FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
eto zavrsi se serije nepobjedivosti...
ali bolje izgubiti neku nevaznu utakmicu nego neku vaznu...
naredne sezone se nadam obaranju ovih rekorda koje smo postavili ove sezone
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ako slijedeće sezone ostanemo na ovom nivou onda stvarno ne vidim ko bi nam mogao napraviti problem, Borac najavljuje nekakva pojačanja ali vidjećemo kako će to sve izgledati u augustu. Ako se kojim slučajem popravimo (a konstantno napredujemo), e onda mislim da možemo prisustvovati opuštenijoj sezoni do ove. Ako bi nazadovali (što nije vjerovatno, ali je ipak moguće) onda bismo mogli prisustvovati jednoj zanimljivoj sezoni. Kako god, nije lošetm84 je napisao/la:eto zavrsi se serije nepobjedivosti...

- scootyTM87
- Kontakt:
Ljudi sta vi radite posle svega? Ja jednostavno ne mogu da docekam te dane...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
- Blek_Stena
- Kontakt:
Stvarno se predugo otegla ova priča na relaciji Sloboda – Željo – Velež . Više je postalo mučno čitati post za postom sa konstantnim optužbama. Bilo je kako je bilo i to je to. Mi obični smrtnici samo možemo nagađati do besvijesti da li je neka utakmica namješetena ili ne. Ko je kriv Slobodi??? Sloboda je sama sebi kriva. Sramota za Tuzlu da nema jednog jakog premijerligaša koji se svake godine bori za Evropu. Nadam se da če vam ovo biti škola za buučnost i da če te posložiti neke stvari u klubu. Sloboda nije sebi smjela dopustiti da rješava svoju sudbinu u zadnjem kolu i pri tome čeka da drgi prosipaju znoj kako Sloboda ne bi ispala. I onda su im svi drugi krivi. Ali valjda je to tako kod nas, uvijek nam je neko drugi kriv za vlastite promašaje i greške.
Što se tiče našeg kluba, jučer nismo trebali izgubiti. Trebali smo se zalagati malo više, ne zbog Slobode ili nekog drugog tima nego zbog grba koji nosimo na prsima i renomea koji smo stvorili ove sezone. Nismo trebali dati šansu drugima da pljuju po našem timu. Trebali smo pokazati da se sa imenom FK Željezničar ne može manipulisat. Amar je na dobrom putu da popravi neke stvari, ali da se u potpunosti izvijemo iz Bosanskog mentaliteta trebat će još dosta vremena. Pod hitno treba prestati sa ovim optuživanjima. Preorjentisat se na druge teme. Malo pratit Evropsko prvenstvo, čekati žrijeb za ligu prvaka, pa onda ako Bog da po nove pobjede i nove rekorde
Što se tiče našeg kluba, jučer nismo trebali izgubiti. Trebali smo se zalagati malo više, ne zbog Slobode ili nekog drugog tima nego zbog grba koji nosimo na prsima i renomea koji smo stvorili ove sezone. Nismo trebali dati šansu drugima da pljuju po našem timu. Trebali smo pokazati da se sa imenom FK Željezničar ne može manipulisat. Amar je na dobrom putu da popravi neke stvari, ali da se u potpunosti izvijemo iz Bosanskog mentaliteta trebat će još dosta vremena. Pod hitno treba prestati sa ovim optuživanjima. Preorjentisat se na druge teme. Malo pratit Evropsko prvenstvo, čekati žrijeb za ligu prvaka, pa onda ako Bog da po nove pobjede i nove rekorde
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
-
- Kontakt:
Joj kako mi je krivo što smo prodali Višću 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Što ti je krivo? Pa zar se ne sjećaš prvog kola i utakmice u Širokom Brijegu, odigrao je tako da je poslao poruku: "Molim vas, pustite me". Uz to smo dobili odličnu lovu za njega i poručili da će se ubuduće naši igrači plaćati takvim ciframa. Nemaš za čim da žališ.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Joj kako mi je krivo što smo prodali Višću
Nyema nas sada napušta, to je sigurno.. info od igrača Željezničara 

Je li ovo šala ili je istina?Mnogi od vas ne znaju da je svojevremeno (2005 godine) na probu u Željezničar došao tada još nepoznati Yaya Toure (danas ponajbolji veznjak na svijetu). No, nakon mjesec dana treniranja nije zadovoljio apetite stručnog stožera plavih sa Grbavice te je otišao put Monaca. Iz Monaca je otišao u slavnu Barcelonu a iz Barcelone u Man City(najskulji transfer na Ostrvu). Yaya Toure je igrač za slabije lige od naše (Primera, Premiership), ali u ovakvoj zahtjevnoj i najjačoj ligi BiH očito ne može doći do izražaja.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- scootyTM87
- Kontakt:
A mene zanima samo nesto, gdje idu i kome idu sve ove pare? Od prodaje igraca, transfera, karti itd.. razumijem je plate igracima, rezije stadiona, porezna uprava, ali to nije ni 20% koliko se para dobilo ove zadnje 3,4 godine..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Ocekivano. Samo da budemo dobili jednu finu svotu novca za njega.. Zolotic ce to pokupiti ko nista! Gerhardtu hvala za sve sto je ucino i sretno mu u buducnosti!THC je napisao/la:Nyema nas sada napušta, to je sigurno.. info od igrača Željezničara

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- 30Scudetta
- Kontakt:
Nije istina samim tim sto nije presao u Monaco nego je otisao u Ukrajinu pa onda u Monaco i sta ima da takav igrac ne bi prosao probu bez obzira na ''strucnost'' tadasnje uprave i strucnog staba....Henderson je napisao/la:Je li ovo šala ili je istina?Mnogi od vas ne znaju da je svojevremeno (2005 godine) na probu u Željezničar došao tada još nepoznati Yaya Toure (danas ponajbolji veznjak na svijetu). No, nakon mjesec dana treniranja nije zadovoljio apetite stručnog stožera plavih sa Grbavice te je otišao put Monaca. Iz Monaca je otišao u slavnu Barcelonu a iz Barcelone u Man City(najskulji transfer na Ostrvu). Yaya Toure je igrač za slabije lige od naše (Primera, Premiership), ali u ovakvoj zahtjevnoj i najjačoj ligi BiH očito ne može doći do izražaja.
I da se zna da u Ukrajini nije bio na probi sto automatski povlaci i to da kod nas ne bi pristao na probu....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nisu sve pare legle od transfera. A to što si sve nabrojao je mnogo više od 20% para koje se zarade. Otplata duga je bila u toku, nešto ima i u kasi...scootyTM87 je napisao/la:A mene zanima samo nesto, gdje idu i kome idu sve ove pare? Od prodaje igraca, transfera, karti itd.. razumijem je plate igracima, rezije stadiona, porezna uprava, ali to nije ni 20% koliko se para dobilo ove zadnje 3,4 godine..
Za Nyemu ćemo sigurno dobiti dobru lovu, Amar neki dan reče da nikom ne ističe ugovor, znači da je i sa njim u međuvremenu produženo.
ne znam, ali fali tu jos za osiguranje, policiju, sveukupna organizacija utakmice, omladinski pogoni, gostovanja (ipak smo uvijek isli cak dan ranije, znaci i po jedno nocenje), pripreme, premije, otplata dugova, itd... Ima jos, ne mozes reci da nije ni 20%, mnogo vise ode para na sve ovo. Ali sigurno ima u kasu nesto parascootyTM87 je napisao/la:A mene zanima samo nesto, gdje idu i kome idu sve ove pare? Od prodaje igraca, transfera, karti itd.. razumijem je plate igracima, rezije stadiona, porezna uprava, ali to nije ni 20% koliko se para dobilo ove zadnje 3,4 godine..
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 24 maj 2012, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nije produzeno sa njim al on ima jos vazeceg ugovora.Da nebi ispalo danas sutra da neko nesto laze...NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nisu sve pare legle od transfera. A to što si sve nabrojao je mnogo više od 20% para koje se zarade. Otplata duga je bila u toku, nešto ima i u kasi...scootyTM87 je napisao/la:A mene zanima samo nesto, gdje idu i kome idu sve ove pare? Od prodaje igraca, transfera, karti itd.. razumijem je plate igracima, rezije stadiona, porezna uprava, ali to nije ni 20% koliko se para dobilo ove zadnje 3,4 godine..
Za Nyemu ćemo sigurno dobiti dobru lovu, Amar neki dan reče da nikom ne ističe ugovor, znači da je i sa njim u međuvremenu produženo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
2005. godine je prešao iz Metalurg Donetska u Olympiacos. Zaključi sam...Henderson je napisao/la:Je li ovo šala ili je istina?Mnogi od vas ne znaju da je svojevremeno (2005 godine) na probu u Željezničar došao tada još nepoznati Yaya Toure (danas ponajbolji veznjak na svijetu). No, nakon mjesec dana treniranja nije zadovoljio apetite stručnog stožera plavih sa Grbavice te je otišao put Monaca. Iz Monaca je otišao u slavnu Barcelonu a iz Barcelone u Man City(najskulji transfer na Ostrvu). Yaya Toure je igrač za slabije lige od naše (Primera, Premiership), ali u ovakvoj zahtjevnoj i najjačoj ligi BiH očito ne može doći do izražaja.
@pile87 Ma neko je pričao da mu ističe na ljeto. Ako je tako, onda OK.
- Blagoje Bratić
Zna li se gdje je Nyema prodat slučajno ??
Stvarno kolko moraš bit glup da povjeruješ da je ovo istina, baš presmiješno, jedina dilema je jel moraš veća budala bit da ovo napišeš il da u ovo povjeruješ, to ne mogu da dokučimNedozvoljenaPozicija je napisao/la:2005. godine je prešao iz Metalurg Donetska u Olympiacos. Zaključi sam...Henderson je napisao/la:Je li ovo šala ili je istina?Mnogi od vas ne znaju da je svojevremeno (2005 godine) na probu u Željezničar došao tada još nepoznati Yaya Toure (danas ponajbolji veznjak na svijetu). No, nakon mjesec dana treniranja nije zadovoljio apetite stručnog stožera plavih sa Grbavice te je otišao put Monaca. Iz Monaca je otišao u slavnu Barcelonu a iz Barcelone u Man City(najskulji transfer na Ostrvu). Yaya Toure je igrač za slabije lige od naše (Primera, Premiership), ali u ovakvoj zahtjevnoj i najjačoj ligi BiH očito ne može doći do izražaja.
@pile87 Ma neko je pričao da mu ističe na ljeto. Ako je tako, onda OK.

- SarajlijaTM
ako racunas da igrac ima prosjecno 3000km platu,a sigurno su vece,to ti izadje svaki mjesec 90000km,a godisnje 1080000km,pa gdje su premije,pa gdje je placanje priprema,a amar malo malo vodi igrace u medjugorje.AnelZ je napisao/la:ne znam, ali fali tu jos za osiguranje, policiju, sveukupna organizacija utakmice, omladinski pogoni, gostovanja (ipak smo uvijek isli cak dan ranije, znaci i po jedno nocenje), pripreme, premije, otplata dugova, itd... Ima jos, ne mozes reci da nije ni 20%, mnogo vise ode para na sve ovo. Ali sigurno ima u kasu nesto parascootyTM87 je napisao/la:A mene zanima samo nesto, gdje idu i kome idu sve ove pare? Od prodaje igraca, transfera, karti itd.. razumijem je plate igracima, rezije stadiona, porezna uprava, ali to nije ni 20% koliko se para dobilo ove zadnje 3,4 godine..
skontaj da dan u hotelu kosta npr 100km i odma mnozi sa 30+10min. + jos mali milion izdataka...
dobro mi ikako imamo para kad se sve baci na papir
a ako zelis pokrenuti nepotrebnu raspravu,idi negdje drugo ziv bio...
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, pinki i 27 gostiju.