FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 maj 2012, 15:57

SarajlijaTM je napisao/la:@mma - znam drug,samo ti kazem da to nisu samo djeca,ima i podosta djuturuma,od kojih se ocekuje "razmisljanje",a nemaju ga...
na kosevu vlada razmisljanje da sve sto se lose uradi to je osim uradio i onda mu yebu sve po spisku, od 7 do 77, nema niko da se izdigne iz tog sivila, pa da kaze nije to normalno, kao sto je na derbiju poceo neko pjevati svi u napad mrtav je hase, odmah ga je 20 momaka usutkalo, toga kod njih nema, a kada nesto se dobro desi, to jeste, konkretno sada dobili licencu, naravno to osim nije uradio, vec zaboga drugostepena komisija :D
Za zivot cijeli!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 25 maj 2012, 15:59

Brkovic je extra igrac,koliko sam ja upratio u par velezovih utakmica na tv-u.Za svoje godine poprilican broj utakmica u sezoni(20).Imam osjecaj da ce explodirati kod nas.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 maj 2012, 15:59

jel mi podrzavamo ovo sto je fks dobilo licencu,ili osudjujemo ili nas boli q? :D :D

ne znam kako da pisem na drugim temama 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 maj 2012, 16:00

Armageddon2012 je napisao/la:jel mi podrzavamo ovo sto je fks dobilo licencu,ili osudjujemo ili nas boli q? :D :D

ma podrzi hahahahhahah, ni iz dzepa, ni u dzep, al podrzi :lol: :lol:
Za zivot cijeli!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 maj 2012, 16:02

Armageddon2012 je napisao/la:jel mi podrzavamo ovo sto je fks dobilo licencu,ili osudjujemo ili nas boli q? :D :D

Boli nas q, da nisu dobili eh onda bi bilo veselo :). Ozezi za posjetu na to se primaju :P
NO PYRO NO PARTY

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 25 maj 2012, 16:04

sačekaj mišljenje većine ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 maj 2012, 16:05

ma ja,najpametnije tako....mada sam malo poletio pred rudu i poceo zajebavati olimpic da im se ispunila zelja da izbjegnu twente i lech :oops:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 25 maj 2012, 16:07

Armageddon2012 je napisao/la:ma ja,najpametnije tako....mada sam malo poletio pred rudu i poceo zajebavati olimpic da im se ispunila zelja da izbjegnu twente i lech :oops:
brate dosadan si, vrati se borcu
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 maj 2012, 16:08

ne moze,opklada je opklada,tek kad spielfuhrer da zeleno svjetlo...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 maj 2012, 16:10

Armageddon2012 je napisao/la:ne moze,opklada je opklada,tek kad spielfuhrer da zeleno svjetlo...
neka te, pusti ove budale, simpaticno je vako :D
Za zivot cijeli!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 25 maj 2012, 16:11

Armageddon2012 je napisao/la:ne moze,opklada je opklada,tek kad spielfuhrer da zeleno svjetlo...
xD neka te jos malo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 maj 2012, 16:16

Imate temu F.K. Sarajevo pa tamo čestitajte, provocirajte ili nešto treće.Ovdje se piše o F.K. Željezničar i molio bih vas da tako i ostane.
DRUG NEBI TI PUNCA

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 25 maj 2012, 16:20

Ovi novinari odmah sve saznaju ništa se sakrit ne može. :P

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 maj 2012, 16:55

znaci trebali bi biti u grupi sa Partizanom,Baselom,Sheriffom,Aelom i Mariborom.. O Baselu se nema sta pricati,da nam je izbjeci njih,Partizan pa nesto sam uvjeren da bi sa njima mogli igrati neku egal utakmicu,Sheriff sa njima bi bilo gusto i neizvjesno i ako su sigurno sad jos jaci,Ael ne poznajem,a Maribor bi isto bila zanimljiva utakmica..Dakle nema lahkih protivnika uopste,moja zelja samo da izbjegnemo Basel pa sta nas potrefi dalje boriti se samo
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 25 maj 2012, 17:46

Nema lakih, naravno. Mada, po meni bismo najviše šansi imali protiv Maribora, AEL, Sheriff i Partizan mi izgledaju podjednako teški, ali mislim da i sa njima imamo šanse. Ja sam vrlo često nerelani optimista, ali protiv ovakvog Basela stvarno teško mogu vjerovati u bilo šta, ako ih zadeveramo biće veliki uspjeh.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 maj 2012, 17:46

spielfuhrer i am your father leave this man Armageddon2012 alone :lol: :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 maj 2012, 18:59

30Scudetta je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Sta je s tim Brkovicem,kakvi su to bili zdravstveni problemi prije godinu? koliko je odigrao tekmi u sezoni? golova?
ima li neko statistiku? video neki mozda? :mrgreen:

Nominalno je napadač ali bi kod nas vjerovatno igrao na krilu pošto šef forsira visoke i snažne napadače...
Bolji je uglavnom od Elvira Colica 17x..... Ono sto sam gledao na TV-u dosta pristojno cak je dao gol u derbiju sa Zrinjskim....
Da se zna momak i u Velezu je igrao krilo....
Ovdje se apsolutno ne bi slozio , mislim da je Cola puno ubojitiji igrac od Brkovica (mada vidim da vi generalno imate nakaradno misljenje za Colu).

Eo sada mogu napisati molio sam boga da se zaletite na Brkovica a da nam ne uzmete Okica :lol: :lol: :D

Prvo Brkovic je imao problema sa srcem (neka mana) ne znam sta je zadnja dijagnoza al izgleda da je ok cim se igrao zadnju bez problema.

Brz je i fizicki spreman iznad nivoa ove lige . Koliko je dobro toliko je lose jer tu je dostigao plafon u razvoju a ni takav se nesto nije naigrao ove sezone i nadavao golova. Ima problema da predje igraca koji je puno sporiji od njega , kako to definisati (tajming,osjecaj,damar) ne znam al nesto fali. Isto tako kao kod zavrsnice , tup je dobro i ne zna se naci na pravom mjestu u pravo vrijeme. Za bunker igre i igre na kontru moze mozda proci al za napadacke igre da bude vodja napada nisam siguran.

Vjerovatno ga niste platili previse i brzi je dosta od Adilovica zbog toga se niste zajebali al ne ocekujte cuda !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mijau
Kontakt:

Post Postao/la Mijau » 25 maj 2012, 19:03

[youtube][/youtube]

Sta god covjek ukuca na ovom youtube-u, opet dobije najvise klipova o Zelji :lol: :lol: :lol: snimak nije cemu ali makar se vidi da Brkovic zna trcati ako nista (za razliku od nekih) .........

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 maj 2012, 19:04

tako su nam i zenicani prosle godine pisali da smo se zayebali totalno sto uzimamo adilovica!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 25 maj 2012, 19:07

Armageddon2012 je napisao/la:tako su nam i zenicani prosle godine pisali da smo se zayebali totalno sto uzimamo adilovica!
Ma dobar,i mlad,s tim da puca i lijevom i desnom nogom još kad ga Amar izbrusi bit će paklen igrač i još ćemo ga tušnut za dobru lovu iz našeg najboljeg izloga u državi u tom je stvar radi se pametno i lagano. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.