to je @Hilmin pos'oHead je napisao/la: Samo ima jedan problem, a to je da necemo proci.

optimizam,molim
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
to je @Hilmin pos'oHead je napisao/la: Samo ima jedan problem, a to je da necemo proci.
ma daj bolan, sanjas ti sve, Dino i Ibrakadabra dovode samo polovne igrace iz Srbije i igrace preko 30 godina... Kakva nasa djeca ne postoji toSarajlijc@ je napisao/la:Jao sta mi je moj klub omogucio, da ga gledam u Play Offu za EL protiv jednog od najjacih njemackih klubova za 3 km![]()
![]()
![]()
PS A đe su nam naša djeca?
ne pika se gol ako ga nije postiglo naše dijeteSarajlijc@ je napisao/la:Jao sta mi je moj klub omogucio, da ga gledam u Play Offu za EL protiv jednog od najjacih njemackih klubova za 3 km![]()
![]()
![]()
Čuj šta ćemo; ŽESTOKO kao i protiv grka i borca i osvojiti 3 bobe, makar bilo 1:0, dosta!hilmo je napisao/la:Jel to mene neko spominje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sta cemo sa subotom? Lagano braco lagano, da mi mostarce ''sredimo'' sa Svabama cemo lako![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Jao sta mi je moj klub omogucio, da ga gledam u Play Offu za EL protiv jednog od najjacih njemackih klubova za 3 km![]()
![]()
![]()
Ma samo bujrum drug, dobro je sto si se na vakat opametio, vjerovatno si i mladji pa je citav zivot pred tobomvidic je napisao/la:iz Zenice sam i sad svi mislite da navijam za Celik ali nije tako...navijao jesam za Celik i volio ga,ali sada mi se Celik zgadio zbog svega sto se desava u klubu i sada navijam za Srajevo.i dolazim da podrzim Sarajevo abd protiv Glabaha.mozel ko reci koliko su karte i koje su cijene i gdje se mogu nabaviti.hvala i cestitke klubu na uspjehu dosadasnjem.jedina ste svijetla takcka nase lige.POZZZZZZZZ
Sarajlijc@ je napisao/la:Jao sta mi je moj klub omogucio, da ga gledam u Play Offu za EL protiv jednog od najjacih njemackih klubova za 3 km![]()
![]()
![]()
Nisam na to mislio buraz, al helem nejseBordoMahala je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Jao sta mi je moj klub omogucio, da ga gledam u Play Offu za EL protiv jednog od najjacih njemackih klubova za 3 km![]()
![]()
![]()
PS A đe su nam naša djeca?![]()
Ovo boldirano mi je bila jedna od najmrzih recenica pogotovo u onaj vakat susni koji nedanvo zavrsi kad 7 godina nista ne osvojismo... Svake sezone cim prva losa tekma bude te se recenice provlace, "haloo bolje s nasom djecom da smo sedmi nego s ovima drugii", a da nasu djecu uvedu druga ili eventualno treca utakmica bi bila odma he..avanje familije, ko vas dovode, ko vas gura, kakvi su nam treneri u omladinskom pogonu itd...
Ma samo bujrum drug, dobro je sto si se na vakat opametio, vjerovatno si i mladji pa je citav zivot pred tobomvidic je napisao/la:iz Zenice sam i sad svi mislite da navijam za Celik ali nije tako...navijao jesam za Celik i volio ga,ali sada mi se Celik zgadio zbog svega sto se desava u klubu i sada navijam za Srajevo.i dolazim da podrzim Sarajevo abd protiv Glabaha.mozel ko reci koliko su karte i koje su cijene i gdje se mogu nabaviti.hvala i cestitke klubu na uspjehu dosadasnjem.jedina ste svijetla takcka nase lige.POZZZZZZZZ
http://freemeteo.com.hr/vrijeme/sarajev ... erzegovina" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:Hocu 10 ljami protiv Veleza.
Bit će sigurno 30000. Na utakmicu će doći ne samo navijači Sarajeva nego i ljudi iz cijele BiH.samozeljo1987 je napisao/la:Znači ti očekuješ da navijača bude 17000 + 8000 + 5500 + 4000 = 34500 ?Dzanelemi je napisao/la:zapad prima 18 000 neka na njemu bude 17000 ljud po 15 KM = 255 000 KM
istok prima 8 000 i sigurno ce biti krcat po 10 KM = 80 000 KM
sjever prima 5500 po 5 KM = 27 500 KM
jug prima 5000 neka ih bude 4000 svaba po 40 KM= 160 000 KM
.
Sarajlijc@ je napisao/la:Ko sad ne dodje, a dodje protiv Borusije nek se zapita dobro.
Očigledno da nisi dobro gledao, protiv Atromitosa se nije moglo ni izać na sve kapije, a kamoli ući... (govorim bar za istokEvolution87 je napisao/la: Ocigledno da na Hasetu nisi bio odavno pa nisi upoznat sa cinjenicom da kada se igra Evropa i vece utakmice na drzavnom nivou svi ulazi budu otvoreni
nuerta je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Ko sad ne dodje, a dodje protiv Borusije nek se zapita dobro.