Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lakoste je napisao/la:Hebibovic je uvijek bio bolji od Zakarica.
Rek'o sam odmah tamo na našoj temi, isprskali ste nas ko malo kad.MocMahale444 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:@MocMahale444 ja ću bit dobar domaćin pa ću ti i skalirat sliku i podesit sve parametre, tvoje je samo da je ubaciš na avatar.
Opet ponavljam nije frka, da mi je fino rekao nece slika zbog toga i toga jbga desava se. Nego hinjski me napada kao da sam ja sad kriv. Eto ni ova mu nije ko bajagi mogla pa je podesio.
Mislio sam da je gotiva.
Sto se tice tebe nadam se da ces odma staviti avatar, nisi valjda kao ovi tvoji. Ugledaj se na Jokera ljudinu.
@UNbx kristis ovo za avatar da se ne pise o vasoj igri
Ahahahahahhahahahahahahahaahah ne vjerujem zivota mi.Zenzo je napisao/la:
Piksi majstorEisenbahner1921 je napisao/la:[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]Lakoste je napisao/la:Hebibovic je uvijek bio bolji od Zakarica.
uNbx je napisao/la:
Ahahahahahhahahahaahha plac ahahahahahhaEisenbahner1921 je napisao/la:Sta se to desilo? Ukratko..
Ma haveru upalim se kad me neko beze prozove da sam pizdun kad nisam. Kuveta svakako nemam, umalo se ispovraćo nisam od navijanja.MocMahale444 je napisao/la:uNbx je napisao/la:
Pasa udure jemalo se salim s tobom. Bio si bahat mislio si preci plitak potok ali nisi imao kuveta isto kao i igraci vam.
Sta nema "DOL" AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHAHHSariel1987 je napisao/la:Sace siroki.vise putaelamalakia je napisao/la:Wobly na aparatima, jucer vadi zakone dan te yebo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dol nema kaljuge
Ustupio mjesto babuciNeandertalac je napisao/la:Što je Kante izašao?
Halo ba pa kazem ti salim se nisi ti sari EL ohani lomauNbx je napisao/la:Ma haveru upalim se kad me neko beze prozove da sam pizdun kad nisam. Kuveta svakako nemam, umalo se ispovraćo nisam od navijanja.MocMahale444 je napisao/la:uNbx je napisao/la:
Pasa udure jemalo se salim s tobom. Bio si bahat mislio si preci plitak potok ali nisi imao kuveta isto kao i igraci vam.
Grmi ti avatar a bio si medju glasnijima i ovdje, a duga zima do proljeca, valja ovo sve istrpit ahahahahhahahahaahahhhhauNbx je napisao/la:Ma haveru upalim se kad me neko beze prozove da sam pizdun kad nisam. Kuveta svakako nemam, umalo se ispovraćo nisam od navijanja.MocMahale444 je napisao/la:uNbx je napisao/la:
On je bio nas igrac, sve duge lopte na njega rezultat sansa pred njihovim golom ahahahhaahahhaNeandertalac je napisao/la:Što je Kante izašao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.