Ja jucer kupio, moje dvije iznad 110.broja.Pozitiva je napisao/la:Danas stota sezonska prodata. Samo naprijed!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Gospodo, sutra svima zelim sretan put i povratak u veselju i zdravlju. Da postujemo domacine Zenicane i skupa sa njima uzivamo u utakmici. I da Sloboda pobijedi 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Brate ja kao Zeničanin dolazim na tekmu s par jarana,čak i jaran iz Jajca dolazi samo zbog tekme,sretan vam put i od mene i nek Sloboda pobjediKomunista je napisao/la:Gospodo, sutra svima zelim sretan put i povratak u veselju i zdravlju. Da postujemo domacine Zenicane i skupa sa njima uzivamo u utakmici. I da Sloboda pobijedi
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
kakvo vrijeme se ocekuje u Zenici, da znam kako se obuci :kafa:
#shminka
#shminka
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 29 jun 2016, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Moze jos ovih za neku "kvalitetniju" playlistu? Hvala.sloboda72 je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Sloboda Tuzla
Sunčano je kao i danas i jučer,32° je bilo kao i sutra što javlja...trenutno je 23° kod nas.Sretan put.Chinaglia je napisao/la:kakvo vrijeme se ocekuje u Zenici, da znam kako se obuci![]()
#shminka

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Ooooooooooooooooo volim te volim Slobodo! Za tebe nasa srca bi stala, rodjen sam u Tuzli Boze tebi hvala! Oooooooooooooooo oooooooooooooooo volim te volim Slobodo!
Krenula euforija kod mene. Jedva cekam sutra aBd. Hajmoooooo crveni
Znal ko otprilike kolko ce nas biti? Znam da mi kospicari necemo izdat i iznevjerit sigurno
P.S. Miljan rjesava tekmu maestralnom asistencijom za Mahira.
Krenula euforija kod mene. Jedva cekam sutra aBd. Hajmoooooo crveni

Znal ko otprilike kolko ce nas biti? Znam da mi kospicari necemo izdat i iznevjerit sigurno

P.S. Miljan rjesava tekmu maestralnom asistencijom za Mahira.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Posto sutra necu imat priliku da vcrs to obavim
dragi Tuzlaci zelim vam svu srecu da dostojno predstavite grad u kojem sam rodjen(iako sam navijac Sarajeva ) i nasu drzavu osim Borca nezz dal je iko uspjeo pobjedit te izraelce,1:0 je taman
dragi Tuzlaci zelim vam svu srecu da dostojno predstavite grad u kojem sam rodjen(iako sam navijac Sarajeva ) i nasu drzavu osim Borca nezz dal je iko uspjeo pobjedit te izraelce,1:0 je taman
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Pa što za Sarajevo brate moj šta si ti Bogu zgrješioKEC je napisao/la:Posto sutra necu imat priliku da vcrs to obavim
Mramore radi svoj posao.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sretno nam sutra.da prodje sve ok...
**** srecu daj da ih ocarapimo
KO PLITAK POTOK!

**** srecu daj da ih ocarapimo
KO PLITAK POTOK!

filozof hajd razliguKEC je napisao/la:Srce nebira jednostavno kad odes na Kosevo osjetis ono nesto sto ti ne bih mogao objasnitRZ88Adnan je napisao/la:Pa što za Sarajevo brate moj šta si ti Bogu zgrješioKEC je napisao/la:Posto sutra necu imat priliku da vcrs to obavim

Sloboda Tuzla
Ubicemo ih 

Ja kao navijač Čelika više postova imam na temi Slobode,reći će neko da se uvlačim Fukarama ili tako nešto ali eto hahasolinas je napisao/la: Druze Tuzle ti nisi vidio ocima.
I kao navijac Sarajeva **** na opste diskusije.
je l' ono wobly prvi napravio gif gdje prelazimo preko, tad je to bilo Sarajevo? Wobly, znaš šta ti je činiti 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
raja iz Zenice i s tuzlanskog koantona moze slobodno pisati nikom ne smeta (prvom meni), ovi manipulatori i smradovi iz Sehera imaju opste diskusijeRZ88Adnan je napisao/la:Ja kao navijač Čelika više postova imam na temi Slobode,reći će neko da se uvlačim Fukarama ili tako nešto ali eto hahasolinas je napisao/la: Druze Tuzle ti nisi vidio ocima.
I kao navijac Sarajeva **** na opste diskusije.

Sloboda Tuzla
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Hvala na infuAerials je napisao/la:Nema na TV-u, portal tuzlanski .ba radi stream.JoseeMourinho je napisao/la:Ima li sutra prenos vaše tekme?

Ne znam dali znate ali je Džidić nekad u Čeliku igro u napadu dok nije otišo u inostransvo i tamo postao štoper,pa tako ako zagusti nije njemu teško igrati gore..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.