FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nema sanse da iko moze dobit 3 ili 2 boda. Mogu samo minuse. Goretzka, Gnabry, Muller, Dejvis minuse, Kimmich, Sane nula, jedinicu mozda jedino Upamecano i Musiala.
Stuttgart nosi bod sasvim zasluženo,mi smo odigrali utakmicu preko one stvari.
Ko kaže da liga nije zanimljiva.
Ko kaže da liga nije zanimljiva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- farinelli123
- Kontakt:
Onaj Kimihov pad kod prvog ponistenog gola je bio posledica mlakoće, tako da ne može bas sve da se uzme. U Evropi bi se onaj gol priznao, ne mozes samo da rasiris ruke i kao faul.
Srecom Marko Roze je natamburao Pruse, pa nema ko da nam odmakne
Nista strasno.
Srecom Marko Roze je natamburao Pruse, pa nema ko da nam odmakne

Nista strasno.
•
Pa kad su već osvojili ligu, točno se vidi da ih boli k. za tamo neki Stuttgart.
-
- Kontakt:
Goretzka je najgori bio. On kod tabletaša nema nikakvu ulogu na terenu, tu je samo da se šeta i proslijeđuje loptu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Tako što će mu svirati nepostojeći penal - da. Nije prvi put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- farinelli123
- Kontakt:
Imao je nekoliko vaznih oduzetih lopti. Ali to je generalno slabo. Nema veze, odmoreni su Lukas, Sabitzer (valjda nece da mu otmu zasluzeno mesto) i Pavard. Mane isto nije mnogo igrao. Bice dovoljno za remi sa BarsomBundesliga je napisao/la: ↑10 sep 2022, 17:27Goretzka je najgori bio. On kod tabletaša nema nikakvu ulogu na terenu, tu je samo da se šeta i proslijeđuje loptu.

•
Ako ga farsa otrese u utorak sve je moguce.
Ni otkaz nije tako nemoguc.
U ovakvoj banana ligi, ne dobit nikoga 3 kola zaredom to je podvig.
Ni otkaz nije tako nemoguc.
U ovakvoj banana ligi, ne dobit nikoga 3 kola zaredom to je podvig.
Fali vam lewat drama 

Kimmich kad cucne a hoce bude li ovako igrao uvijek (+ SP gdje je i u repci jedan od glavnih igraca) onda je to kraj ozbiljnih rezultata. Strasno je da se toliko toga bazira na jednom covjeku i da se ozbiljno nije na tome radilo.
Stvarno je fascinantno kako uspiju primiti gol iz doslovno svega, i tako iz kola u kolo. Samo pogledat akciju kod penala, svi na svojoj polovini, protivnik kroz 3 dodavanja pred nasim golom.
Utorak je blizu, pristup ce sigurno biti na visem nivou, ali isto tako i protivnik.
Utorak je blizu, pristup ce sigurno biti na visem nivou, ali isto tako i protivnik.
12 bodova u prvih 6 kola je najslabiji start u zadnjih 10 godina. Lošije je bilo jedino u sezoni 2010/11

Sve se vrlo lako može je okrenuti u 3 kola. Neka malo i ganje za prvim mjestom, dugo to nismo radili

Sent from my Philips Smart TV.
-
- Kontakt:
Sad će im tabletaš dati jedno dva dana odmora, zaslužili su nema šta i umorili su se pravo 

Kimmich nije isti od afere vakcina, covjek smeta na terenu, glumi Schweisteigera kada je bio u padu pa je otisao da se penzionise u United.
Trener smijurija, ima strasnu ekipu a opet pojedinci stalno vade besmislene argumente da on nije kriv.
Kako li su prije igraci igrali cijelu sezonu bez odmora. Sad sest kolo, rotacije nekakve. Ovo je podsjeca na panja Mancinia, kada je Dzeko zabio Tottenhamu 4 gola pa sljedecu na klubu zbog panja Balotellia. Kakve rotacije? Posebno s stoperima?
Musiala briljira, mala povreda, izmislja mu pozicije. Sane briljira, pa se izmisljaju stvari povrede, umor i sl.
Pogubio je prosle godine kompas njemacki Kovac, ove sezone jos dublje tone.
Trener smijurija, ima strasnu ekipu a opet pojedinci stalno vade besmislene argumente da on nije kriv.
Kako li su prije igraci igrali cijelu sezonu bez odmora. Sad sest kolo, rotacije nekakve. Ovo je podsjeca na panja Mancinia, kada je Dzeko zabio Tottenhamu 4 gola pa sljedecu na klubu zbog panja Balotellia. Kakve rotacije? Posebno s stoperima?
Musiala briljira, mala povreda, izmislja mu pozicije. Sane briljira, pa se izmisljaju stvari povrede, umor i sl.
Pogubio je prosle godine kompas njemacki Kovac, ove sezone jos dublje tone.
-
- Kontakt:
Kimmich, Goretzka i Muller, katastrofa su odigrali. Prvi predrugo čuva loptu svom posjedu, usporava igru, druga dvojica se nisu vidjela, a igrali su skoro čitavu utakmicu. Izbacuje Mazroui-a i Tel-a, odigarli skroz korektno, ovaj asistirao a ovaj drugi dao gol, on ih vadi iz igre, a ostavlja Davidsa u igri, kojeg treba da odmori pred Barcelonu. Imam osječaj da će protiv Barcelone biti odlučujuća tekma za JN, sve osim pobjede će mu donijeti otkaz. Reakcija Brazze pred kraj utakmice je sve rekla.
Obavezno im dat slobodno do ponedjeljka.
Svojim zalaganjem su to zasluzili.
Drzati crknutog Kimmicha, a svjez Gravenberch na klupi, to je najjaci utisak ove utakmice.
Svojim zalaganjem su to zasluzili.
Drzati crknutog Kimmicha, a svjez Gravenberch na klupi, to je najjaci utisak ove utakmice.
Jbte bodovi,sutra rostilj kog zubka,haso 2 Kistre paulanera uzeo na preduzece,da se decki odmore.
Lagano sve ide u pravom smijeru Nagelsmann out,a Klopp na klupu
.Mada haso bi trenera kojima moze soliti pamet.
Lagano sve ide u pravom smijeru Nagelsmann out,a Klopp na klupu

VOLIM BAYERN
Sent from my Philips Smart TV.
-
- Kontakt:
Samo Hasi vise ne dati da bira trenera