Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Cccc pa tacno ovaj City unistav fudbal.Pa svaki iole ozbiljniji igrac ispod 24-25 godina je 30-40 miliona minimum.
Baš simpatična ekipa koja pokazuje već neko vrijeme u Evropi da novcem ne možeš uzeti sve trofeje. I Chelsea se dugo vremena patio u Evropi i kada su počeli dovoditi igrače koji im zaista i trebaju uzeli su LP. Prije su, baš kao i sada City dovodili sve i svašta, neka se ima.
Da im se ne ponovi:

Da im se ne ponovi:
- OfficialAgent
- Kontakt:
Manchester City's £32 million bid for Porto's Eliaquim Mangala accepted.

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Na stranici City-a trenutno glasanje za najboljeg igraca godine.U konkurenciji su Silva,Zabaleta,Dzeko i Toure.
Naravno glasao za ovog zadnjeg
Naravno glasao za ovog zadnjeg
Nakon 57 dana od posljednje odigrane utakmice, Manchester City FC se vraća na nogometne travnjake!
Za nešto više od 2 sedmice, Manchester City FC kreće na turneju po SAD-u. 23. jula na stadionu Sporting Park, Sporting Kansas City će ugostiti prvake Engleske u okviru prijateljske utakmice.
Nakon toga, 27. jula, Manchester City FC igra protiv AC Milana na Guinness kupu
Markos Lopez (18) predstvaljen u francuskom Lillu, gde će biti na pozajmici sljedeće sezone.

pogledajte video kako ce Etihad, ako Bog da, izgledati nakon prosirenja...
http://www1.skysports.com/watch/video/s ... 69658/city" onclick="window.open(this.href);return false;
Za nešto više od 2 sedmice, Manchester City FC kreće na turneju po SAD-u. 23. jula na stadionu Sporting Park, Sporting Kansas City će ugostiti prvake Engleske u okviru prijateljske utakmice.
Nakon toga, 27. jula, Manchester City FC igra protiv AC Milana na Guinness kupu
Markos Lopez (18) predstvaljen u francuskom Lillu, gde će biti na pozajmici sljedeće sezone.

pogledajte video kako ce Etihad, ako Bog da, izgledati nakon prosirenja...
http://www1.skysports.com/watch/video/s ... 69658/city" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam ko plaća igrače 80+ miliona zadnjih godina....BABADZO je napisao/la:Cccc pa tacno ovaj City unistav fudbal.Pa svaki iole ozbiljniji igrac ispod 24-25 godina je 30-40 miliona minimum.
4-IN-A-ROW
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vidim trebaju dovesti Caballera. Žao mi ga je unaprijed, kako će ga samo englezi razapet kad zakuca njihovog dragocijenog engleza na klupu.
http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... s-for-City" onclick="window.open(this.href);return false;Donnie Darko je napisao/la:Vidim trebaju dovesti Caballera. Žao mi ga je unaprijed, kako će ga samo englezi razapet kad zakuca njihovog dragocijenog engleza na klupu.
Eto potpisao po komentarima sa FB mnogi se raduju i govore da će Hart na klupu.
- Consigliere
- Kontakt:
Hart je upravo zakucan na klupu 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

On je ipak doveden da bude rezerva Joe Hartu.Dobit ce priliku sigurno u kupovima a ako Harta krene lose kao na pocetku prosle sezone mogao bi ga zamijeniti u nekoliko prvenstvenih meceva.Isto se prosle sezone desilo sa Pantelijom.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
[youtube][/youtube]
Veceras nova prijateljska utakmica u Skotskoj a sada je protivnik Hearts.Prva utakmica sa FC Dundee nije bila nesto posebno.Golovi primljeni iz penala te nakon autogola.Normalno da to nije pravi City jer su nedostajali ucesnici sa Sp-a.Fernando me nije nesto posebno impresionirao ali tek je pocetak priprema mozda veceras bude bolje.Napokon je rjesena i prica oko odlaska Yaye Tourea i definitivno on ostaje do isteka ugovora.Novi sponzor kluba je Nissan.A sto se tice dresova za ovu sezonu meni su ok osim tog sorca koji vise nece biti bijele boje.

Sinoc jako dobra izvedba protiv Milana.Jednostavneakcije po krilu su dovele do prave pomutnje u redovima rosonera.Posebno mi je bilo drago vidjeti Jovetica u onakvom izdanju i za nadati se da nece vise imati problema sa povredama.S obzirom da je Beast ispao iz stroja ostaje se na tri napadaca, a Aguero jos nije uhvatio formu nakon par povreda iz prosle sezone.Tako da je dobro sto je Jovetic u formi jer ce biti dobra alternativa.Sto se tice ovog turnira mozda bi se mogao i osvojit sto ne bi bilo lose za samopouzdanje uoci pocetka sezone.
Re: Odg: Manchester City FC
Protiv ovakvog milana svako ima "jako dobru izvedbu". Ovo samo pokazuje stanje u italijanskom nogometu. Nema para, nema ni kvaliteta.tevezito je napisao/la:Sinoc jako dobra izvedba protiv Milana.Jednostavneakcije po krilu su dovele do prave pomutnje u redovima rosonera.Posebno mi je bilo drago vidjeti Jovetica u onakvom izdanju i za nadati se da nece vise imati problema sa povredama.S obzirom da je Beast ispao iz stroja ostaje se na tri napadaca, a Aguero jos nije uhvatio formu nakon par povreda iz prosle sezone.Tako da je dobro sto je Jovetic u formi jer ce biti dobra alternativa.Sto se tice ovog turnira mozda bi se mogao i osvojit sto ne bi bilo lose za samopouzdanje uoci pocetka sezone.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Cautinho
- Kontakt:
Džeko potpisao novi 4-godišnji ugovor.
A svake godine on je igrač koji se najviše spominje kad su odlasci u pitanju.
A svake godine on je igrač koji se najviše spominje kad su odlasci u pitanju.
Keep walking.
BREAKING: Manchester City FC confident of signing Frank Lampard on loan
A.F.C. Bournemouth!
Pa ne znam sad da li je istina ovo za Lamparda.Cisto sumnjam.Onda bi tako i Villa mogao igrati za City s obzirom na probleme u napadu.Lamps bi mogao ako do toga dodje zaigrat u nekom od kupova kao veoma dobra alternativa.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma nevjerujem u to ni 1%, to sto je u cityevoj američkoj ekipi ne mora automatski značiti da ce zaigrat i za city 
jos niko od celnih ljudi nije demantovao, stoga vrlo moguće