Da Bog da stadion bi krcat i klub fino zaradio, ali čemu to sve ako naši zaborave da igraju i Švabe ubiju Boga u nama? Neka oni dobro odigraju, poslije će biti lako doći do para.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Riječ Rami, jedan od rijetkih koji zna pametnu da kažerammstein je napisao/la:upravo tako... znam na sjeveru tonu momaka iz sandzaka, znam raje sto navija za sarajevo a da su iz albanije, kosova, znam ih iz tuzle, maglaja, sanskog mosta, biahca, cazina,,.. da ne nabrajam dalje, i svi su meni oni isti kao i ja!bagrcavi je napisao/la:Normalno da je glupa rasprava kad se u ovom gradu svakih 40-50 godina dešavaju migracije stanovništva iz ovih ili onih razloga, a najviše zbog rata. I normalno je da će se struktura stanovništva promjeniti. I ta priča da samo za Želju navijaju šiptari i i sandžaklije (koje ja veoma cijenim i poštujem iz mnogo razloga) je glupa. Jer svako od vas zna minimalno 3-4 momka koja navijaju za vaš klub, kao i na drugoj strani a roditelji su im porijeklom iz Sandžaka. Tako da je smiješno uopšte trošiti vrijeme na ovakve rasprave, ali eto. Dječija furka.rammstein je napisao/la: da napravimo jedan video vaseg predsjednika sa emisije na OBN-u da ljudi vide kakve on rijeci i izraze koristi, a o SBF prezentaciji da ne pricam
mislim, glupa rasprava, ali... nemojte kvariti temusve do jednog i to brojanje krvnih zrnaca je gnusno
Aha...poceli za nas navijati...super...a vi ste vjerovatno zadrzali stare prijeratne navijace...Srbe koji su izvrsili migraciju u ratu..Kad sam upalio TV za vrijeme utakmice olimpic zeljo vidio sam papanskih faca ko sto ih vidim kad gledam bilo koju nasu utakmicu...mi smo "prvaci svemira", a vi ste propale masinovodje koje su vec od maja poceli da jedu svoja muda jer su izgubili prevlast u gradu i to ce izgleda da traje jako dugo...ili se odseli iz grada ili pocni da navijas za Borussiu Monchengladbach....jer jedino oni mogu sjebati "pitarsku bagru"odlicno si to rekao, doci ce ljudi iz cijele BiH, samo sto ti ljudi zive u Sarajevu, sljegli su poslije rata i da bi postali instant sarajlije poceli su navijat za udbaski klub jer nosi ime grada, drago mi je sto dijelimo isto misljenje
A vi ste neki lektori, lingvisti ili sta pa samo gledate ko je kakvu gramaticku gresku napravio na forumu? Ne pise ovde niko pismenu vjezbu pa da moramo paziti gdje stavljamo zarez, barem ja nisam u tom fazonu pisanja pismenih godinama a vi i velika vecina ovog foruma izgleda jeste.likusa je napisao/la:Bas su emancipovani u starom gradubagrcavi je napisao/la:E yebo si nam svima znanje sa ovim postom ljudino.BordoMahala je napisao/la: Fol bi oni nesto da pricaju odakle ko navija za koga, a kod njiha na tribinama je svaki peti covjek iz Sarajeva.. Sve Fočaci (ili su im ocevi od tamo), pekari itd..A tu su naravno i ove sandze sto se dosele u glavni grad jedna nam jedine pa kad ih pitas "za koga navijaš bate?" "ada pa za želja zna se".
I da dodamo da ih u starom gradu ima ko Bosnjaka i Srba u NK Siroki Brijeg![]()
Slazem se. Ja sam to za sandzaklije i sipce spomenuo da se nadovezem na onaj post od @TeaM87 u kojem je pisao gluposti koji si vec vjerovatno procitao pa ti ne moram citirati post.bagrcavi je napisao/la: Normalno da je glupa rasprava kad se u ovom gradu svakih 40-50 godina dešavaju migracije stanovništva iz ovih ili onih razloga, a najviše zbog rata. I normalno je da će se struktura stanovništva promjeniti. I ta priča da samo za Želju navijaju šiptari i i sandžaklije (koje ja veoma cijenim i poštujem iz mnogo razloga) je glupa. Jer svako od vas zna minimalno 3-4 momka koja navijaju za vaš klub, kao i na drugoj strani a roditelji su im porijeklom iz Sandžaka. Tako da je smiješno uopšte trošiti vrijeme na ovakve rasprave, ali eto. Dječija furka.
Prepoznatljivi samo tako, milinaBelminM23 je napisao/la:Nego jest nam moderan ovaj Sponzor "visit malasya" Eno i Sevilja ih nosi
Okić me nije impresionirao ni u jednoj evropskoj utakmici..U Norveškoj je dao 2 gola, ali što se tiče same igre, previše je odsječen, i premalo učestvuje u igri. Duljević i Bilbija ako ovako nastave, njemu je klupa.hilmo je napisao/la:U subotu očekujem onaj sastav koji je počeo utakmicu u BL, ja bih još možda odmorio Okića, nije se puno pokazao protiv banjalučana.....
mislim da grijesis, okic strasno puno trci i priticsce odbranu protivnika, a u fazi napada razvlaci na svoju stranu protivnike sto otvara prostor duljevicu... moze i obrnuta situacija da duljevic otvara stranu a okic da ima prostora, kao u norveskojClutch je napisao/la:Okić me nije impresionirao ni u jednoj evropskoj utakmici..U Norveškoj je dao 2 gola, ali što se tiče same igre, previše je odsječen, i premalo učestvuje u igri. Duljević i Bilbija ako ovako nastave, njemu je klupa.hilmo je napisao/la:U subotu očekujem onaj sastav koji je počeo utakmicu u BL, ja bih još možda odmorio Okića, nije se puno pokazao protiv banjalučana.....
Slazem se sa Ramom, Okic pretrci skoro duplo vise od duljevica. Dulja je prejak, al sa vracanjem i pomaganjem u defanzivi ne moze sa Sevkom nikako. Sevko je do sad pokazao da je pravo pojacanje.rammstein je napisao/la:mislim da grijesis, okic strasno puno trci i priticsce odbranu protivnika, a u fazi napada razvlaci na svoju stranu protivnike sto otvara prostor duljevicu... moze i obrnuta situacija da duljevic otvara stranu a okic da ima prostora, kao u norveskojClutch je napisao/la:Okić me nije impresionirao ni u jednoj evropskoj utakmici..U Norveškoj je dao 2 gola, ali što se tiče same igre, previše je odsječen, i premalo učestvuje u igri. Duljević i Bilbija ako ovako nastave, njemu je klupa.hilmo je napisao/la:U subotu očekujem onaj sastav koji je počeo utakmicu u BL, ja bih još možda odmorio Okića, nije se puno pokazao protiv banjalučana.....![]()
takva je formacija gdje je potrebno da zrtvujes bukvalno jednog ili dva ofanzivca ali zato napadac i vezni rešetaju kad stignu
i sto neko napisa, kad predjemo na 4-4-2 mene tacno strah
Trenutno korisnika/ca: Gangevil111, mnon46, napoleon72, tajsamja, ŠTA_JE i 25 gostiju.