Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la VanBasten » 06 feb 2014, 19:11

Unknown Genius je napisao/la:Hajmo reći da je trener imao neke svoje razloge da ga ostavi na klupi, da li je taktika ili povreda u pitanju, nije toliko ni bitno. Mene samo zanima zašto sinoć poslije ulaska u igru nije izveo ni jedan prekid.
Kada su tu bili Ljajić i Totti, bilo je par slobodnjaka i kornera, sve su oni izvodili. Poslije njihovog izlaska, to preuzima Strootman. Čak i kornere sa lijeve strane koje nikako u Romi nije izvodio.
Ni jedan od tih prekida nije bio opasnost, oni korneri na prvu stativu lagano rješavani od strane odbrane svaki put, ubačaji iz slobodnih udaraca uvijek pokupljeni od strane golmana... Pa valjda bi Pjaniću bar jednom dopustili da nešto izvede, jer se vidjelo da im to sinoć ne ide.
Nije uopće prilazio lopti kod kornera koliko sam ja vidio.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 06 feb 2014, 19:23

Virtu4l je napisao/la:Pa mi to ovdje pričamo godinama, ali ta budućnost nikako da dođe. Baš sam bio poprilično siguran da će ova sezona biti veliki korak prema naprijed, ali se opet javljaju određene nejasnoće.
Pa dobro, Pjanic ima 23-24 godine i za te godine Roma je sasvim dobar rezultat u karijeri. Igra sa velikanom kakav je Totti, a sljedece sezone ce igrati i LP. Svi znamo da su igraci na vrhuncu svoje karijere sa 25-28 godina, tako da se nadam da ce Mire napraviti jos jedan iskorak i preci u neki poznatiji klub. Da li ce to biti vec na ljeto ili sljedece godine, mislim da nije bitno. Svjetsko prvenstvo ce takodjer biti jako vazno za njega. Ako tu dobro odigra i mi prodjemo grupu, cijena ce mu drasticno porasti. Tada bi vjerovatno mogao birati izmedju ostanka u Romi jos jednu sezonu ili prelaska u neki jaci klub.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 feb 2014, 06:55

kokakolas je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pa mi to ovdje pričamo godinama, ali ta budućnost nikako da dođe. Baš sam bio poprilično siguran da će ova sezona biti veliki korak prema naprijed, ali se opet javljaju određene nejasnoće.
Jasno je da mi o tome trubimo več godinama, ali uvijek se nadju neki kojima nije jasno zašto mi to radimo. Slijedeći prelazni rok će biti ključan za njegovu karijeru. Skoro sam pa siguran da će na ljeto napraviti fenomenalan transfer. Možda čak i prije Brazila.

Kad si se vec dotako osima,nadji njegov intervju ja mislim pred baraz sa porgualom da je bilo kad kaze eo otprilike ovako: Novinari pisu i govore da je bio ucenisk akcije kod gola a on dotako loptu nakon njega igraci odigrali jos 10 pasova medjutim kada je najgori na terenu to niko nece da spomene.Vrlo cesto se bez potrebe određeni igraci izvikuju i samo sami sebi teret pravimo.Zasto je uzeo pjanica za primjer ne znam,ali misio je opcenito na nase igrace.Ovo je srz onoga sto ja pokusavam ovdje da objasnim delegatima određenim.
Sto se transfera tice smijem se zakleti da nece preci u jaci klub od rome.Nemoj da me neko pogresno shvati ja bi najsretniji bio da on za par godina osovji zlatnu loptu ,ali jednostavno vrijeme prolazi a sve ostaje na prici o BARCELONI,REALU, jednom od najboljih veznjaka a to nikako da se ostvari.Za par godina nece vise biti tako mlad.Kao sto rekoh vrijeme prolazi ,a sve ostaje na prici i neostvarnom talentu :roll:
=\_1921_/=

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 08 feb 2014, 19:29

Kakvo li ce izvinjenje Rudi Garcia sutra nac kad Miralema ne stavi u prvih 11? Kao i obicno morat ce bit nesto dobro - da istovremeno govori kako je Miralem fenomenalan tehnicar i da ide iz kluba preko njegovog mrtvog tijela, ali isto neko izvinjenje kako nije spreman.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 feb 2014, 11:17

Nisam ni upratio da je Rimski derbi danas. :)

U 15:00h, Mire protiv Lule.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 feb 2014, 12:10

u novinama najavljuju Nainggolana u prvih 11, ali to naravno ne mora ništa da znači :D

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 09 feb 2014, 12:27

Chinaglia je napisao/la:u novinama najavljuju Nainggolana u prvih 11, ali to naravno ne mora ništa da znači :D
..ebo ih Nainggolan. Nije valjda da će Pjanke opet na klupu. da ne bude k'o onda kad su igrali protiv Lacija. Mire uđe, da go preko 30 metara i onda počne psovati :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 feb 2014, 13:06

Maloprije su bili sastavi na sky ita i Pjanic opet na klupi,mada nije nista sigurno dok utakmica ne pocne...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 09 feb 2014, 13:18

Ponos Torina je napisao/la:Maloprije su bili sastavi na sky ita i Pjanic opet na klupi,mada nije nista sigurno dok utakmica ne pocne...
sat vremena pred tekmu ce bit sastav
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 feb 2014, 13:26

Pjanić je u prvoj.
embrace the chaos

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 feb 2014, 13:34

Počinje me nenormalno nervirati ovo njegovo **** ponašanje, gori je od Mirze u prvoj sezoni u NBA, sve negdje po ćoškovima se kriju :twisted:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 09 feb 2014, 13:37

Uvijek mi je smijurija bila da je Pjanic princ Rome i da ce nekad zamjeniti ove vece igrace...pobogu on treba muda da nadje da Strootmanu uzme korner..Steta sto je pi*** jer je fakat veliki fudbalski umjetnik..
Unica grande amore

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 feb 2014, 13:46

Pjanic je u prvih 11 :)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 09 feb 2014, 13:50

AllAbout je napisao/la:Uvijek mi je smijurija bila da je Pjanic princ Rome i da ce nekad zamjeniti ove vece igrace...pobogu on treba muda da nadje da Strootmanu uzme korner..Steta sto je pi*** jer je fakat veliki fudbalski umjetnik..
Ne pričaj gluposti, tu utakmicu se jasno vidjelo da trener Pjaniću nije dao nikakva zaduženja što se prekida tiče, ni kod jednog kornera niti slobodnog udarca nije krenuo uopšte ka lopti. U svakoj ozbiljnijoj ekipi trener određuje ko će izvoditi prekide, a naravno da je svima jasno da je u tome Pjanić bolji od Strootmana, međutim, što nije onu večer izveo ni jedan to će ostati misterija.

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Torosidis; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 feb 2014, 13:52

too Pjanogluu

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 09 feb 2014, 13:54

Unknown Genius je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:Uvijek mi je smijurija bila da je Pjanic princ Rome i da ce nekad zamjeniti ove vece igrace...pobogu on treba muda da nadje da Strootmanu uzme korner..Steta sto je pi*** jer je fakat veliki fudbalski umjetnik..
Ne pričaj gluposti, tu utakmicu se jasno vidjelo da trener Pjaniću nije dao nikakva zaduženja što se prekida tiče, ni kod jednog kornera niti slobodnog udarca nije krenuo uopšte ka lopti. U svakoj ozbiljnijoj ekipi trener određuje ko će izvoditi prekide, a naravno da je svima jasno da je u tome Pjanić bolji od Strootmana, međutim, što nije onu večer izveo ni jedan to će ostati misterija.

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Torosidis; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho.
Majstor jeste, ali zato i pi***
Unica grande amore

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 feb 2014, 13:55

opet ga Garcia muči... :cry:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 feb 2014, 14:04

Bilo bi divno kada bi danas postigao gol. Znamo da su mu navijači zamjerili poslije finala Kupa Italije, kada je čestitao Luliću na golu. Slažem se da bi ponekad morao preuzeti inicijativu i odgovornost, jer nije on od jučer važna karika u Romi. Po mom mišljenju, jedino Totti može imati status nedodirljivog spram njega. I to dok Francesco igra ovako dobro, a godine nam govore da neće još dugo biti u formi.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 feb 2014, 14:09

Claus je napisao/la:Bilo bi divno kada bi danas postigao gol. Znamo da su mu navijači zamjerili poslije finala Kupa Italije, kada je čestitao Luliću na golu. Slažem se da bi ponekad morao preuzeti inicijativu i odgovornost, jer nije on od jučer važna karika u Romi. Po mom mišljenju, jedino Totti može imati status nedodirljivog spram njega. I to dok Francesco igra ovako dobro, a godine nam govore da neće još dugo biti u formi.
pored Tottija i De Rossija, niko ne moze imat status nedodirljivog, a kamoli se porediti sa njima.. Pjanic ide na ljeto, to je svima jasno.. em su doveli Radju, em nikad nisu mogli odoliti ponudama od 30+ miliona..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 feb 2014, 14:15

Italia je napisao/la:
Claus je napisao/la:Bilo bi divno kada bi danas postigao gol. Znamo da su mu navijači zamjerili poslije finala Kupa Italije, kada je čestitao Luliću na golu. Slažem se da bi ponekad morao preuzeti inicijativu i odgovornost, jer nije on od jučer važna karika u Romi. Po mom mišljenju, jedino Totti može imati status nedodirljivog spram njega. I to dok Francesco igra ovako dobro, a godine nam govore da neće još dugo biti u formi.
pored Tottija i De Rossija, niko ne moze imat status nedodirljivog, a kamoli se porediti sa njima.. Pjanic ide na ljeto, to je svima jasno.. em su doveli Radju, em nikad nisu mogli odoliti ponudama od 30+ miliona..
Valjda je jasno da sam mislio na prekide (slobodnjaci, prije svega), a tu se De Rossi ne može porediti s Miretom. Upravo zato sam naveo Tottija kao čovjeka kojem niko u Romi nije ni do koljena s više aspekata.

Da li ide na ljeto, još ćemo vidjeti. I ja sam pobornik opcije transfera, ako se već igra neće graditi oko njega, i mislim da je ta opcija najvjerovatnija. Međutim, sigurno je da ga Roma neće pustiti a da ne dovede zamjenu, jer Pjanićevim odlaskom ostaju bez kreatora u vezi. Ili misliš da će im De Rossi, Totti, Strootman, Radja ili Ljaljić biti organizatori igre :?:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Sarun i 36 gostiju.