Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Vi svoje ja svoje od danas je meni drag covjek a vi se pobijajte kolektivno radi toga!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@bhsport Ti ovdje pišeš samo da bi te čitao neko a ustvari ništa konkretno ne pišeš,samo neke nebuloze.Znam da ti je drago za poraz ali nas poštedi gluposti,znaš veoma malo o fudbalu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Šta ova gore ubleha misli?Da ovdje predsjednik piše?Kakvu ovaj drogu koristi?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Reko sam ti preskoci, dao sam realanu sliku od subote, neki od navijaca se i slozili sa mnom.Mancini je napisao/la:@bhsport Ti ovdje pišeš samo da bi te čitao neko a ustvari ništa konkretno ne pišeš,samo neke nebuloze.Znam da ti je drago za poraz ali nas poštedi gluposti,znaš veoma malo o fudbalu.
Ti sto imas problem pa gledas kako gledas, stvarno me ne interesuje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zaista se ne želim sa tobom raspravljati.
Predigra počela,hoteli,pripreme,dugovi

Cuj ove dogovorili kompenzaciju. U filmovima kad nemas da platis veceru onda peres sudje
.
Hotel rijesio radnu snagu za sledecih 10 godina ako Olimpic toliko potraje.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/hotel-br ... pic/126029" onclick="window.open(this.href);return false;

Hotel rijesio radnu snagu za sledecih 10 godina ako Olimpic toliko potraje.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/hotel-br ... pic/126029" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo vec ti je pocela hajka na olimpic i to iz razloga kojeg sam ja naveo ipak se ispostavi da ti nemas pojma!Mancini je napisao/la:Nemaš ti pojma ublehaš forumski.
O čemu ti pišeš uopšte cijelo vrijeme?Zaista nemam volje dešifrovati tvoje postove.pile87 je napisao/la:Evo vec ti je pocela hajka na olimpic i to iz razloga kojeg sam ja naveo ipak se ispostavi da ti nemas pojma!Mancini je napisao/la:Nemaš ti pojma ublehaš forumski.
Trebao nam lijevi bocni, doveli smo Sesara, trebao nam lijevo krilo u slucaju da ode Dulja, doveli Sivsica, trebali nam napadaci, doveli Pandzu, Gojaka i Zeca, imamo tri jakih stopera i nemamo se sta bojati povreda itd.bhsport je napisao/la:Nisam te nista pitao, preskoci komentar. Slijep i pored ociju, Velez objasnio kako se igra protiv vas.Mancini je napisao/la:Šta je bolan objasnio?Ti si sada neki stručnjak pa znaš da gomilaju.Sve loši fudbaleri došli.
Sto se tice kvaliteta fudbalera koji su dosli, vidjelo se iz prilozenog, kao i prethodnih godina, dosta doslo, nebitno na tip igraca, produkt toga je ono sto si vidio u subotu.
Veznog reda nigdje, napada ni na mapi, odbrana u rasulu, valjda fali Torlak.
Velez kontrama radio dar mar. Vamo Zeba jos uvijek potez viska, Dulja ce izgleda od njega to nauciti i on previse carini loptu, Ledeta nisam primjetio cijelu tekmu.
Tako da meni nema smisla govoriti da nismo doveli sta nam treba, Samo sto smo doveli mozda malo previse igraca i jedno dvoje nam i nisu trebali.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Imas pp.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Nemam ja namjeru tebi objasnjavati bilo sta od samog pocetka. Moj post je bio upucen samo Gracicu da je lik za 10 i da mi je porasto u ocima.Iz jednog razloga sto znam da utakmica olimpica i sarajeva nece biti odigrana tek tako bice vatreno.Mancini je napisao/la:O čemu ti pišeš uopšte cijelo vrijeme?Zaista nemam volje dešifrovati tvoje postove.
Koja slucajnost da bas danas Hotel Brotnjo tuzi Olimpik.

Sta te cudi sponzor su komsijama. To se moglo i ocekivati posle prijavePL BiH -1 je napisao/la:Koja slucajnost da bas danas Hotel Brotnjo tuzi Olimpik.
Isti onaj hotel gdje su na pripremama bili pitari?PL BiH -1 je napisao/la:Koja slucajnost da bas danas Hotel Brotnjo tuzi Olimpik.
Isti onaj hotel koji je sponzor fks?
Ma nije moguce, hahahahaha....
- moustapha
- Kontakt:
Pa jel' rat ili nije? Ljudi nas prate, a vidim da je i Biseri prpa.PL BiH -1 je napisao/la:Koja slucajnost da bas danas Hotel Brotnjo tuzi Olimpik.

#divovi
@pile Samo nemoj šifrovano pisati.
Jao koja prebijanja u ovoj našoj ligi brate mili, da nepovjeruješ.Ovi iz Olimpica su prije sve prebijali preko bodova, a ove godine se ko hoće otrgnuti pa dobili po ušima.Javna je tajna da su korištenje terena i stadiona prebijali sa bodovima, pogotovo sa Piletovim miljenicima! 

Samo da najavim dolazak sa drine na kosevo u cilju podrske omiljenom klubu.
Svi oni koji kazu da smo mali neka dobro znaju da olimpic ima svoje navijace sirom BIH
Svi oni koji kazu da smo mali neka dobro znaju da olimpic ima svoje navijace sirom BIH
gorazdak je napisao/la:Samo da najavim dolazak sa drine na kosevo u cilju podrske omiljenom klubu.
I Australije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.