Chicago Bulls

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Titova-Juga » 17 feb 2012, 13:52

dema je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Hajd bola pa zna se na koga se zuga vecinom, ali u sustini je ono jako losa partija bila sinoc ko je gledao cijelu utakmicu, a salt sigurno zna o cemu pricam. Toliko zicera i katastrofalnog suta pogotovo u 1. pol. ne moze da te ne nasekira. To ne znaci da ne volimo svoje Bullse...
ma znam ali sjecas se prosle sezone koliko su ruznih utakmica dobili,gade ti se za gledat a oni dobiju.Ove je jos manje takvih utakmica.Sjecam se prosle sezone prozivali ih na ESPN ono fol niko ne odigra ruznije utakmicu za gledat a da dobije.Tu na stranu igre DR1
Istina je, pa zugali smo na njih i protiv Pacersa jer u prvoj rundi su odigrali samo 2 solidne utakmice, ostalo je bilo katastrofa. Jbg, samo se ponasamo kao Thibs nekada i hocemo najvise da izvucemo iz ove ekipe, ali ako ti vec drugi tim daje sansu da ih razvalis pa zvali se oni i Boston Celtics onda zasto ne, a ne da fulamo zicere i zakucavanja pa bez obzira sto nema D.R-a i Ripa... Uostalom nismo ni kritikvoali Booza, cak je odigrao dobru utakmicu, vec smo onako reagovali zbog promasenog zicera u kontri gdje je sam samcat ostao i umjesto da je skuca on nesto se predomisli u zraku i promasi, i pridje Noah i on promasi tip in.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 feb 2012, 13:56

SaltCityAttack je napisao/la:ma dema care nismo kritikovali Boozera...u onim trenutcima kad je on profulao kos prije toga imali smo 16 razlike, ali bas tad se ta prednost topila i igra je bila ocajna i taj njegov zicer je zacinio sve ono negativno sto se desavalo..nije niko sad mu nesto psovao ebiga, jer i do tada je imao dobru partiju...ma hajde necemo sad oko toga se vise raspravljat uglavnom idemo dalje, a izgleda da se ocekuje ubrzo povratak Rosa i Ripa :)...Rip bi mogao prije all stara, ali najvjerovatnije ce poslije , jer nece biti potrebe da se trosi u ovih preostlaih par domacih utkamica
znas sta sad slijedi par utakmica pa All star,mozda Thibs i ne povede DR1 tamo,da ga dobro odmori.To bi po meni bila dobra stvar i njega i Ripa dobro zaljecit i pripremit poslije All stara da zaigraju.Netsi,Atlanta i Bucksi.Onda pauza od 6 dana to bi bilo jos 10-ak dana da obojica fino to zalijece i onda u drugi jos bitniji dioo sezone udju kompletni i zdravi

Ma Booz je cudo djeluje cesto izgubljen i tak ali ove sezone se malo popravio.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 feb 2012, 14:21

Sinoc sam gledao tekmu, ali nisam komentarisao jer sam gledao preko HDMI-a. Nema potrebe se toliko nervirat, ja sam opusten uvjek, naravno da bude situacija gdje nekog nazovem kloc jer profula zicer kojeg bi penzioner neki sa ulice pogodio. Jedino gdje se nerviram pravo je u playoffu. Sjecam se prosle sezone smo samo 4-5 tekmi igrali ono da smo razvalili protivnika(npr sjecam se protiv Philadelfie, Cavsa), dok ove sezone to se desava stalno, ove slabije ekipe redovno pobjedimo +15 i vise, i to nismo igrali kompletni slabo ove sezone, samo na pocetku sezone smo igrali 4 utakmica kompletni i otad nikako da budu svi tu. Prvi smo u ligi unatoc tim hendikepima i ja sam prezadovoljan. Upravu je dema nema potrebe se trosit nad Miamijem, trebamo ih nafurat da misle da ce lako sa Bullsima u reg. sezoni a onda u playoffu ih klepit po usima. Ne treba bas sve se otkrit u reg. sezoni.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 feb 2012, 16:46

Vidi, kad si dugorocan i odan navijac nekog tima, kao sto smo mi Bulls-a, moras da nadjes nacin, da neke frustracije izbacis, da nebi dogurao do doktora, kao sto sam ja dogurao, na kraju krajeva. Predprosle sezone mi pao imunitet tijela, i doktor ustanovio da je to jer se previse sikiram kada gledam Bulls-e (ovo ozbiljno govorim). hahahahaha. Tako da svi mi nadjemo neki ventil, na koji ponekad moramo da ispustimo frustracije. To ne znaci da Bulls-i, ili taj igrac koji je u tom trenutku kritikovan, nema puno podrsku od mene. Jednostavno, moramo malo da dadnemo i sebi oduska.

Ako koja zajednica na ovom forumu stoji iza svog tima, i svoje ekipe, to je nasa Bulls, zajednica. Sad sto ih po nekad kritikujemo ... pa vjerujem, da i oni sebe isto tako kritikuju za onakve greske od sinoc. Kao sto ih i Thibs, kritikuje, za svaku losu odbranu.

Jednostavno nemozemo postat navijaci, kojima ce sve biti svejedno, pa i kad fulaju zicere kao sinoc.

A, jedno, Dema, treba da znas. Ovo kako se Ja, Tito i Salt, po nekad ponasamo prema nasim igracima, ti je Chicago mentalitet. Tako se vecina sportkih navijaca u Chicago-u, ponasa, prema domacim timovima. Jednostavno, najveci kriticari Chicago, timova, su njegovi stanovnici, i po tome su specificni.
Postovanje treba zaraditi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 feb 2012, 12:51

Sretan Ti rodjendan NAJVECI OD SVIH, sa malim zakasnjenjem !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 18 feb 2012, 20:18

Veceras tekma u 10 po nasem vremenu, dobro su sjetili jednom :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 feb 2012, 20:55

Neobican mi termin. Nikako se naviknit na ovako rano kad je. hahahaha :mrgreen:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 feb 2012, 21:01

Taman dosao sa zenske kosarke (ZKK Celik se plasirao u final 4 regionalne lige. :) i to ce biti u Zenici :) ), pa sam bas nesto raspolozen za vecerasnju utakmicu.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 18 feb 2012, 22:20

19-3 :shock: :shock:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 22:25

25-5 :)...svasta nemam rijeci ...necemo se nervirat gledat cemo box :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 18 feb 2012, 22:26

Ma okrenit će ovo Bullsi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 22:29

ma nece lopta u kos u pm , a ovi sve pogode..evo i sad lopta izadje Dengun iz kosa u pm i oni nam uzvrate kosom naravno :)

Ebiga Asik kad ces nauciti zakucat :(...ne mogu da vjerujem da ovo fulamo majkemi...i hajde nemoj se ti nervirat pa kako?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 22:38

skok ljudi naprave kos i to kako covjek medju trojicom oni dodju do lopte :)..hajde malo uzobiljite se pogadjajte ta slobodna stisnite tu odbbranu :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 22:48

pa st anam je sa skoka u pm... opet 2 skoka ljudi napravise i tricu nam dadose , a taman se ponadao da cemo dostici ovo...ej ebiga :(

dosli smo bili na -8, ali evo opet 5-0 ljudi napravise

druga nam petorka u igri Lucas,JamesGibson,Asik i Korver
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 18 feb 2012, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 feb 2012, 22:49

SaltCityAttack je napisao/la:pa st anam je sa skoka u pm... opet 2 skoka ljudi napravise i tricu nam dadose , a taman se ponadao da cemo dostici ovo...ej ebiga :(
samo je +11, dobro ste se vratili :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 18 feb 2012, 22:50

Tek sam se sad uključio u prenos kad je time out. Igra li ruža? :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 22:52

ma nema veze to kad je losa igra nepovezana , bez icega lijepog u njoj...jako jako los sut, puno profulanih zicera ebiga...hajde valjda nekako izguraju pobjedu, ali nikako nisam zadovoljan igrom u zadnje vrijeme
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 22:54

opet trica, i onda zicer Boozera :)....ne mogu da vjerujem...samo da pocne box pa da se spustim malo jos uvjek sam miran
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 18 feb 2012, 23:15

Watson promasi 2 otvorene trojke zaredom, i vrati ih na +14

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 feb 2012, 23:23

59 on NJN u 2/4. :o

115 primili od SAkrementa u prosloj ...

Watson u ulozi PG-a, mi se sve manje i manje svidja. Zna on imat dobrih patija, ali to je vecinom kad su u pitanju poeni. Mislim, da u zadnje 3 utakmice, nije imao 5 asistencija ukupno. Veceras za sad 1.

Lose, lose.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.