FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Citam sad Hodzic nece da se dogovori sa Celikom ostali mu duzni para kad smo ga ono poslali na posudbu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Komentatori arene,i ti si poceo da luftas ko da si otkaz dobiotm01hzne je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:21Ko je rekao da će ikako biti prijenosa?BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:15Briši to na kraju, ispehirat ćeš nam prenos, da ne izvisimo ko rođeni neki dan![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Inace mi Čelik nikako nije jasan sa ovim potezom. Znaci napravis takav radikalan potez, sam sebe izbacis u kantonalnu, onda brate proglasi lijepo bankrot i kreni od nule.
Mislim da Hodzica imaju malo more kojima duguju bar milju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ko su ti komentatori? Imena?!miky_hz je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:28Komentatori arene,i ti si poceo da luftas ko da si otkaz dobiotm01hzne je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:21Ko je rekao da će ikako biti prijenosa?BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:15Briši to na kraju, ispehirat ćeš nam prenos, da ne izvisimo ko rođeni neki dan![]()
![]()
.Vidim ispade neke tamo na drugoj temi @Zundo te prca
![]()

Ja kad počnem luftati svi ćete vidjeti posljedice

- hordasDoboj
- Kontakt:
Prica se da bi ga mi mogli isplatit, a da njima necemo nista sad za ovu tekmu u Evropi. Neka prebijanja

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jesil ozbiljan il nas yebeš?tm01hzne je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:21Ko je rekao da će ikako biti prijenosa?BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:15Briši to na kraju, ispehirat ćeš nam prenos, da ne izvisimo ko rođeni neki dan![]()
![]()
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma nije to bas jednostavno, da li bi ti prihvatio da se zovemo 'FK Sarajevo 1946' a znas da ti je klub nastao u 2020. Naravno da ce se ljudi boriti da zadrze klub i njegovu historiju.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:30Inace mi Čelik nikako nije jasan sa ovim potezom. Znaci napravis takav radikalan potez, sam sebe izbacis u kantonalnu, onda brate proglasi lijepo bankrot i kreni od nule.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Odlučili da krenu iz zadnjeg ranga takmičenja, a ostaju im isti dugovi kao i da su krenuli iz Prve lige FederacijehordasDoboj je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:39Ma nije to bas jednostavno, da li bi ti prihvatio da se zovemo 'FK Sarajevo 1946' a znas da ti je klub nastao u 2020. Naravno da ce se ljudi boriti da zadrze klub i njegovu historiju.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:30Inace mi Čelik nikako nije jasan sa ovim potezom. Znaci napravis takav radikalan potez, sam sebe izbacis u kantonalnu, onda brate proglasi lijepo bankrot i kreni od nule.

- hordasDoboj
- Kontakt:
Jest, samo sto ti za sezonu u 1. FBiH treba 500k a u Kantonu sa 50k mozes sve popišat. Mislim da ne idemo dalje u off, izabrali su tezak put ja im zelim srecu i da se vrate sto prije.Historicar je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:48Odlučili da krenu iz zadnjeg ranga takmičenja, a ostaju im isti dugovi kao i da su krenuli iz Prve lige FederacijehordasDoboj je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:39Ma nije to bas jednostavno, da li bi ti prihvatio da se zovemo 'FK Sarajevo 1946' a znas da ti je klub nastao u 2020. Naravno da ce se ljudi boriti da zadrze klub i njegovu historiju.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:30
Inace mi Čelik nikako nije jasan sa ovim potezom. Znaci napravis takav radikalan potez, sam sebe izbacis u kantonalnu, onda brate proglasi lijepo bankrot i kreni od nule.
Mislim da Hodzica imaju malo more kojima duguju bar milju.![]()
Isplatit cemo ga u zamjenu za koristenje BP. Gospodski s nase strane, neka se i oni zrtvuju malo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
mašala, treba Đenu i ekipu nagraditi, ali dok ne budu zadnji nije ništa ....
Tog kretena i svu bagru oko njega treba izbaciti iz kluba jednom za svagda...Hus je prema njemu melek, upropastio je zadnje dvije generacije koje je vodio. Nema tu priče naš ovaj, onaj, voli klub,socijalni slučaj i etc, kada dovodi klub na ovako niske grane nema merhameta. Ova Akademija MORA biti najjači omladinski pogon u državi, jer ima NAJVEĆI BUĐET i mogućnost dovođenja i rada u najboljim uslovima u državi.Da bi se to dogodilo otjerati ove sve trenere i dovesti STRANCA koji će formirati svoj stručni štab, sa platom od min 8 hiljada eura+procenat od svakog prodatog igrača i sa saradnjom sa Marinovićem i/ili svakim budućim šefom.
Ovdje je neko pisao za Hajdarevića, Hodžića, ramića i njihovo participiranje u prvom timu.Pokoji trening, bez prvenstvenih tekmi ništa ne znači, jer se samo kroz kontinuirani rad i odigrane prvenstvene utakmice oni mogu napredovati i izrasti u kvalitetne igrače, od Đene i co sigurno ništa dobro neće naučiti, od nas bolje radi ne samo Željo koji su nas oderali sa 4:0 prije par dana; nego i Olimpik....
@samozdravlje, Đenina akademija je bofl roba, ko i i on i njegovo obrazovanje...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Nije tajna da u Akademiji rade nestrucni ljudi. Steta zbog toga.
Dzakmici, Torlaci i ostali mogu raditi u OP FK Sarajevo nikako u Akademiji, ma koliko zasluga imali.
U akademiji moraju raditi ljudi koji znaju sa djecom, a ne osobe koje se uce na toj djeci.
Nadam se da je sljedece sto ce klub pokrenuti upravo ta Akademija i da ce se komplet reorganizovati.
Sto se tice rezultata, mene to najmanje brine.
U Akademiji se brusi dijamanti koje ces kasnije odlicno unovciti. A ako ti nestrucni ljudi to rade, propadose milioni.
Dzakmici, Torlaci i ostali mogu raditi u OP FK Sarajevo nikako u Akademiji, ma koliko zasluga imali.
U akademiji moraju raditi ljudi koji znaju sa djecom, a ne osobe koje se uce na toj djeci.
Nadam se da je sljedece sto ce klub pokrenuti upravo ta Akademija i da ce se komplet reorganizovati.
Sto se tice rezultata, mene to najmanje brine.
U Akademiji se brusi dijamanti koje ces kasnije odlicno unovciti. A ako ti nestrucni ljudi to rade, propadose milioni.
Ma maloBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:39Jesil ozbiljan il nas yebeš?tm01hzne je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:21Ko je rekao da će ikako biti prijenosa?BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:15Briši to na kraju, ispehirat ćeš nam prenos, da ne izvisimo ko rođeni neki dan![]()
![]()

-
- Kontakt:
Bio je konkurs za šefa akademije, je li izabran ?
Apsolutno se slazem da treba vise struke i boljih trenera u akademiji, al opet se vracamo na novac. Dzeno ce raditi za par hiljada al neko s reputacijom nece za te pare. Sedloski vodi juniore Dinama ima vecu platu od Vinka.
Apsolutno se slazem da treba vise struke i boljih trenera u akademiji, al opet se vracamo na novac. Dzeno ce raditi za par hiljada al neko s reputacijom nece za te pare. Sedloski vodi juniore Dinama ima vecu platu od Vinka.
I ja sam bio za to da se dovedu treneri pravi u Akademiju i da im das platu 10.000KM ako treba.
Al kad sam saznao za koliko para rade trenutni treneri u Akademiji vec nabrojani mislim da od tih dobrih i skupih nema nista.
Al kad sam saznao za koliko para rade trenutni treneri u Akademiji vec nabrojani mislim da od tih dobrih i skupih nema nista.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vidjeli smo da je na PFV akademiji Philippe Omar Troussier šef svih odjela, te da su većina osoblja stranci ukljujući medicinski tim, sportsku nauku... Vidite li u budućnosti mogućnost da dovedete neka od najvećih svjetskih imena da treniraju i vode akademiju u Sarajevu, ali i prvi tim?
"Da i to vrlo brzo. Jer, ako dovedemo vrlo poznate fudbalere, trenere i stručnjake u Sarajevo da pomognu akademiji, onda i mi možemo poslati naše igrače iz Vijetnama da se priključe. Vijetnamski igrači trebaju da treniraju sa evropskim igračima."
Nam je obecao, pa eto vidjet cemo kad ce se to desiti
"Da i to vrlo brzo. Jer, ako dovedemo vrlo poznate fudbalere, trenere i stručnjake u Sarajevo da pomognu akademiji, onda i mi možemo poslati naše igrače iz Vijetnama da se priključe. Vijetnamski igrači trebaju da treniraju sa evropskim igračima."
Nam je obecao, pa eto vidjet cemo kad ce se to desiti

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo bi bilo kapitalnije od bilo kakvog "kapitalca"GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 sep 2020, 23:41Vidjeli smo da je na PFV akademiji Philippe Omar Troussier šef svih odjela, te da su većina osoblja stranci ukljujući medicinski tim, sportsku nauku... Vidite li u budućnosti mogućnost da dovedete neka od najvećih svjetskih imena da treniraju i vode akademiju u Sarajevu, ali i prvi tim?
Nam je obecao, pa eto vidjet cemo kad ce se to desiti![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
tako je i za autobus govorioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 sep 2020, 23:41Vidjeli smo da je na PFV akademiji Philippe Omar Troussier šef svih odjela, te da su većina osoblja stranci ukljujući medicinski tim, sportsku nauku... Vidite li u budućnosti mogućnost da dovedete neka od najvećih svjetskih imena da treniraju i vode akademiju u Sarajevu, ali i prvi tim?
Nam je obecao, pa eto vidjet cemo kad ce se to desiti![]()

You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.