UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Ovo sto Pepe radi je za poštovanja. Kako ustopa i raznese Kolo Muanija u prvom poluvremenu.
Sijece momak pasovima sredinu ko od sale, ne pisi glupostiRubikovaKocka je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:0419/19, stoperi se dodavali u zadnjoj linijiJel ti gledas utakmicu lave, mani te glupe statistike.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
E utakmice, pa sta je ovo...
Ej sad. Kod nas nema crne hronike nikako. Sve med i mlijeko. Dijaspora u qrcu i samo čeka da rafali.denimb je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:02Mentalno bolesni ljudi druze moj, i to je to, otisao tamo da bi visio ovdje na forumu 24/7, pa to ne progovori ni skim po godinu dana, samo gleda u zidove, da li na poslu, da li u stanu...ceka samo da se uloguje na forum, pa da pocne da pravda svoje zivotne odluke, a Bog me ubio ako ga sekunda ne dijeli od toga da se popne na krov zgrade i skoci.
Mani ove budale, sreca pa se moze i blokirati bolesnik.
Odvatite malo od te priče, jer oni koji to potenciraju većinom ne znaju drugu stranu, odnosno malo su šta prošli i vidjeli. Te donose zaključke na osnovu jednog i dva primjera ili et od ovog blesavog deena ili leoreya.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ne pricam ja druze o kompletnoj dijaspori nego o ovakvim pojedincima, pa znas li ti ikoga u svom okruzenju da bi bio sposoban da slozi onakav post, ono je za mene bolest cista.armando je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:10Ej sad. Kod nas nema crne hronike nikako. Sve med i mlijeko. Dijaspora u qrcu i samo čeka da rafali.denimb je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:02Mentalno bolesni ljudi druze moj, i to je to, otisao tamo da bi visio ovdje na forumu 24/7, pa to ne progovori ni skim po godinu dana, samo gleda u zidove, da li na poslu, da li u stanu...ceka samo da se uloguje na forum, pa da pocne da pravda svoje zivotne odluke, a Bog me ubio ako ga sekunda ne dijeli od toga da se popne na krov zgrade i skoci.
Mani ove budale, sreca pa se moze i blokirati bolesnik.
Odvatite malo od te priče, jer oni koji to potenciraju većinom ne znaju drugu stranu, odnosno malo su šta prošli i vidjeli. Te donose zaključke na osnovu jednog i dva primjera ili et od ovog blesavog deena ili leoreya.
Ovaj muani izgubljen u vremenu i prostoru, hem je lik baksuz, njega ce on promasaj proganjati do kraja zivota
Ma jašta je nego bolest. Ali ima ih i u našem okruženju koliko hoćeš. Nebitno sad, nek se liječe....
Evo ovdje će haman penali ili gol u nekoj nadoknadi.
Evo ovdje će haman penali ili gol u nekoj nadoknadi.
Australija - Hrvatska 2 - 2 na svjetskom, simunic 3 zuta dobio pa tek onda crveni, jako interesantna tekma, ali ne mogu se sjetiti koja je godina u pitanju, 2006. Mozda
CPOJ
- JayCatwright
- Kontakt:
Šansa po Salibinoj strani, šokiran sam 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Čuameni ko da puca no scope snajperom
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel Tchouameni pogodio okvir gola ikako na ovom euru?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Cancelo isto super vcrs. Portugal bi i mogao proci u regularnom samo da ovaj ima daMu da izvadi ronalda
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
ovo nije bio korner
Ima li live stream , lijep pozz 
Identican sut Kolo Muanija kao protiv Argentine. Pa prebaci ga covjece samo. Costa vec padao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prati cica maca sve, baš je na zadatku.

Kakav je Upamekano, ima li tu promahe?
Hoće li Palhinha biti pojačanje za Bayern ili neka nebitna osovina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.