Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
The agent of Lucas Torreira is now in Madrid to meet with Atlético. Negotiations on between Atléti and Arsenal to complete the agreement. #AFC are still asking for a permanent deal - Atléti are gonna make a new bid. Talks on.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Atletiko uplati 25-30miliona koliko vec hocemo za Torreiru, mi damo 50 za Parteya i gotovo, ovi nasi cigance sigurno.
Aouar dolazi sigurno, ostaje da se vidi za garavog hocel se dogovorit. Mozda je sinoc namjerno izveo Xhaku i Elnenya zajedno da pokaze vlasnicima u kakvom smo qrcu na sredini. Njusim genijalnost Artete
Aouar dolazi sigurno, ostaje da se vidi za garavog hocel se dogovorit. Mozda je sinoc namjerno izveo Xhaku i Elnenya zajedno da pokaze vlasnicima u kakvom smo qrcu na sredini. Njusim genijalnost Artete

Auoar se rjesava danas i sutra. Za Parteya isto opasno se kuha jer sumnjam da bi tek tako Torreiru dali u suprotnom slucajuQUARTERBACK je napisao/la: ↑29 sep 2020, 17:56Atletiko uplati 25-30miliona koliko vec hocemo za Torreiru, mi damo 50 za Parteya i gotovo, ovi nasi cigance sigurno.
Aouar dolazi sigurno, ostaje da se vidi za garavog hocel se dogovorit. Mozda je sinoc namjerno izveo Xhaku i Elnenya zajedno da pokaze vlasnicima u kakvom smo qrcu na sredini. Njusim genijalnost Artete![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad je naš klub igrao te mind-games Vedo, razočarao si me, odsad podržavam anella, on bar izvještava makar to bilo ko Kita kad daje golove
Btw. Seo blizu odlaska za 10 miliona u Leverkuzen
Btw. Seo blizu odlaska za 10 miliona u Leverkuzen
Yebo te Sejo najavljujes da ce otici ima 10 dana nek ide vise u pm

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
To je novi info. I mene je iznenadilo kad sam cuo da cemo za njega dobiti 10 miliona. Mustafi 12 i eto finih para od ta 2 levata..
Juve se raspituje za autihtonog francuza ali ipak mislim da je to prica Lyona da malo ubrzaju pregovore ...
Torreira izgleda ipak transfer ne pozajmica...
Mozda dodjemo i do Aoera i Parteya...

Juve se raspituje za autihtonog francuza ali ipak mislim da je to prica Lyona da malo ubrzaju pregovore ...
Torreira izgleda ipak transfer ne pozajmica...
Mozda dodjemo i do Aoera i Parteya...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
A mozda ni do jednog 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Chapman1886
- Kontakt:
Kad bi samo prodali ove levate bio bi sretan
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Donji si Anele, sa nikakvom podrškom napadam na titulu
https://www.telegraf.rs/amp/esports/for ... esport-tim
Pojacaj platu majstoru
I Ozilu novi ugovor sigurno je play u timu
Eto cemu interesovanje za bossa danas...
Pojacaj platu majstoru

Eto cemu interesovanje za bossa danas...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Meni je najdepresivniji podatak skoro svake nase utakmice broj udaraca na gol. I onda ono sto imas, ne iskoristis. Laca je imao jednu 100% i jos jednu prije te gdje je morao nesto bolje napraviti.
Ja mislim da nema sanse da dobijemo vise od 20M eura za urugvajca, ali i to je super s obzirom koliko je igro i kako u zadnje vrijeme. Da je se rijesiti ovih drugih balvana nekako
Ja mislim da nema sanse da dobijemo vise od 20M eura za urugvajca, ali i to je super s obzirom koliko je igro i kako u zadnje vrijeme. Da je se rijesiti ovih drugih balvana nekako

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Marsal
- Kontakt:
Mustafi, Torreira, Kolašinac... ako se riješimo još Sokratisa, Guendozija i možda još nekog biće to dobar transfer rok taman niko ne došao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Znači Kolašinac ode. Sretno mu, sumnjam da će nam faliti.
Danas će se vjerovatno znati kakav deal će biti za Torreiru. Od ovih ostalih teško da ćemo još nekoga prodati. Možda Mustafi.
Sa druge strane, imamo još 5-6 dana da dovedemo Figa i Vieiru. Bez barem jednog od te dvojice, mi smo nula bodova.
Ozbiljan klub bi obojicu doveo. Šteta što mi to nismo
Danas će se vjerovatno znati kakav deal će biti za Torreiru. Od ovih ostalih teško da ćemo još nekoga prodati. Možda Mustafi.
Sa druge strane, imamo još 5-6 dana da dovedemo Figa i Vieiru. Bez barem jednog od te dvojice, mi smo nula bodova.
Ozbiljan klub bi obojicu doveo. Šteta što mi to nismo

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- Chapman1886
- Kontakt:
Here we go, soon....

- Ozymandias
- Kontakt:
Bit ce ih nekoliko 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.