FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 maj 2012, 00:41

za_zivot_cijeli je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:
Joj, vidi reakciju Bukvica kod drugog gola :lol:
Nakon ovoga sto sam vidio na ovom snimku poserem se ja na nase titule. Gledaj drugog gola! Covjek nabacuje, nas se sklanja da lopta prodje i onda famozna parada Bukvica!

FUJ
Jel to ti ne vidis da lik sutira glavom SAM,sa 2 metra!!!Sta je trebo,izvit' se ko macka??Da to moze,ne bi bio u nasoj ligi...

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 00:41

bagrcavi je napisao/la:e čuj on se posere na titule :shock: :shock: :o :o e ne vjerujem svojim očima, evo 2 minute pritišćem f5, mislim tripovi me lupaju :shock:
Isto se osjećamo...

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 24 maj 2012, 00:42

NEZALAGANJE je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:
Nakon ovoga sto sam vidio na ovom snimku poserem se ja na nase titule. Gledaj drugog gola! Covjek nabacuje, nas se sklanja da lopta prodje i onda famozna parada Bukvica!

FUJ
Jel to ti ne vidis da lik sutira glavom SAM,sa 2 metra!!!Sta je trebo,izvit' se ko macka??Da to moze,ne bi bio u nasoj ligi...
Cuj izviti se, a lopta prosla 16 centimetara od njega :lol:
Zadnja izmjena: puding, dana/u 24 maj 2012, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 24 maj 2012, 00:43

Buu je napisao/la:Najvjerovatnije cemo biti kaznjeni
Da budem iskren, nakon ovoga sto sam vidio to bi zaista i volio. Mi trebamo postavljati standarde u igri, taktici, navijanju ali i u Fair Play-u. Mi moramo biti primjer drugima u svemu. A kakav primjer i poruku s ovim saljemo?

Obraz je za mene svetinja, a ovdje smo ga izgubili i u mojim ocima oni pehari veceras izgledaju kao dva obicna fildjana.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 24 maj 2012, 00:46

Da budem iskren, nakon ovoga sto sam vidio to bi zaista i volio. Mi trebamo postavljati standarde u igri, taktici, navijanju ali i u Fair Play-u. Mi moramo biti primjer drugima u svemu. A kakav primjer i poruku s ovim saljemo?

Obraz je za mene svetinja, a ovdje smo ga izgubili i u mojim ocima oni pehari veceras izgledaju kao dva obicna fildjana.
onda idi navijaj za vrbanjusu i vratnika.... nije za tebe zeljo
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 24 maj 2012, 00:46

Ma ti i ne navijas za zelju drug cim tako mlatis ,a znas sta se desilo Amaru u Tuzli nedavno na utakmici i sta si drugo ocekivao

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 00:49

Na osnovu čega da budemo kažnjeni? Na osnovu toga što se golman nije bacio onako kako neko misli da se trebao baciti? Mi smo dva pehara zaradili svojom igrom i Amarovim znanjem, a ako su tebi ta dva pehara kao fildžani onda je to tvoj privatni problem koji vjerujem ne zanima previše mnoge naše navijače. Ja sam već 10 put ponovio koji su možebitni razlozi našeg poraza i ne mislim opet, al su potpuno opravdani. Lafo svi veliki moralisti, vidio bih vas da ste bili na terenu danas, lako je moralisat iza tastature...

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 24 maj 2012, 00:54

aleksandar_veliki je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Dobra ova, nasmija se pravo :lol:
Sta je ba ovo, bijeli dresovi! Stvarno su peh, sto jeste, jeste! Sve sto smo izgubili, izgubili smo upravo u bijelim dresovima, s tim da smo jednu dobili i to protiv Goska, ali gdje su oni fulali cetiri, 100% prilike i Bogi na kraju pogidio jedva!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 maj 2012, 00:55

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:nema vise regionalnih podjela..
Jesil siguran, imaš kakav link koji to potvrđuje?

nemam link,ali pouzdano sa stopostotnom sigurnuscu znam da je onaj borac prosle godine mogao izvuci i rozenborg,i partizan,malme ili maccabi haifa,koga je i izvukao...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 maj 2012, 00:55

Ovo u Trebinju je sumnjivo, ali opet branio je golman bez nekog posebnog iskustva. Sjeti se samo njegove greske protiv Kozare.
NO PYRO NO PARTY

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 00:56

Armageddon2012 je napisao/la: nemam link,ali pouzdano sa stopostotnom sigurnuscu znam da je onaj borac prosle godine mogao izvuci i rozenborg,i partizan,malme ili maccabi haifa,koga je i izvukao...
Možda onda nisu regionalne grupe nego se izvuku random grupe od po 5 nositelja i 5 nenositelja, pa se onda odatle izvlače parovi...

To bi naravno bilo jako dobro, jer onda svi ovi levati dolaze u obzir...
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 24 maj 2012, 00:57, ukupno mijenjano 2 puta.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 24 maj 2012, 00:57

Vi mi recite koliko i na koji nacin volim Zelju!

I Sasa Matic bi u ovome vidio nelogicnost a ne ja koji gledam Zelju svake sedmice vec skoro dvadeset godina!

Nas igrac iakao je vec stao ispred lopte, u momentu nabacivanja protivnickog igraca se sklanja da lopta prodje a onda Bukvic pravi presmjesnu paradu ko invalid bez ruku (0:19 do 0:23 pogledati par puta zaredom)

Smijesno i zalosno u isto vrijeme!

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 24 maj 2012, 00:58

Ma pustite priče, sumnjivo, ovo, ono...itd.

Odigrali smo opušteno i šta? Za koga smo to trebali ginuti? KRAJ PRIČE!!!

Hajmo malo o kvalifikacijama za Ligu Prvaka, a ne o drugoligašima. Ha ja.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 00:59

za_zivot_cijeli je napisao/la:Vi mi recite koliko i na koji nacin volim Zelju!

I Sasa Matic bi u ovome vidio nelogicnost a ne ja koji gledam Zelju svake sedmice vec skoro dvadeset godina!

Nas igrac iakao je vec stao ispred lopte, u momentu nabacivanja protivnickog igraca se sklanja da lopta prodje a onda Bukvic pravi presmjesnu paradu ko invalid bez ruku (0:19 do 0:23 pogledati par puta zaredom)

Ja, i...

Izgubili smo, može nam se, mnogo jaka stvar.

Okrećemo se Evropi i narednoj sezoni, u ovoj smo uzeli sve što nas zanima!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 24 maj 2012, 01:00

ja ne razumijem da pojedinci ne mogu shvatiti da se ovdje ne možemo uvijek svi jednoglasno složiti oko nekih stvari. Ima onih koji smatraju da se Željo nikom ne treba pravdati, da su se svi morali vadit ranije, a ne na Želji, to se ja većinom slažem. Napadali su me u prijašnjim odgovorima na moje postove kao da ja vodim brigu ko ispada. Meni je svejedno ko god da je ispao, meni je samo krivo zbog toga što nismo do kraja odigrali jako. Opet kažem, došla je situacija gdje će naša utakmica odlučivati o ostanku nekih ekipa u ligi i nismo smjeli kao veliki klub dozvoliti ove priče da smo "ciigani", da namještamo il bog zna šta, a izgubiti od Leotara im donekle daje pravo za te priče.
Momak u odgovoru na moj post me nazva vidovitom Džemilom i pita kako znam da nismo igrali pošteno i izgubili.
Samo pogledajte naše dosadašnje rezultate kojim smo se dičili, i onda ovaj danas. Možda smo mi pošteno izgubili, al je Željo i pošteno dao 20 posto svojih mogućnosti uprkos najavama da će igrati do kraja jako i borbeno. To ja ne smatram poštenim.

I opet kažem, ima nas koji se ne slažemo i koji imamo gorak okus nakon današnjeg poraza i vi to NAVIJAČI ne morate prihvatit, ali sad ta prozivanja "kakvi ste vi Željovci" il sl. mi ne idu u glavu. Znači čovjek ne može drugačije misliti..
Kaže pljujemo po igračima? Nikad! Meni su ovi momci ove sezone podarili neviđenu sreću i svaka im čast na tome, ali mi je krivo zbog odnosa cijelog kluba prema ovoj utakmici, a ne samo igrača.

Izvinjavam se na dužem postu.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 24 maj 2012, 01:03

E ja svakavkih likova i izjava im :lol: I da smo pustili, neka smo, moze nam se. Pojedinci zaboravljaju pojedina prijasnja gostovanja u Tuzli, onda neke stvari tipa slucaj Gavaric sto se preko ledja pitara prelamalo itd.. Eto ne morate previse u proslost, sjetite se proslog gostovanja u Tuzli i razno raznih **** i psovanja sa tribina. Eh, hebo ih je taj Zeljo i to podobro ;)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 24 maj 2012, 01:06

Armageddon2012 je napisao/la: nemam link,ali pouzdano sa stopostotnom sigurnuscu znam da je onaj borac prosle godine mogao izvuci i rozenborg,i partizan,malme ili maccabi haifa,koga je i izvukao...
Možda onda nisu regionalne grupe nego se izvuku random grupe od po 5 nositelja i 5 nenositelja, pa se onda odatle izvlače parovi...

To bi naravno bilo jako dobro, jer onda svi ovi levati dolaze u obzir...
neko je već objasnio, grupe jesu regionalne, postavljena je bila čak i karta, e sad pošto kad se formiraju te grupe postoji određena neravnoteža jer recimo u jednoj mogu da budu tri ekipe sa super velikim koeficijentima, a u drugoj da takvih ekipa skoro i nema određene se ekipe prebacuju kako bi grupe po težini bile otprilike jednake, šanse da dobijemo nekoga iz sjeverne grupe su skoro nikakve, grupe će vjerovatno biti veoma slične onima koje su danas postavljene ovdje na forumu

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 24 maj 2012, 01:07

za_zivot_cijeli je napisao/la:Vi mi recite koliko i na koji nacin volim Zelju!

Ja, i...

Izgubili smo, može nam se, mnogo jaka stvar.

Okrećemo se Evropi i narednoj sezoni, u ovoj smo uzeli sve što nas zanima!
Uzeli smo, i opet cemo. Nije poenta u tome. Ali Zeljo kao klub svijetle i prebogate tradicije, kao klub koji vazi za nesto u ovoj smijesnoj Drzavi treba i mora postavljati standarde u svemu pa tako i Fair Play-u.
Jedno je igrati opusteno i bez imperativa pobjede, sto je i razumljivo s obzirom na tok cijele sezone, a drugo je pustiti nekoga da te pobjedi iz bilo kojeg razloga.

Izvini, ali ja ovdje ne vidim primjer kojim se mozemo i trebamo ponositi. Naprotiv. Ovo je sramota!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 24 maj 2012, 01:08

Stanite vise momci! Da rijesimo stvari, neke stvari ovdje! Uzimam primjer iz Engleske premier lige na koju se svi ugledamo! Iz predhodnih godina, dolazi tim koji se bori za opstanak da igra protiv Chelsea FC, kojima netreba nista. Drugi tim koji se bori za opstanak, i kojem treba pobjeda nudi Chelsea FC velike premije njihovim igracima za pobjedu! (Nemojte me za jezik hvatati ako sam timove pomijesao)

SADA JA PITAM OVE STE TEORETICARE ZAVJERA! Hoce Sloboda da ostane u ligi, ima mec loptu u Lukavici, bolje receno sve im savisi od samih njih, medutim oni ni na gol ne opale. Druga stvar, ako su nesigurno toliko bili u sebe, ZASTO TUZLANSKI KANTON (posto Sloboda nema pare ni za priprema, koje nisu odradili a hoce opstanak) nije UPLATILA PREMIJER IGRACIMA ZELJE I VELEZA DA POVOLJNE REZULTATE I GOTOVA STVAR!

**** vas vise ta prica, cuj poserem se Zeljine trojeje! Stvarno pojedini imaju razmisljanje za 10! Dobro ovaj rece iznad, cugalo se, slavilo se i sada mi trebamo da ginemo za neku SLOBONU, SLAVIJU; LEOTARA, GOSKA i slicne!

Gosk je odradio svoje, sta je SLOBODA CEKALA, to je pitanje pravo!, a ne okrivljivanje nekog DRUGOG ZA SVOJ NEUSPIJEH!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 01:09

inacefindecko je napisao/la:ja ne razumijem da pojedinci ne mogu shvatiti da se ovdje ne možemo uvijek svi jednoglasno složiti oko nekih stvari. Ima onih koji smatraju da se Željo nikom ne treba pravdati, da su se svi morali vadit ranije, a ne na Želji, to se ja većinom slažem. Napadali su me u prijašnjim odgovorima na moje postove kao da ja vodim brigu ko ispada. Meni je svejedno ko god da je ispao, meni je samo krivo zbog toga što nismo do kraja odigrali jako. Opet kažem, došla je situacija gdje će naša utakmica odlučivati o ostanku nekih ekipa u ligi i nismo smjeli kao veliki klub dozvoliti ove priče da smo "ciigani", da namještamo il bog zna šta, a izgubiti od Leotara im donekle daje pravo za te priče.
Momak u odgovoru na moj post me nazva vidovitom Džemilom i pita kako znam da nismo igrali pošteno i izgubili.
Samo pogledajte naše dosadašnje rezultate kojim smo se dičili, i onda ovaj danas. Možda smo mi pošteno izgubili, al je Željo i pošteno dao 20 posto svojih mogućnosti uprkos najavama da će igrati do kraja jako i borbeno. To ja ne smatram poštenim.

I opet kažem, ima nas koji se ne slažemo i koji imamo gorak okus nakon današnjeg poraza i vi to NAVIJAČI ne morate prihvatit, ali sad ta prozivanja "kakvi ste vi Željovci" il sl. mi ne idu u glavu. Znači čovjek ne može drugačije misliti..
Kaže pljujemo po igračima? Nikad! Meni su ovi momci ove sezone podarili neviđenu sreću i svaka im čast na tome, ali mi je krivo zbog odnosa cijelog kluba prema ovoj utakmici, a ne samo igrača.

Izvinjavam se na dužem postu.
Oni bi to pričali u svakom slučaju, pa to pričaju cijelu sezonu, kad pobjedimo namjestili, kad izgubimo prodali. Eno ti BL forum pa vidi kakve ljudi nebuloze izvaljuju, a još su mi gori oni "naši" koji ih pokušavaju uvjerit u nešto. Glib jarane i to teški. Nadam se da nakon ove sezone niko više neće očekivat da mu mi spašavamo status. Kažem, privatno bih volio da je Sloboda ostala, ali mi im nismo bili dužni pomagati. Meni ovo ni najmanje ne može pokvariti ovu sjajnu sezonu.

@za_zivot_cijeli

Pa eto onda je i Milan prošle godine ukaljao ugled. I Basel danas. Zašto? Jer su izgubili utakmice koje im ne znače ništa. Previše morališeš čovječe, to je tvoj problem. Igrači su danas imali pravo izgubit 10:0 jer su ranije osigurali titulu. U tome je cijela poenta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.