Cim dodjem kuci posaljem ti avatarEvolution87 je napisao/la:Evo naguzio sam se i podmazao da manje boli. Udri!Zeljo92 je napisao/la:Ja cekam evolutiona, hocu mu ga zabiberit sa avatarom [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Cim dodjem kuci posaljem ti avatarEvolution87 je napisao/la:Evo naguzio sam se i podmazao da manje boli. Udri!Zeljo92 je napisao/la:Ja cekam evolutiona, hocu mu ga zabiberit sa avatarom [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eto probaj ga ti stavit. Ne seri, nisam pitchka, svaku sam opkladu ispoštov'o. Daj mi avatar koji se može stavit i nosiću ga. Potpis je već tu.MocMahale444 je napisao/la:Jok udure je ziv bio. Ovo je samo skola drugim Manijacima da se nikad s vama ne klade.uNbx je napisao/la:Daj drugi avatar, ovaj neće, nemoj da ti moram slikat.MocMahale444 je napisao/la:Kaze kladi se s pitarimaljudi bez obraza.
Da nije ovo alibi za našu opkladu? Ne vjeruješ nam aa? Daj kapare avatar i potpis, 10 dana nosim. Ostalih 13 dana kad (ako) fakat dobiješ.MocMahale444 je napisao/la:Jok udure je ziv bio. Ovo je samo skola drugim Manijacima da se nikad s vama ne klade.uNbx je napisao/la:Daj drugi avatar, ovaj neće, nemoj da ti moram slikat.MocMahale444 je napisao/la:Kaze kladi se s pitarimaljudi bez obraza.
Pa zadnji put je bila protiv mladosti, sta hoces viseEisenbahner1921 je napisao/la:Odavno slabija ekipa nije dosla na Grbavicu, bez zajebancije..
Sace siroki.vise putaelamalakia je napisao/la:Wobly na aparatima, jucer vadi zakone dan te yebo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije frka ba, ja kad se kladim to je to. Evo drugi put da se krijete ozbiljno, ganjam ga kao ko pijaciskoroalen je napisao/la:Da nije ovo alibi za našu opkladu? Ne vjeruješ nam aa? Daj kapare avatar i potpis, 10 dana nosim. Ostalih 13 dana kad (ako) fakat dobiješ.
A ako ja dobijem, ostaje 23 dana ti, je l' udure? Nemoj mi tih priča, pitari ne smiju, pa kasnije kad te opucam da ne pronosaš Velkoskog na profilu. Znamo svi kako ovo zna yebavat oko dimenzija, boja, pichki maternih, nema Boga da utrefiš sliku kako treba.
uNbx je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:@MocMahale444 ja ću bit dobar domaćin pa ću ti i skalirat sliku i podesit sve parametre, tvoje je samo da je ubaciš na avatar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.