Na stazi koja nije nikako odgovarala Ferariju opet povecanja prednost.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Falila mu je pomoć kurveštije Bottasa na kraju. Nije navikao da bude bez iste ove sezone.Mokes je napisao/la:Pa pored ocigledne krade, cigic ne moze ispred Seba
Jos kad ga bodovno Bottas stigneBoixosNois1899 je napisao/la:Čuj sve se urotiloPokušavaju mu svim silama titulu namjestiti ali ne ide
Ja mislim da će britanski jado vene rezati. Čuj neki tamo Bottas da bude na istom nivou kao on.Manuel je napisao/la:Jos kad ga bodovno Bottas stigneBoixosNois1899 je napisao/la:Čuj sve se urotiloPokušavaju mu svim silama titulu namjestiti ali ne ide
![]()
Samo jedno odustajanje i tu je Finac
A Vec su par puta naredili Bottasu da ga pusti i opet blizu njega.Rosberg gleda i uzivaBoixosNois1899 je napisao/la:Ja mislim da će britanski jado vene rezati. Čuj neki tamo Bottas da bude na istom nivou kao on.Manuel je napisao/la:Jos kad ga bodovno Bottas stigneBoixosNois1899 je napisao/la:Čuj sve se urotiloPokušavaju mu svim silama titulu namjestiti ali ne ide
![]()
Samo jedno odustajanje i tu je Finac
HahahahahaManuel je napisao/la: A Vec su par puta naredili Bottasu da ga pusti i opet blizu njega.Rosberg gleda i uziva
Jesi vidio @donija i @ivana sto navijaju za ovu britansku splacinumessilla je napisao/la:Falila mu je pomoć kurveštije Bottasa na kraju. Nije navikao da bude bez iste ove sezone.Mokes je napisao/la:Pa pored ocigledne krade, cigic ne moze ispred Seba
Ne navijam za njega ni 5% koliko ga ti mrziš.Mokes je napisao/la: Jesi vidio @donija i @ivana sto navijaju za ovu britansku splacinu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.