ma to su i nasa ocekivanja, 5000 ljudi, taman :salut:avenija je napisao/la:Pricao sam malo sa covjekom iz Mupa koji je zaduzen za organizaciju utakmice , njihove prognoze su 2000 iz tuzle , oko 3000 iz zenice i 100-200 Izraelaca .
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo il onaj drugi gif?Aerials je napisao/la:je l' ono wobly prvi napravio gif gdje prelazimo preko, tad je to bilo Sarajevo? Wobly, znaš šta ti je činiti

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
naturlich, vec sam pripremio majcu sa Hicom iz profila, a i brkove sam pustio sutra cu obrijati s krajevaChinaglia je napisao/la:fukaratz, hoces li sa mnom da ganjamo chifute po Zenici
besplatno ces dobit' lekciju iz saketanja

Sloboda Tuzla
onaj drugi, preko vode..wobly92 je napisao/la:Ovo il onaj drugi gif?Aerials je napisao/la:je l' ono wobly prvi napravio gif gdje prelazimo preko, tad je to bilo Sarajevo? Wobly, znaš šta ti je činiti

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Marsal
- Kontakt:
Pa ne znam iskreno, slabo u zadnje vrijeme hodam po čaršijiChinaglia je napisao/la: bravo Marsale burazeru, nisam ni sumnjao u tebe!
sta mislis koliko ce raje iz Zenice biti
đe se mogu pojest' dobri cevapi ili burek

Najbolji ćevapi su "kod Seje" a ta se ćevabdžinica nalazi preko puta Robne kuće Zeničanka koja je od stadiona udaljena nekih 500-600 metara.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
aferim momcino :salut:fukaratz je napisao/la:naturlich, vec sam pripremio majcu sa Hicom iz profila, a i brkove sam pustio sutra cu obrijati s krajeva :kafa: ako bude zena njih ne diramo :salut:Chinaglia je napisao/la:fukaratz, hoces li sa mnom da ganjamo chifute po Zenici
besplatno ces dobit' lekciju iz saketanja :kafa:
tuci cemo i zene ba, pa one radjaju gamad jebt
wobly92 je napisao/la:Ovo il onaj drugi gif?Aerials je napisao/la:je l' ono wobly prvi napravio gif gdje prelazimo preko, tad je to bilo Sarajevo? Wobly, znaš šta ti je činiti
Evo u ime Sulje da poručim ovoSuljo20002 je napisao/la:Ev da se i ja upisem poslije tekme :
Ybo li vas potok i plitko sve,također samo bahato zivite daleko cete dogurat...

Najbolji post, uz onaj solinaša koji sam danas postavio

Nad tobom sunce najljepše sja

samo sam čekala kad će ko

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Chinaglia je napisao/la:aferim momcinofukaratz je napisao/la:naturlich, vec sam pripremio majcu sa Hicom iz profila, a i brkove sam pustio sutra cu obrijati s krajevaChinaglia je napisao/la:fukaratz, hoces li sa mnom da ganjamo chifute po Zenici
besplatno ces dobit' lekciju iz saketanjaako bude zena njih ne diramo
![]()
tuci cemo i zene ba, pa one radjaju gamad jebt

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Dugo vremena me nije bilo na forumu.Svašta se izdešavalo.Želim nam svima sretan put u Zenicu,gromoglasno navijanje i pobjedu naše svetinje.Sloboda Tuzla!Pozdrav svima
veci si chifut od Ede Maajke :lol:fukaratz je napisao/la::stop: :nene: ako budu dobre ja kedera bacam :opaopa:
u Zenici zivi djevojka koju sam mnogo zgotivio, a i ona mene, da se nije udala, garant bih je i zavolio :(
pitam se da li je neko od Zenicana s foruma poznaje :P
pitam se da li je neko od Zenicana s foruma poznaje :P
- Marsal
- Kontakt:
Čuvaj se ti zeničanki buraz, nema ih gorih nadaleko. Još ako su "čaršijske cure"

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Eh eto gaAerials je napisao/la:onaj drugi, preko vode..wobly92 je napisao/la:Ovo il onaj drugi gif?Aerials je napisao/la:je l' ono wobly prvi napravio gif gdje prelazimo preko, tad je to bilo Sarajevo? Wobly, znaš šta ti je činiti![]()

@Chingili, jel te upoznala barem, znal' ko si, znal' da postojiš?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ova je buraz super djevojka, iz fine porodice, vjencanje joj serijatsko bilo, ili tako nekakoMarsal je napisao/la:Čuvaj se ti zeničanki buraz, nema ih gorih nadaleko. Još ako su "čaršijske cure" :sick: :puke:
A.H. 23-24 godine, ima malu kcerkicu
nismo se nikad licno upoznali, ali smo ovako bili extra dok se nije udalawobly92 je napisao/la:@Chingili, jel te upoznala barem, znal' ko si, znal' da postojiš?
poslije naravno nije bilo smisla da odrzavam kontakt s udatom djevojkom
pozvao bih je da se upoznamo sutra, ali glupo totalno..
hoce l' pustit sutra 'onu za tebe nasa srca bi stala''
Dzida je jak iz slobodnjaka,a iz prekida glavom ubija.Nadam se da ste vidjeli uživo njegovu građusamirr je napisao/la:3-0 ! Karic , Veseli, Dzidic.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.