da se hoce jos neko prikljuciti ovoj trojci mirza-đedović-wright mogli bi se cemu i nadati. ovako bice tesko na europskom.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ne bih ja nista pametovao, nisam ni dosad. Pripremne utakmice treba uzeti sa velikom dozom rezerve, stoga i ova pobjeda nad istina snaznim grcima ne mora znaciti da cemo na prvenstvu derati litvance primjera radi. Njih uzimam kao primjer jer su na razini grka.TheChief je napisao/la:A da smo izgubili pametov'o bi kako smo loši i da nemamo šta tražiti na Eurobasketu.
Mirza nijednom nije pucao slobodna
prije ce mrvica od gordica proraditLenBias je napisao/la:kada bi jos suterski proradili masic i gordic bilo bi odlicno
Nemaju ovi pojma. Igramo u 17h ..BatvaUltras je napisao/la:bravo momci, volim vas, šteta što ovo nijemci ne prenose, nema sutra ni protiv makedonije
http://www.bhbasket.ba/?p=9573" onclick="window.open(this.href);return false;
grgr je napisao/la:Teletovic je vodja ove ekipe na njega se ne treba trosit rijeci uopste , veceras maestralan. Cekam tekmu kad ce on zakazat da vidimo kako ce se ostatak ekipe ponasat , danas stvarno nije forsirao. Jedina zamjerna mu mogu bit ona 4 TO al to je anulirano u samom startu , kapa dole za danasnju tekmu. Ono sto mi je najdraze je to da su u ove 2 tekme teletovic i djedovic odlicno surdjivali skupa ocito da je taj mali konflikt urodio pozitivnim plodom , jucer 2-3 medjusobne asistencije i danas ih je bilo par. Djedovic je pokazao zasto je takav talenat istina je on nikad nije ostvario svoj puni potencijal al nemojmo zaboravit da je skoro napunio 23 godine ima za njega vremena. Ono sto volim kod njega je to sto je on uvijek u stanu napravit neki ludi run sam , zamjerka za danas je sut za 3 poena ... O wrightu nema potrebe pricat veliki profesionalac koji je danas uradio sve sto je trebao , imao je malo problema sa licnim vjerovatno je zato malo i rezervisan bio u cetvrtoj cetvrtini ali onda 4 uzastopna poena i ludiloProblem je sto je ostatak ekipe u ofanzivi bio poprilicno tanak sutalo je uradio fin posao ali je imao par beze gresaka , masic jos nije proradio , kikanovic nista ni ofanzivno ni defanzivno. Andrija je bio dobar u defanzivi imao je i 4 ukradene lopte ali mora mora bolje u napadu. Bavcic je pristojno zamjenio teletovica moze on i bolje dosta ali nije pravio nikakve preglupe greske. Ja cekam jos pravog nemanju , brzao mi je danas puno ali nije bio los . Sve u svemu odlican utakmica danas svi su uradili ono sto su trebali , teletovic ih je izmasakrirao tricama djedko i wright su ih dotukli kad su stigli i ova pobjeda je bas kao melem na ranu nakon lose igre protiv rusa i slovenaca... Sutra sa makedonijom bice tesko umor je uzeo svoje eno zeko stavio sliku sa ledom na koljenima jer je preumoran ali neka ove pripreme su da se moze izdrzat tempo na EB
Aco je majstor ponovo je pokazao i zasto a sad hejteri u misiju rupu do slj poraza
Hocel sanirati zeko tu povredu kuka do EB ?neno#4 je napisao/la:Lijepa pobjeda nasih. Odbrana je u prvom poluvremenu bila losa, ali smo se poslije puno bolje branili. Momci su odlicno trenirali u ovom ciklusu sto su tri dana radjena na Ilidzi i mnogi problemi su rijeseni. Crni je danas rijesio utakmicu na kraju, ali Mirza i Nihad su nas vodili. Sve ima manje problema sa kukom, a odmah se to odrazava na njegovoj igri. Podizemo formu, a to je najbitnije. Selektor kaze da je izuzetno zadovoljan sa nastupom Gordica i da ga je odusevio u dosadasnjem dijelu priprema. Kiki se nikako ne moze naci do sada, ali bice bolje jer on to moze. Maske ce nekoga natrpati na prvenstvu. Nedzad je u katastrofalnom stanju dosao na pripreme, ali Elvir i Amer su ga pokrpali za vrlo kratak vremenski period i dobijat ce sve vise prilike. Sutalo nam je mnogo bitan, jer moze i mora da odmori Nihada, kao i Bavke Mirzu..
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, CAGarfia, kovacic, TripleThreat i 28 gostiju.