Gunner4 je napisao/la: ↑29 sep 2020, 03:28Koliko mi je muka od vas pojedinaca.![]()
Skloni pretjerivanju u svakom pogledu. Paja i Seaman su dosta bolji forumasi. Oni su bar dosljedni sebi dok vi iz kola u kolo mijenjate plocu!![]()
Pljuje se po Terneyu jer ga je Salah pretrcao. Wow... Pretrcao je pola lige plus momak i ne igra na svojoj poziciji.
Holding i Luiz veceras isto dobri. Pljuje se po njima zato sto su grijesili u fazi gradjenja napada. Halo nisu oni krivi sto mi vezu nemamo pa nam oni moraju tu igrati. Bellerin je **** stalno i cemu cudjenje sad najednom?!
Jedni opet zamjere sto smo bili toliko podcinjeni u mecu?!Ocekivali ste jednaku utakmicu sa sve Xhakom i ElNenyem?
![]()
Ja jedino zamjerim sto su odigrali phickasto sto su se prepali
U polufinalu FA Cupa smo muski odigrali protiv Citya i dalo jw rezultat. Arteta je ovdje napravio dosta gresaka od odabira nekih igraca do same motivacije ovih ameba. Ali Boze moj ovo ne moze biti pokazatelj nicega.
Isto kao sto Fulham nije bio pokazatelj nase snage tako ni ovo ne moze biti nase slabosti. Ima i ozbiljnije ekipe od nas i vise da nayebu nego mi. Ovo je ipak doba Klopovog Liverpoola!
PS: Veza mora da se ojaca pod hitno. Fulham ima bolji vezni red od nas. Ako zelimo u LS iduce godine a imamo lijepih sansi mora doci i Aouer ali i Partey koji je potrebniji.
Holding je hladno odigrao solidnu utakmicu. Kad se povrsno gleda napravio je par gresaka u dodavanju u opasnim zonama, ali u realnosti momak nije imao kome dodati. Vezni red nam je nesto najgore otkako pratim Arsenal. Pa ovi likovi su se hladno krili cijelu utakmicu
I da, onaj gol nije Luizova krivica, ono je krivica Lena. Nigdje nikog nije bilo u petercu, ono je Lenl MORAO pokupiti. To me iskreno najvise zabrinjava trenutno