E cuj tarapana buahahahahahha cuo sam od raje sa foruma iz svih tabora da ti nosis titulu najglupljeh forumasa ahahahahaha a da ti ozbiljnu prijetnju u preuzimanju laskave titule pravi tvoj sugradjanin Penaltiky ahahahahhahahahSariel1987 je napisao/la:Dol na jugu.
Samo tarapana
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Tema je zakljucana do daljnjeg!!!
- MocMahale444
za vas je davno zakljucana tobeti. Jel smetala crvenka ?TobeYarabi je napisao/la:Tema je zakljucana do daljnjeg!!!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Pricamo o fudbalu ajnstajne. alberte sineSandokan87 je napisao/la:E cuj tarapana buahahahahahha cuo sam od raje sa foruma iz svih tabora da ti nosis titulu najglupljeh forumasa ahahahahaha a da ti ozbiljnu prijetnju u preuzimanju laskave titule pravi tvoj sugradjanin Penaltiky ahahahahhahahahSariel1987 je napisao/la:Dol na jugu.
Samo tarapana
Hodi bonu. Na
- Sandokan87
- Kontakt:
E cujj pricamo o fudbalu ahahahahhahah istina je.fakat sve ahahaahahahhahahahahaSariel1987 je napisao/la:Pricamo o fudbalu ajnstajne. alberte sineSandokan87 je napisao/la:E cuj tarapana buahahahahahha cuo sam od raje sa foruma iz svih tabora da ti nosis titulu najglupljeh forumasa ahahahahaha a da ti ozbiljnu prijetnju u preuzimanju laskave titule pravi tvoj sugradjanin Penaltiky ahahahahhahahahSariel1987 je napisao/la:Dol na jugu.
Samo tarapana
Hodi bonu. Na
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MocMahale444
sari El jeste tockonja ali ni blizu kao krmojed i brabonjak helco.Sandokan87 je napisao/la:E cuj tarapana buahahahahahha cuo sam od raje sa foruma iz svih tabora da ti nosis titulu najglupljeh forumasa ahahahahaha a da ti ozbiljnu prijetnju u preuzimanju laskave titule pravi tvoj sugradjanin Penaltiky ahahahahhahahahSariel1987 je napisao/la:Dol na jugu.
Samo tarapana
Ko je ovaj prevarant sariel?
Pravi sariel je dobio batine i obecao da nece vise pisat na forumu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- TMmanija2012
- Kontakt:
Koliko lopata toliko golova

Gdje su

- Sandokan87
- Kontakt:
Duga duga zima valja pregurat sve ove minuse i na proljece opet sve isto, ofarbane lopte, lopate dvije tri i kraj price ahahahahhahahahahahhaahhaahahahaTobeYarabi je napisao/la:Tema je zakljucana do daljnjeg!!!
Nemojte zamjerit što mi nema braće sa tribine na temi. Pali su u trans i završili na aparatima kad su vidjeli kako vi slavite rođendan.
Hvala što ste nam objasnili kako se to radi. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Sandokan87
- Kontakt:
E cuj nemojte zamjeriti ahahahahhaha. Mi smo znali da se pojaviti nece, mi smo to znali ali hajde, pobjeda peotiv borca garant su da ce se opet pojaviti i o sampionskim ambicijama pricati ahahahahahhahahahahahhahuNbx je napisao/la:Nemojte zamjerit što mi nema braće sa tribine na temi. Pali su u trans i završili na aparatima kad su vidjeli kako vi slavite rođendan.![]()
![]()
- MocMahale444
uNbx je napisao/la:Nemojte zamjerit što mi nema braće sa tribine na temi. Pali su u trans i završili na aparatima kad su vidjeli kako vi slavite rođendan.![]()
![]()
Avatar ti cuci samo tako ali potpis dere guzove.
-
- Kontakt:
IiiiiiSandokan87 je napisao/la: E cujj pricamo o fudbalu ahahahahhahah istina je.fakat sve ahahaahahahhahahahaha
pade stream....

- Sandokan87
- Kontakt:
Dje onaj pedez Mortem? Jel jos medju zivima, rade li aparati? Ahahahahaha
- TobeYarabi
- Kontakt:
mozda se jos goonjajuuNbx je napisao/la:Nemojte zamjerit što mi nema braće sa tribine na temi. Pali su u trans i završili na aparatima kad su vidjeli kako vi slavite rođendan.![]()
![]()

Nekoliko Manijaka napalo je juce korteo Hordi Zla koji se kretao ka Grbavici na derbi izmedju Zeljeznicara i Sarajeva. Manijaci su sa bakljama pokusali da dodju do Hordi u cemu ih je sprecila policija, medjutim nekolicina ljudi iz kortea je ipak uspela da se otrgne iz policijskog obruca i dodje do Manijaka koji su nakon razmene nekoliko udaraca pobegli.
-
- Kontakt:
Od koga?irfo je napisao/la:Ko je ovaj prevarant sariel?

Ti si neina.ne diram tudje trebe

- MocMahale444
Jedan jedini kapetan smajli brigadeSandokan87 je napisao/la:Dje onaj pedez Mortem? Jel jos medju zivima, rade li aparati? Ahahahahaha

Totti javi se.
@tobe
Nema veze, možda za 30i rođendan pripreme malo bolju feštu.
Nema veze, možda za 30i rođendan pripreme malo bolju feštu.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- themaniaks
- Kontakt:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Hebibovic je uvijek bio bolji od Zakarica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.