Gasi sve, Adzeme!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo vas je dragi ALLAH spasio potopa danas. Pucalo je sa svih strana.skoroalen je napisao/la:Misle oni nas tri razlike... Niko Sarajeva ne uzima tri razlike.HordasOdMalena je napisao/la:Sta je bilo?Neandertalac je napisao/la:Razvalit ćemo ih! Tri razlike za nas!
Citirajte me.![]()
Inace, cestitke na zasluzenoj pobjedi.
Gledaj ljudine ahahahahahahahha ma lezi nemoj ustajat nikako ahahahahahahahha frajer nasim igracima lopte u for gurao ahahhahahahahahahhaMocMahale444 je napisao/la:
Crvenoooooooo
Krtico gnjidava bili ste favoriti a ti si se pobrinuo da izgubite tekmu cak uz pomoc saveza.
Znam. To sam napisao i ovdje a i na našoj temi jedno 10 puta. Nije niko ovoliko razmontiran igrom u derbiju bio, ne pamtim.Sandokan87 je napisao/la: Samo vas je dragi ALLAH spasio potopa danas. Pucalo je sa svih strana.
u srcu svakog istinskog navijača želje stoji NK i veliki ljiljan izvezen u zlatu, stari hrvatski simbol. Otimači od.je.bite!grbavicka je napisao/la:rigoletto yebem te corava... nije nk, nego fk...
Ako vama nije sviran penal nama nisu dva ocigledna, Stanojevica ne zelim komentarisati znas na sta mislim! Pred sudijom udara laktom stevanovica ovaj mu ne pokazuje put u svlacionicu.skoroalen je napisao/la:Znam. To sam napisao i ovdje a i na našoj temi jedno 10 puta. Nije niko ovoliko razmontiran igrom u derbiju bio, ne pamtim.Sandokan87 je napisao/la: Samo vas je dragi ALLAH spasio potopa danas. Pucalo je sa svih strana.
jah, zato je i stajao samo izmedju 1993.-2000. godine... sve ostale godine je bio fk...Rigoletto je napisao/la:u srcu svakog istinskog navijača želje stoji NK i veliki ljiljan izvezen u zlatu, stari hrvatski simbol. Otimači od.je.bite!grbavicka je napisao/la:rigoletto yebem te corava... nije nk, nego fk...
Između 1993. i 2000. ste bar imali za vode, govori li ti to nesto? NK Željezničar iznad FK Željezničar!grbavicka je napisao/la:jah, zato je i stajao samo izmedju 1993.-2000. godine... sve ostale godine je bio fk...Rigoletto je napisao/la:u srcu svakog istinskog navijača želje stoji NK i veliki ljiljan izvezen u zlatu, stari hrvatski simbol. Otimači od.je.bite!grbavicka je napisao/la:rigoletto yebem te corava... nije nk, nego fk...ne ide ti bas istina od ruke moj juzni bosancu
isto kao sto stoji na grbu Zrinjskog kUuRRAc kraljevica marka, stipu se toga.Rigoletto je napisao/la:u srcu svakog istinskog navijača želje stoji NK i veliki ljiljan izvezen u zlatu, stari hrvatski simbol. Otimači od.je.bite!grbavicka je napisao/la:rigoletto yebem te corava... nije nk, nego fk...
Cestitke zasluzena pobjeda . a sto se tice fair- playa danas su nasi pokazali par puta gospodske manire Saric ne izvede ni korner vrati loptu .sajo10 je napisao/la:"Mislim da se naša ekipa podcjenjuje, a imamo isto bodova kao Široki. Dodatno su nam pomogle i neke izjave protivničkih fudbalera koje nisu baš bile u duhu fair-playja, pa i ne čudi što smo bili motivisani".
Gasi sve, Adzeme!![]()
![]()
prestani konzumirati opijate i razgovarat ćemoMocMahale444 je napisao/la:isto kao sto stoji na grbu Zrinjskog kUuRRAc kraljevica marka, stipu se toga.Rigoletto je napisao/la:u srcu svakog istinskog navijača želje stoji NK i veliki ljiljan izvezen u zlatu, stari hrvatski simbol. Otimači od.je.bite!grbavicka je napisao/la:rigoletto yebem te corava... nije nk, nego fk...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.