad bi bili 4 mjesto 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Interista di cuore
- Kontakt:
oooooooo 3 boda sa Grbavice.svaka cast igracima,a i Crnkicu(iako sam ja prvi sumnjo u njega)...
tek sad bole one profulane sanse protiv Sarajeva
tek sad bole one profulane sanse protiv Sarajeva

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
@ljumani banovici
Ti si strumf o kakvim ti bodovima pricas ???
prije 2 sata ste izgubili bodove i adio do slijedece sezone
Ti si strumf o kakvim ti bodovima pricas ???
prije 2 sata ste izgubili bodove i adio do slijedece sezone

- themaniaks
- Kontakt:
Strasna podrska gostujucih navijaca na Grbavici 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ima li gdje video sa vecerasnje utakmice slucajno ?
- slani grad
- Kontakt:
nije niko imao hrabrosti otic...bilo je nekih pokusaja al strah je ucinio svoje....i ovako smo vas uzeli ...zamisli da smo jos i mi bili tuthemaniaks je napisao/la:Strasna podrska gostujucih navijaca na Grbavici

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ti baš ne znaš ni proslaviti pobjedu (za koju se nisi nadao ni u najluđim snovima, pa sad ko fol neko kurcenje ccccc) ko covjek....sve ti se mora svoditi na provokacije i neku lošu ironiju, djeciju.slani grad je napisao/la:nije niko imao hrabrosti otic...bilo je nekih pokusaja al strah je ucinio svoje....i ovako smo vas uzeli ...zamisli da smo jos i mi bili tuthemaniaks je napisao/la:Strasna podrska gostujucih navijaca na Grbavici...a sad poslije deranja guzova,prebacite lopticu na to zasto i kako mi nismo dosli
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.