Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma kapiram ja, da je to delo onog njegovog asa od agenta, neverovatno sta taj covek nece sve pokusati, na sve nacine. Ovako se i priprema teren za odlazak, tako da kad ode u City/Arsenal, recicemo kako je to zapravo odlican deal jer nije otisao u Utd.
Ne verujem ja uopste da je moguce ikako odraditi ovaj deal ni u kakvom univerzumu, Utd sigurno ima druge prioritete, a sem toga, klub nema sanse da se dozvoli ovako nesto, ili se barem nadam da je takav slucaj.
Ne verujem ja uopste da je moguce ikako odraditi ovaj deal ni u kakvom univerzumu, Utd sigurno ima druge prioritete, a sem toga, klub nema sanse da se dozvoli ovako nesto, ili se barem nadam da je takav slucaj.
Jamajčanski isprdak.
Iako mislim da od tog deala nema nista, koliko iz razloga sto mislim da ga klub ne bi pustio u united, toliko i zbog cijene. Ipak, nadam se da ce Rafa pritisnuti Pereza i da ce istresti bar 40 miliona za njega. Naravno, funti. Poslije svih ovih pisanja o njemu, iako vjerovatno vecina nije istinita, i nemam neku zelju da ga gledam u Liverpoolu. A opet, mozda ne bi bilo lose staviti gada da sjedi na klupi 2 godine, pa ga onda nabiti nogom u guzicu, ko kurvu poslije placanja. Ili jos bolje, da igra za rezerve, pa makar i izgubili pare na njemu...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- reds_forever
- Kontakt:
Nije skrtel neka igracina ali ako cemo njegovim odlaskom opet dobiti neku smijuriju od igraca, onda je zlata vrijedan
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
direktni krivac za ovo sterlingovo pisanje po klubu je rodgers,frajer nema nikakvog autoriteta nad svojim pulenima.Skrtel nam je 2 sezone drzao gotov sam odbranu,uvijek je davao 100 % min u svakoj tekmi sto sam ja gledao.Ako je istina za ovakvu vrstu ugovora onda je sve jasno sto se tice one gamadi na vrhu kluba
Ja msm da je Rodgers kriv i za rat u Ukrajini kao i za jutrošnji nestanak struje kod mene.
Čovjek je u Iluminatima.
Čovjek je u Iluminatima.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Eto i Ingsa, javio Musker da je on sad LFC igrac i da ce uskoro biti "official". Oko 4m ce biti.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Odlicno. Jos samo dovest Bentekea, Williamsa(Swansea), Delpha pa da jurisamo na titulu!
ZZ
Izgleda da je Mike Marsh dobio otkaz. Tacnije, istice mu ugovor ovog ljeta, a klub nece produziti saradnju.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Evo i ja sad citam za Ingsa. Solidan igrac, koji moze jos napredovati. Sasvim solidan back-up. Ako kupimo jos jednog, wc napadaca, prodamo Balotellia i Lamberta, ne bi ni bilo lose. Za Gustava sumnjam da ce ostati u Napoliu poslije nog napada na njega nakon tekme s Laziom. Mislim da je on upravo ono sto nam treba, klasican finiser kakvog sada nemamo. Uz Sturidgea, Origia i Ingsa bi to solidno izgledalo. Vise me brine desni bek i Skrtelov ugovor. Clyne desno, a vratiti jos i Iloria sa posudbe. I jedan def. vezni i centralni vezni. Recimo Naingolan i Kovacic (Pjanic).
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- donCorleone1892
- Kontakt:
Koji je on faktor u ovoj korporaciji?keno94 je napisao/la:Izgleda da je Mike Marsh dobio otkaz. Tacnije, istice mu ugovor ovog ljeta, a klub nece produziti saradnju.
Jedan od trenera prvog tima.donCorleone1892 je napisao/la:Koji je on faktor u ovoj korporaciji?keno94 je napisao/la:Izgleda da je Mike Marsh dobio otkaz. Tacnije, istice mu ugovor ovog ljeta, a klub nece produziti saradnju.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Navodno se pregovara i o dovođenju Bogdana (onog iz Boltona što je branio normalno i nenormalno u tekmi protiv njih) na free transfer.
Bio bi zamjena za Jonesa kojem ističe ugovor.
Ne odustaje se ni od Clyna.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: RE: Re: Liverpool FC
Nema se tu sta odustat ne znam zasto ne iskesiraju 15 mil. Ovako ce se cijelo ljeto yebat u milion dva i na kraju zavrsit kod nekog drugog,sto je najgore tih 15mil ce iskesirat za nekog levata.gaston je napisao/la:Navodno se pregovara i o dovođenju Bogdana (onog iz Boltona što je branio normalno i nenormalno u tekmi protiv njih) na free transfer.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Eto izgleda da ce i Pascoe na izlazna vrata iz Liverpoola. Znaci da dva pomocna trenera moraju dovesti.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Evo sad i ja to vidjeh. Izgleda da postoji mogucnost da na te pozicije dovedu bivse igrace kluba. Ja se nadam Samiju ili Carri.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sami+Carrakeno94 je napisao/la:Evo sad i ja to vidjeh. Izgleda da postoji mogucnost da na te pozicije dovedu bivse igrace kluba. Ja se nadam Samiju ili Carri.

ZZ
- kumkalesic
- Kontakt:
Hajd lijepo je da će bar netko snositi posljedice zbog svih bruka koje smo doživjeli u sezoni koja je iza nas. Nije onaj kojeg ja smatram i najodgovornijim, ali dobro je da se bar nešto dešava.
Ono što me malo plaši jeste tko će doći na njihovo mjesto i hoće li uopšte netko i doći. To pišem iz razloga što nakon otpuštanja Igbala nije dovedena zamjena za njega tako da smo i dalje bez first team doctor-a, a nisam siguran da je i to ispravno. Mislim, na kakvom je oporavku Sturridge u Americi, a izbacuje neke slike sa zabava sa poznatim facama. To mi izgleda baš neprofesionalno i sa njegove strane, ali i sa strane kluba koji mu to sve dozvoljava i šalje ga tamo umjesto da se oporavlja u Engleskoj. Njemu je baš prošla sezona bila jedan produženi odmor...
O transferima ne bih nešto previše pisao...jedino što me brine jeste mogući vezni red za narednu sezonu koji bi činili Allen-Henderson-Milner...to bi bilo baš loše, al' ono baš...
Ono što me malo plaši jeste tko će doći na njihovo mjesto i hoće li uopšte netko i doći. To pišem iz razloga što nakon otpuštanja Igbala nije dovedena zamjena za njega tako da smo i dalje bez first team doctor-a, a nisam siguran da je i to ispravno. Mislim, na kakvom je oporavku Sturridge u Americi, a izbacuje neke slike sa zabava sa poznatim facama. To mi izgleda baš neprofesionalno i sa njegove strane, ali i sa strane kluba koji mu to sve dozvoljava i šalje ga tamo umjesto da se oporavlja u Engleskoj. Njemu je baš prošla sezona bila jedan produženi odmor...
O transferima ne bih nešto previše pisao...jedino što me brine jeste mogući vezni red za narednu sezonu koji bi činili Allen-Henderson-Milner...to bi bilo baš loše, al' ono baš...
Joint_fc
- Ponos Torina
- Kontakt:
Colin Pascoe is set to follow Mike in leaving the club

podsjeca na Safeta

podsjeca na Safeta

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.