Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 avg 2013, 16:38

Tribalian je napisao/la:Zaboravio sam da kazem da se desavalo,skoro uvek, da dobijemo 4 grupe zadataka, kako da prepises ? a profesorka zna ko gde sedi,ne mozes ti da sednes gde hoces, kad te uvek vrati na mesto .

p.s. J*bem ti i kad sam se ukljucio u ovu temu , GIO polozi to u pm :mrgreen:
Pa dobro,ako radis u 4 grupe ne znaci da udje prva grupa u ucionicu pa odradi,pa onda druga i tako to.Ostaju isti ucenici u razredu.Nikad ne sjedis na predmetima na kojima si slab sa losim ucenicima,ja sam to radio,al sam se opet snalazio.Uvijek taj do tebe zna,nema veze sto je druga grupa.Mora ti pomoci. Eh jedino ako si... :)

;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 avg 2013, 16:41

Mnogo si ti poceo da filozofiras :mrgreen: Ali ja sam iz skole izasao ima 10 godina , lako je tebi da me za*ebavas kad si svez sa skolskim dogodovstinama :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 avg 2013, 16:41

Brate tebi ovdje niti jedna diploma nije priznata,zato ti kazem,zasto ti ne ides u Travnik ?
Buraz da je meni u prevent,pare su pare.Ti ces ici na fakultet a na kraju mozda neces u prevent nego u jamu,ne direkcija,nego jama.
Pa brate isto je to,nije Wiliams da imas tikete od 0.50 kf a prije od 0,30kf.
U Travnik ne idem jer nemam novce.Ne bih da budem bahat ali to je za mene sprdancija od skole,znam po jaranima koji su se prebacili iz SA.Licno nije mi bitna diploma zelim nauciti nesto u zivotu.Da se razumijemo nista me ne ceka u zivotu sve moram zaraditi.Diplome su priznate pa i ove iz Travnika.One su mozda jos problematicne u nekim kantonima ali ce to biti sredjeno.Ipak tamo ne idu "obicni papci" ko ja i ti.
Vjeruj mi nece svako ni u Prevent.ja se zacudim kada cujem recenicu:"necu ja raditi 12 sati za 700 KM".Ovo je ziva istina i cuo sam od velikog broja ljudi.
Sto se tice kladionice isto da sam cuo da je 2-3 KM min. uplata.A i sto te peglam cenera upaltiti i gotovo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 avg 2013, 16:46

gio10 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:I on meni govori da sam balavac, a on ide na popravni iz matematike, ja na 4. godinu fakulteta :lol: :lol: Svasta..
Uopšte ne opravdavaš svoje godine ;)
Ja bih sam sebe nogom u guzicu udarao da mi prođe toliko godina a da ne znam dvije normalne sastaviti, osim onog na forumu " :lol: :lol: "
Svrati nekad na temu Liverpoola, dosadno nam je kako si otišao
Mozda zato sto forum nije mjesto za opravdavanje svojih godina i za ocjenu koliko ko ustvari moze sastaviti? Ocigledno da ja opravdavam svoje godine tamo gdje je to bitno, a Boga mi i neke druge stvari, dok to tebi bas tamo i ne ide, a ovamo si kao neka faca, mangup.

I da nisam znao kad neko pise nesto sto ti nije povolji da to odmah znaci da on ne zna sastaviti dvije normalne. Znaci svaka osoba koja ima suprotno misljenje ustvari ne zna dvije normalne sastaviti, fakat zanimljivo...
Celik!3,2,2.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 avg 2013, 16:48

Tribalian je napisao/la:Mnogo si ti poceo da filozofiras :mrgreen: Ali ja sam iz skole izasao ima 10 godina , lako je tebi da me za*ebavas kad si svez sa skolskim dogodovstinama :mrgreen:
Ma kakvo filozofiranje samo ti kazem kako jeste.Uvijek se covjek moze snaci,samo kad hoce.
samo_lijevo je napisao/la:
U Travnik ne idem jer nemam novce.Ne bih da budem bahat ali to je za mene sprdancija od skole,znam po jaranima koji su se prebacili iz SA.Licno nije mi bitna diploma zelim nauciti nesto u zivotu.Da se razumijemo nista me ne ceka u zivotu sve moram zaraditi.Diplome su priznate pa i ove iz Travnika.One su mozda jos problematicne u nekim kantonima ali ce to biti sredjeno.Ipak tamo ne idu "obicni papci" ko ja i ti.
Vjeruj mi nece svako ni u Prevent.ja se zacudim kada cujem recenicu:"necu ja raditi 12 sati za 700 KM".Ovo je ziva istina i cuo sam od velikog broja ljudi.
Sto se tice kladionice isto da sam cuo da je 2-3 KM min. uplata.A i sto te peglam cenera upaltiti i gotovo.
Eh brate to je poenta cijele price,nemas novce.Nije to do fakulteta nego do para.Kao da ti ne bi isao u Travnik da imas novce ? Isao bi,al nemas.Kao ni je,al ti kazem kako jeste.Kod nas su ljudi cudni,zavidni.Odem u Njemacku dovukao auto odma price narkoman,ubica,krade ovako onako.Niko nece pitati jesam li ja radio pa zaradio te pare.Eh tako ti je i ovdje,sa fakultetom.
U svijetu nisu priznate diplome,ja ti kazem.
Kod nas su u preventu manje od 700 KM,pa raja masovno radi. :mrgreen:
Pa brate kako ce biti minimalno 2-3 KM,joj ja tebe kao da se prvi put u zivotu kladis.Normalna kladionica uplatis 1 KM i to je to.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 avg 2013, 16:54

Ne bih ja u Travnik isao i da mi je stari vlasnik Almy-a.Opet ti kazem nije bitna samo diploma treba se i nauciti nesto.Ko je ugodio nasem svijetu,ja sam davno prestao obracati paznju.
Nego hajde jeb. skolu sjetih se jedne cuvene pjesme iz lokalnog voza SA-ZE.
Imaju kod nas sivaci dobru platu.
[youtube][/youtube]

samo za smogovce :mrgreen:

haj zdrao

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 avg 2013, 16:56

legenda reala je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Od koga brate da prepisem kad onaj sto sedi pored mene jos gori od mene, onaj ispred gori od ovog prethodnog...
Al zato iza mene sjedi učenik generacije, a ispred onaj jedan od ponosa generacije 8-) :P
Ti ko jedan pakaš u mom razredu što se ulizuje štreberima :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 avg 2013, 17:04

samo_lijevo je napisao/la:Ne bih ja u Travnik isao i da mi je stari vlasnik Almy-a.Opet ti kazem nije bitna samo diploma treba se i nauciti nesto.Ko je ugodio nasem svijetu,ja sam davno prestao obracati paznju.
Nego hajde jeb. skolu sjetih se jedne cuvene pjesme iz lokalnog voza SA-ZE.
Imaju kod nas sivaci dobru platu.

samo za smogovce :mrgreen:

haj zdrao
Pa eto brate onda nemoj govorit nista protiv.Ma vjeruj,tesko je da ces nesto i nauciti.Ti ces posao nauciti praksom,neces preko knjiga nista naucit.Ma bude uvijek dobrih pjesama,samo kos mene nema pjesama u vozu,jedino kad cigani udju u Kaknju i Visokom pa onda svoje odvrnu. :lol:
[youtube][/youtube]
A ova ? :)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 avg 2013, 17:11

[youtube][/youtube]

ovo je himne lokalnog voza.Posebno kada je kundo Al..
Joj majko ono treba film snimiti posebno u povratku kada udju radnici zeljeznice. :lol:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 avg 2013, 17:13

Ma ono je cirkus samo od sebe,zato ja vise ne idem vozom. :lol:
Odo malo odspavat,cujemo se. ;)

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 12 avg 2013, 17:26

Slaboće sve, šta ovo niko nije učio nikad :lol: :lol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 12 avg 2013, 17:30

@Gio brate evo ti od mene jedan savjet , kako sam ja jaranu testove npr. on duduk teški uslika meni kontrolni i pošalje preko MMS-a ja dobijem zadatke , uradim za 15-20 minuta i njemu poslikam i pošaljem preko MMS-a i on samo prepiše dakle u Gimnaziji to radimo . Onda i tebi sutra ne znam nisam hvala Bogu nikad' bio na tim popravim nit' kontam , al' eto dogovori se sa kim pa ako možeš pošalješ mu MMS i nek' ti uradi 1-2 zadatka . Ne znam kako ide , ali eto jedan u buduće savjet .
Jeb.em ti vozove neki dan mi naplati Kakanj-Sarajevo lokal 6.50 km i revizora :oops:

@Ljiljane ti bi imena rodica , A? :D
Tako blizu, a tako daleko.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 12 avg 2013, 17:32

Aj 6.5 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja od Zavidovića do Zenice ako mu dam dvicu nek bude zadovoljan :lol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 12 avg 2013, 17:40

Ma znam brate i ja odem u Sarajevo i vratim se nekad' za 4-5 maraka , kad dođe onaj kloc , mog'o sam mu :oops:
Tako blizu, a tako daleko.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 avg 2013, 17:43

Hvala Bogu nemam tih problema sa popravnim. Kako prepisat kad sjedis u prvom redu? Tacno gleda u tebe. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 12 avg 2013, 18:17

U prvoj klupi bi trebalo najbolje moci da se prepise. Dok posmatra prepisivace iz zadnjih klupa. :lol: :P

" onclick="window.open(this.href);return false;
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 avg 2013, 18:32

slika

zanimljivi Cevljanovici, moglo bi se otici sledece godine :)
NO PYRO NO PARTY

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 avg 2013, 18:46

Audi A8, 4.0 TDI, 270 KS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: better than seS ! :D

@civa

reci drug, nisam u toku :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 avg 2013, 19:29

A ja male haaha moram i ja na te koride dolaziti.

A sto se vozova tice znao sam uci u brzi,znaci kondukteri na vratima ja i haver usli na druga vrata (na drugoj strani vagona,tu nikog nema) i odma u vc i do Doboja lagano.Tu izadjemo i stopom dalje do Gradacca na tekmu. 8-) 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 avg 2013, 19:35

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: BaiMai i 78 gostiju.