ma svi smo mi iz starih sarajevskih porodica sto bi reko Troko, mene samo zanima otkud ti znas da je neko seljak ili ne, i to pogotovo sto tako nazivas navijace FK Sarajevo, ako ti vec neko smeta, ili sto radi fino ga edukujes, malo i spustis na zemlju i nece vise, a kad ste gradski klub jel, i posto samo gradjani navijaju za vas, mozete se pozabaviti i onim iz priboja sto vam drze tribinu, a bilo je i siptara, e kad to sredite onda cemo pricati o sarajlijama, porodicama itd !!!TeaM87 je napisao/la:Ja sam iz stare sarajevske porodice i meni smeta kad mi dodje seljak i pocne nesto pricati, sta cu ti ja sto si (mozda) jedan od njih. Ima i kod vas fine raje, ne kazem ja, ali zna se koji je gradski klub, iz raje.collector je napisao/la:ja se uvrijedio nisam,i nemam razloga na kraju krajeva, al ima naroda koji se doselio u Sarajevo ne svojom voljom (iz dobro poznatih razloga) i ti pricas kako je neko dosao ovdje pa poceo navijati za udbaski klub, da te citiram !!!TeaM87 je napisao/la:Ne vidim ni jednu ruznu rijec u svom postu, ne znam zasto si se uvrijedio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
e to meni smeta ta generalizacija, svi smo ljudi !!! meni barem ne smeta niko sa strane ko dodje
necu vise da vam yebem temu, uzivajte dok mozete
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: collector, dana/u 12 avg 2014, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Dali ce izaci isti sastav kao sada u BL u sobotu protiv Veleza ili ce biti nekih kombinacija cisto onako me zanima? 

04.10.2009 !!
- franklampard8
- Kontakt:
95% da ce izaci prvi sastav, bez kombinacijasarajlija je napisao/la:Dali ce izaci isti sastav kao sada u BL u sobotu protiv Veleza ili ce biti nekih kombinacija cisto onako me zanima?

1946
Ma samo da je nekako povesti na Koševu..gorilo bi sve. Dalje nek bude kako bude 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Hvala pasa to sam otprilike i znao, ali hajde reko mozda raja mladja zna i bolje neke info.

04.10.2009 !!
Ramo svaka ti se pozlatila. Dugo vremena prije nego sto cu se vratiti da zivim u Rajvosa sam putovao po 6-7 sati na nase tekme i stvarno je ruzno da se ovako govori po tom pitanju.rammstein je napisao/la:Prvo, srram i stid da bude onoga ko bracu iz drugih gradova ili mjesta naziva seljacima i papcima, gori ste vi uggurbeti koji drkate po tastaturi u svom gradu a ne idete na utakmice nego palamudite, vise ovi ljudi sa strane vole klub od vas i vi se pravite pametni... ljudi za jednu tekmu Saraejeva potrose 50 maraka, U SARAJEVU, plus iddu na gostovanja, i neko onda prica kako su "seljaci, došlje"... moj djed je rodjen u Sarajevu pa mi srce ko džamija kad se javi momak iz Krajine i kaze da bi dosao na tekmu, javi se momak iz zenice, iz Maglaja... meni je to PONOS I ČAST!
i svakako da mi je drago da ljudi u drugim gradovima vide da je nas klub krenuo naprijed i da pocinju se povezivati sa nasim klubom, osjecati nesto... tako i treba, u tom smjeru ici, jer kako treba vratii ljude na kkosevo, tako treba i privoliti ljude iz citave Bih da bodre nas klub...
Drugo, smarači mislim da ste do sad ispucali sve moguce laži... mozda jos neku izvucete ali....
-tan ne postoji, amidža se uslika sa osmicom na dresu
-tan ovdje pere pare- frajer skoro milion baci na donacije
-tan je samo ubleha dine feningga- nasi igraci postadose najplaceniji u drzavi
-dino sve pare strpo na svoj racun-dino i poslije dva dolaska tana osta na svojoj poziciji i dobija pohvali, mozda je tan izgubio negdje onih 6 000 000
-ibrakovic taldžija a mi imamo najjacu ekipu u BiH s tim da nismo osim velkoskog nikoga KUPILI
-dzeno bacen u vatru, nema pojma on, dzeno dva puta napravio ono sto nije niko nikada u evropi od BH klubova, kod kuce izgubio u gostima okrenuo rezultat i prosao dalje
-dzeno uzeo prvi put u historiji kup kao igrac i kao trener
-dzaba vam mislioni, nemate titula- ima KUP a sad ako Bog da i koja titulica
-dzaba mislioni kad cete ispasti od nekog haugesunda.... fenjerasi... prodjosmo
-to vam je to sto se tice evrope, atromitos igrao koliko mu je trebalo pa ih razbucasmo
-borac , umorni ne mozete.... DOMINACIJA
I BRAĆO, OVO NIJE SVE
-AKADEMIJA
-STADION
-POJAČANJA
-OBRT NOVCA U EVROPI
-PRODAJA IGRACA
sve je to sto nas ceka! ! ! ! UZIVAJMO I OKRENIMO SE SAMO NASEM KLUBU, SAMO NASIM NAVIJACIMA, SAMO NASOJ BRACI IZ EVROPE, DRUGIH GRADOVA BIH, IZ NASIH ULICAM FORUMA... SVI KAO JEDAN... ONI VISE NISU BITNI I NISU VRIJEDNI RASPRAVE, CAST ONIMA KOJI SU NORMALNI I ZNAJU KOMUNICIRATI...
JER TI SI MENI U ZIVOTU SVE!!!!!!!!!!!!!1
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma ramo je ovdje uz jos neke bordo momke realan momak na mjestu , da su bogdom svi ovakvi i da se ponasaju ko odrasli momci, ljudi sta vec , a ne da mu je prvo kad udje na ssba da pocne podjebavat i sl, tuga. 

04.10.2009 !!
I sta mislite, je li Amidza zadovoljan sa nama? 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vjerovatno, moguce rotacije su Prota - Puzi i Kova - Radovac.sarajlija je napisao/la:Dali ce izaci isti sastav kao sada u BL u sobotu protiv Veleza ili ce biti nekih kombinacija cisto onako me zanima?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Aragon je napisao/la:I sta mislite, je li Amidza zadovoljan sa nama?
Bitno je da mi sa Amidžom budemo zadovoljni

ne bi se ja zacudio da vidim i Barica, jer imam osjecaj da Dzeno ipak vise vjeruje Dzemi, mada je Dzemica nespreman, al vidjet cemo !!! a mogao bi i Bilbija na klupu da odmori a Krstu u vrh a Todora po kriluSarajlijc@ je napisao/la:Vjerovatno, moguce rotacije su Prota - Puzi i Kova - Radovac.sarajlija je napisao/la:Dali ce izaci isti sastav kao sada u BL u sobotu protiv Veleza ili ce biti nekih kombinacija cisto onako me zanima?
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Re: Odg: FK Sarajevo
Ljubav je najljepsa kad je obostranaLedesma10 je napisao/la:Aragon je napisao/la:I sta mislite, je li Amidza zadovoljan sa nama?
Bitno je da mi sa Amidžom budemo zadovoljni![]()
![]()

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Pa da se ja pitam ja bih stavio Protica od prve minute, Radovac od prve, Kova nije mi nesto da igra odmah od prve minute, Ogija svakako i Krste u napad u sustini to je to @ collectorcollector je napisao/la:ne bi se ja zacudio da vidim i Barica, jer imam osjecaj da Dzeno ipak vise vjeruje Dzemi, mada je Dzemica nespreman, al vidjet cemo !!! a mogao bi i Bilbija na klupu da odmori a Krstu u vrh a Todora po kriluSarajlijc@ je napisao/la:Vjerovatno, moguce rotacije su Prota - Puzi i Kova - Radovac.sarajlija je napisao/la:Dali ce izaci isti sastav kao sada u BL u sobotu protiv Veleza ili ce biti nekih kombinacija cisto onako me zanima?

04.10.2009 !!
@sarajlija
to je to drug moj
ne sumnjam da ce barem pola od navedenog i zavrsiti na terenu, al da ce igrati neki drugi tim to sigurno ne, momci su spremni, Dzeno je autoritet, i nece dozvoliti bilo kakvo opustanje ili zezanje, a pogotovo igranje sa sastavom
to je to drug moj

Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Ma naravno djeno je institucija od trenera, a u svaku utakmicu pocet ofanzivno i nedat da dahnu protivnici sto bi se reklo da se zna ko je gazda

Samo ti i niko visee Saraj'o !

Samo ti i niko visee Saraj'o !

04.10.2009 !!
Re: Odg: FK Sarajevo
Kupili tekmu u Grckoj jer su ljudi u raspadu, pred bankrotom, dali im 200 ljami ojra hahahahrammstein je napisao/la:Prvo, srram i stid da bude onoga ko bracu iz drugih gradova ili mjesta naziva seljacima i papcima, gori ste vi uggurbeti koji drkate po tastaturi u svom gradu a ne idete na utakmice nego palamudite, vise ovi ljudi sa strane vole klub od vas i vi se pravite pametni... ljudi za jednu tekmu Saraejeva potrose 50 maraka, U SARAJEVU, plus iddu na gostovanja, i neko onda prica kako su "seljaci, došlje"... moj djed je rodjen u Sarajevu pa mi srce ko džamija kad se javi momak iz Krajine i kaze da bi dosao na tekmu, javi se momak iz zenice, iz Maglaja... meni je to PONOS I ČAST!
i svakako da mi je drago da ljudi u drugim gradovima vide da je nas klub krenuo naprijed i da pocinju se povezivati sa nasim klubom, osjecati nesto... tako i treba, u tom smjeru ici, jer kako treba vratii ljude na kkosevo, tako treba i privoliti ljude iz citave Bih da bodre nas klub...
Drugo, smarači mislim da ste do sad ispucali sve moguce laži... mozda jos neku izvucete ali....
-dino sve pare strpo na svoj racun-dino i poslije dva dolaska tana osta na svojoj poziciji i dobija pohvali, mozda je tan izgubio negdje onih 6 000 000
-ibrakovic taldžija a mi imamo najjacu ekipu u BiH s tim da nismo osim velkoskog nikoga KUPILI
-dzeno bacen u vatru, nema pojma on, dzeno dva puta napravio ono sto nije niko nikada u evropi od BH klubova, kod kuce izgubio u gostima okrenuo rezultat i prosao dalje
-to vam je to sto se tice evrope, atromitos igrao koliko mu je trebalo pa ih razbucasmo
I BRAĆO, OVO NIJE SVE
-AKADEMIJA
-STADION
-POJAČANJA
-OBRT NOVCA U EVROPI
-PRODAJA IGRACA
sve je to sto nas ceka! ! ! ! UZIVAJMO I OKRENIMO SE SAMO NASEM KLUBU, SAMO NASIM NAVIJACIMA, SAMO NASOJ BRACI IZ EVROPE, DRUGIH GRADOVA BIH, IZ NASIH ULICAM FORUMA... SVI KAO JEDAN... ONI VISE NISU BITNI I NISU VRIJEDNI RASPRAVE, CAST ONIMA KOJI SU NORMALNI I ZNAJU KOMUNICIRATI...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Haha, već stižu ponude milionske al glatko odbijene 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
@nantes brat moj, u pravu si i tu smo se potrosili vopra

ocekivano,... nismo mi bezze da dajemo jeftino najbolje igraceGunnerS je napisao/la:Haha, već stižu ponude milionske al glatko odbijene

- BordoMahala
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:Prvo, srram i stid da bude onoga ko bracu iz drugih gradova ili mjesta naziva seljacima i papcima, gori ste vi uggurbeti koji drkate po tastaturi u svom gradu a ne idete na utakmice nego palamudite, vise ovi ljudi sa strane vole klub od vas i vi se pravite pametni... ljudi za jednu tekmu Saraejeva potrose 50 maraka, U SARAJEVU, plus iddu na gostovanja, i neko onda prica kako su "seljaci, došlje"... moj djed je rodjen u Sarajevu pa mi srce ko džamija kad se javi momak iz Krajine i kaze da bi dosao na tekmu, javi se momak iz zenice, iz Maglaja... meni je to PONOS I ČAST!
I BRAĆO, OVO NIJE SVE
-AKADEMIJA
-STADION
-POJAČANJA
-OBRT NOVCA U EVROPI
-PRODAJA IGRACA

Fol bi oni nesto da pricaju odakle ko navija za koga, a kod njih na tribinama je svaki peti covjek iz Sarajeva.. Sve Fočaci (ili su im ocevi od tamo), pekari itd..

I da dodamo da ih u starom gradu ima ko Bosnjaka i Srba u NK Siroki Brijeg

Zadnja izmjena: BordoMahala, dana/u 13 avg 2014, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
E yebo si nam svima znanje sa ovim postom ljudino.BordoMahala je napisao/la: Fol bi oni nesto da pricaju odakle ko navija za koga, a kod njiha na tribinama je svaki peti covjek iz Sarajeva.. Sve Fočaci (ili su im ocevi od tamo), pekari itd..A tu su naravno i ove sandze sto se dosele u glavni grad jedna nam jedine pa kad ih pitas "za koga navijaš bate?" "ada pa za želja zna se".
I da dodamo da ih u starom gradu ima ko Bosnjaka i Srba u NK Siroki Brijeg

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 26 gostiju.