Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mostar_mo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la mostar_mo » 23 avg 2010, 19:30

evo sad javiše na Hayatu da su navodno otpočeli pregovori i da će Real pokušati završiti sve do petka...ako ne postignu dogovor okreću se Adebayoru i Drogbi ...

kako su ludi ovi iz Wolfsburga neće ga prodati ako Real ponudi 40 miliona ...tražit će još ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 avg 2010, 20:25

mostar_mo je napisao/la:kako su ludi ovi iz Wolfsburga neće ga prodati ako Real ponudi 40 miliona ...tražit će još ...
Pa mozda zvuci ludo, ali zamisli sebi, da ti pare ne igraju (skoro pa) nikako relevantnu ulogu. A na drugu stranu bi ti odlazak tog igraca unistio definitivno sljedecu sezonu. Kako bi kao manager reagovao?

Kad bi Wolfsburg pustio Dzeku i Misketa da idu sada, mogli odmah pustiti ovu sezonu i upitati DFB da je preskoce. Jer nece u 2. BL, ali nece ni u Europi igrati, a to je jasni cilj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 20:30

Principatus je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:kako su ludi ovi iz Wolfsburga neće ga prodati ako Real ponudi 40 miliona ...tražit će još ...
Pa mozda zvuci ludo, ali zamisli sebi, da ti pare ne igraju (skoro pa) nikako relevantnu ulogu. A na drugu stranu bi ti odlazak tog igraca unistio definitivno sljedecu sezonu. Kako bi kao manager reagovao?

Kad bi Wolfsburg pustio Dzeku i Misketa da idu sada, mogli odmah pustiti ovu sezonu i upitati DFB da je preskoce. Jer nece u 2. BL, ali nece ni u Europi igrati, a to je jasni cilj.
Dzeko treba da se tuzi FIFI kao sto je dosta igraca vec uradilo, i da napusti klub, ali znamo svi da Edin isto zeli ostati u lijepim odnosima sa Wolfff... ako dodje ponuda od 40 mill eura nema tu onda vise...jer njegova je klauzula 40 milll i tacka zar ne???? :mrgreen: evo RM je sad stavio antiCity klazulu za Ozila 250 mill pa ako ga zele dobice ga za toliki novac jedino :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 23 avg 2010, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 23 avg 2010, 20:31

Wolfsburg odbio zamjenu Dzeke za Ronalda ! -> kako je krenulo, ocekujem ovakvu vijest u roku 3 dana..
ser del barça es el millor que hi ha !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 20:34

Scof1eld je napisao/la:Wolfsburg odbio zamjenu Dzeke za Ronalda ! -> kako je krenulo, ocekujem ovakvu vijest u roku 3 dana..
:lol: :lol: Odbio je zato sto nemoze placati 12 mill godisnje a budala pa prodali bi 50 000 dresova od CR u 1 danu :lol:
p.s dobro je njima Dzeko zabija 30 tak komada godsnje oni njega placaju 1.5 mill eura :lol: npr. Amauri u Juve ima 4.5 mill eura zabije 6,7 komada..nije ni cudo sto ga Juve zelio :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 23 avg 2010, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2010, 20:35

Los*Blancos je napisao/la:

Dzeko treba da se tuzi FIFI kao sto je dosta igraca vec uradilo, i da napusti klub, ali znamo svi da Edin isto zeli ostati u lijepim odnosima sa Wolfff... ako dodje ponuda od 40 mill eura nema tu onda vise...jer njegova je klauzula 40 milll i tacka zar ne???? :mrgreen: evo RM je sad stavio antiCity klazulu za Ozila 250 mill pa ako ga zele dobice ga za toliki novac jedino :lol: :lol:[/quote)

davno je istekla ta klauzula...mada ovo je šuplja...zar če Wolfsburg krenuti u sezonu samo sa Grafiteom i Manđom nakon što su renovirali čitavu ekipu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 avg 2010, 20:52

Scof1eld je napisao/la:Wolfsburg odbio zamjenu Dzeke za Ronalda ! -> kako je krenulo, ocekujem ovakvu vijest u roku 3 dana..
:lol: :lol: Odbio je zato sto nemoze placati 12 mill godisnje a budala pa prodali bi 50 000 dresova od CR u 1 danu :lol:
p.s dobro je njima Dzeko zabija 30 tak komada godsnje oni njega placaju 1.5 mill eura :lol: npr. Amauri u Juve ima 4.5 mill eura zabije 6,7 komada..nije ni cudo sto ga Juve zelio :mrgreen:
Koji si ti lik. Pa zar se fudbal sveo na to da se zarađuje od prodaje dresova nekih fudbalera? Zar to nije još uvijek ona igra u kojoj se igra da se da gol više, da se pobjedi protivnik. Doduše, Real je očito izgubio kompas pa zbog silnih neuspjeha, i pored uloženih milijardi, mora da traži alternativne načine da bude uspješan klub, pa makar to bilo i kroz prodaju dresova.

Džeko bi bio sjajno rješenje za Real, kao i za svaku ekipu, makar bi pogodio one silne prilike protiv Lyona, za razliku od zvjezdica iz Reala koje igraju sada. Al' jeb'ga nije mu faca za postera pa onda nije toliko ni zanimljiv jer djeca u Burmi i Bangladešu ne bi razgrabila njegove dresove prvo jutro nakon što se pojave u prodaji.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 20:57

NoName je napisao/la:
Koji si ti lik. Pa zar se fudbal sveo na to da se zarađuje od prodaje dresova nekih fudbalera? Zar to nije još uvijek ona igra u kojoj se igra da se da gol više, da se pobjedi protivnik. Doduše, Real je očito izgubio kompas pa zbog silnih neuspjeha, i pored uloženih milijardi, mora da traži alternativne načine da bude uspješan klub, pa makar to bilo i kroz prodaju dresova.

Džeko bi bio sjajno rješenje za Real, kao i za svaku ekipu, makar bi pogodio one silne prilike protiv Lyona, za razliku od zvjezdica iz Reala koje igraju sada. Al' jeb'ga nije mu faca za postera pa onda nije toliko ni zanimljiv jer djeca u Burmi i Bangladešu ne bi razgrabila njegove dresove prvo jutro nakon što se pojave u prodaji.
Koji sam ja lik..pa danas je svaki sport biznis, tako je i na SP fudbala, Olimpijadi itdd...ako nemas love nemas ni novca za kupovinu igraca npr u nogometu itdd..ispravka RM kupuje igrac svojim novcem ne novcem nekog tajkuna ;)

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 23 avg 2010, 21:00

Na forumu navijaca Wolfsburga sam procitao kako je u njihovom gradicu u bijelom passatu vidjen agent GESTIFUTE.
Sad na Hayatu procitah kako je Jorge Mendes boss Gestifute, ukljucen u dovodjenje Dzeke u Real Madrid :!:

Mozda se ipak nesto desava na relaciji Wolfsburg :arrow: Real Madrid.

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 23 avg 2010, 21:12

Tacno, ali taj isti Hoeness cima Misketa kako je dosao u Wolfsburg. Sva ova desavanja sa Misketovim nezadovoljstvom posljednjih mjeseci ima velike veze sa Hoenessom. Prije mjesec dana je spustio rampu za odlazak Dzeke i Misimovica i onda odjedanput pregovara sa Juventusom oko dovodjenja Diega :roll: Najgore sto kloc zna da Diego nece u Wolf. ali ipak ide na pregovore u pratnji novinara :roll: Juve je ponudio kepeca samo ako ce Dzeko u suprotnom pravcu i to je Hoenness dobro znao, ali se pravio lud. Frajer se bas opasno natovario Zvjezdanu. :evil:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 avg 2010, 21:20

Los*Blancos je napisao/la:Koji sam ja lik..pa danas je svaki sport biznis, tako je i na SP fudbala, Olimpijadi itdd...ako nemas love nemas ni novca za kupovinu igraca npr u nogometu itdd..ispravka RM kupuje igrac svojim novcem ne novcem nekog tajkuna ;)
Teško da meni možeš pričati o biznisu ako već možeš o marci i šta ti ja znam ;) Međutim, koliko sam ja mogao da upratim, Real je i dalje fudbalski klub, koji prvo treba da igra na terenu a tek nakon toga ostalo. To se kod Reala dosta zamjenilo, prvo se misli o vansportskim rezultatima pa tek onda o fudbalu. Zbog toga i tako uspješan niz.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 23 avg 2010, 21:22

sajo10 je napisao/la:Deces ba u Real Madrid Dzeko! :D Joj pa ako je ovo istina onda nema nista gore ako si bosanac i navijas sa Barcelonu! :P
Evo me brate taj sammmmm **** ga corba u kakvu me sad situaciju dzeko dijamantu dovodis...al nema veze samo da ti haras pa i pojedi moju barcuu nema veze zelim ti sve najboljeee.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 21:22

EL TÉCNICO SE RESIGNA A NO TENER EL TERCER DELANTERO
Mou: "Si pasa algo con Higuaín o Benzema tendremos un problema"

* · "Yo estoy siempre de acuerdo con el club, ha hecho un esfuerzo económico importante... " · "... Pero vamos a necesitar suerte para que no nos pase con los delanteros lo que nos está pasando con los centrales"

http://www.marca.com

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 23 avg 2010, 21:31

Sta to znaci, neki problemo. Ha? :)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 21:42

Elmar je napisao/la:Sta to znaci, neki problemo. Ha? :)
trener i dalje insistira na treceg napadacu
Mourinho:"Ako se desi nesto sa Higuainom, Benzemom imacemo jedan problem"
Zadovoljan sam sa klubom sto je ucinio puno, trebace nam srece da se ne desi sa napadacima ono sto se desilo sa stoperima (Albiol,Garay,Pepe out duzi period)
Takodjer Mourinho kaze da C.Ronalda nezeli koristiti kao klasicnog napadaca jer on tu puno gubi, nemoze tokom tekme pokazati sve svoje kvalitete ako igra "klasicnog napadaca" 8-)
intrv. koje je Mourinho imao prije 1h, rekao je da su mu Llorente i Dzeko najvise svidjaju :mrgreen:

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 23 avg 2010, 22:01

Zadovoljan sam sa klubom sto je ucinio puno, trebace nam srece da se ne desi sa napadacima ono sto se desilo sa stoperima (Albiol,Garay,Pepe out duzi period)
Takodjer Mourinho kaze da C.Ronalda nezeli koristiti kao klasicnog napadaca jer on tu puno gubi, nemoze tokom tekme pokazati sve svoje kvalitete ako igra "klasicnog napadaca" 8-)
intrv. koje je Mourinho imao prije 1h, rekao je da su mu Llorente i Dzeko najvise svidjaju :mrgreen:
Izvor ?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 avg 2010, 23:10

Pa valjda "Marca". :D
Vom Jäger zum Gejagten

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 avg 2010, 23:40

neznam jesam li krivo protumacio,ali kako sam ja shvatio iz ovog texta,jeste da bi mu dzeko sluzio kao zamjena benzemi i higuanu :?:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 avg 2010, 23:46

Ukoliko Džeko ode u Real bit će to nažalost rani kraj jedne sjajne nogometne karijere,,,,Mislim da Džeko tamo neće imati prostora pored ostalih "zvijezda" u Realu,,To je moje mišljenje nemojte ga krivo protumačiti

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 00:04

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ukoliko Džeko ode u Real bit će to nažalost rani kraj jedne sjajne nogometne karijere,,,,Mislim da Džeko tamo neće imati prostora pored ostalih "zvijezda" u Realu,,To je moje mišljenje nemojte ga krivo protumačiti
Tvoje misljenje jer si antiRM :mrgreen: Pa ko god se boji otici u Real Madrid..nemora otici :mrgreen: npr. Ozil je rekao "Dosao sam u RM jer se nebojim tog izazova, znam svoje kvalitete a znam i da je Real Madrid velik klub koji puno trazi...takodjer je rekao voz ka Real Madridu ide samo jednoc ja sam ga uhvatio"

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Roki50 i 14 gostiju.