U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
@vendeta Bajić nije standardan u Želji, miskim da je Zakarić puno bolji od njega u ovom trenutku, sad kako će se razvijati ostaje da se vidi. T.Sušić nema naše papire, tako da i on otpada.
---------------Hodzic--------------
Krunić-------Prcic---------Zakarić
--------Grahovac----Bešić------
Letic--Hajrovic----Spikic---???
----------------Piric-----------------
A ako si već stavio T.Sušića, onda mogu i neki drugi koji potencialno mogu zaigrati za nas, pa bi se mogao i ovaj sastav napraviti:
Kolašinac--Hajrovic----Arslanagić---???
Ali ovo je sve šbb kbb.
A ako si već stavio T.Sušića, onda mogu i neki drugi koji potencialno mogu zaigrati za nas, pa bi se mogao i ovaj sastav napraviti:
Ali ovo je sve šbb kbb.
Izgleda imamo i mi svog Mihu
Jagodicu odlazi!!!
PS. Hocemo Nenada Starovlaha za selektora

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Vladi kapa dole za prosle kvalifikacije, ali u ovim definitivno gubi kompas. Izgleda da covjeku ne ide bas u zivotu, brodolom sa Celikom pa sada sa U21, nakon prosle godine i sezone kada je bio heroj i u repki i u Zenici.
Odmori Vlado, kolo srece se okrece.
Mi smo sa jednom Njemackom koja je u rangu Spanije igrali bara bara prosle godine, imali smo ih jer smo imali ekipu, ali ovo je debakl. Pa pogledajte samo ovog Kovacevica, lik je izgubljen na terenu dok smo imali Sipovica, Markica prosle godine, Djurica u napadu a iza njega Bilbiju, uz Grahu, Besica, Viscu i Stevketa sve su to kanidati za A repku.
Bekovic Colic i Kvesic takodjer veliki kvalitet, a ovo truba stroga.
Koliko se sjecam, skoro je nasa U19 prosla grupu i igrala neki baraz sa Portugalom cini mi se, kako iz te generacije nema materijala za U21 repku.
Mi smo sa jednom Njemackom koja je u rangu Spanije igrali bara bara prosle godine, imali smo ih jer smo imali ekipu, ali ovo je debakl. Pa pogledajte samo ovog Kovacevica, lik je izgubljen na terenu dok smo imali Sipovica, Markica prosle godine, Djurica u napadu a iza njega Bilbiju, uz Grahu, Besica, Viscu i Stevketa sve su to kanidati za A repku.
Koliko se sjecam, skoro je nasa U19 prosla grupu i igrala neki baraz sa Portugalom cini mi se, kako iz te generacije nema materijala za U21 repku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dobro tu oko Zakarica i Bajica bi se moglo rapravljati, a sto se tice Susica to se moglo ubrzati jer bi nam dobro dosao umesto Cajica koji u Teplicama grije klupu. A Arslanagic i kada bi dobio nase papire moze samo igrati za A repku jer je vec nastupao za mladu repku Belgije. Al ja sam ove igrace samo naveo da bi dokaza da mi imamo igrace sa kvlaitetom al je problem u selektiranju. Nemoze me niko uvjeriti da je Jajalo bolji od Pirica pa nek prica sta god hoce.atko je napisao/la:@vendeta Bajić nije standardan u Želji, miskim da je Zakarić puno bolji od njega u ovom trenutku, sad kako će se razvijati ostaje da se vidi. T.Sušić nema naše papire, tako da i on otpada.
Ali ovo je sve šbb kbb.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 15 nov 2013, 08:59, ukupno mijenjano 1 put.
Neznam koje ce godiste biti uzeto kao prag za sljedece kvalifikacije, ako bude 93. onda cemo imati solidnu ekipu a ako bude 94. nahebali smo.bhsport je napisao/la:Vladi kapa dole za prosle kvalifikacije, ali u ovim definitivno gubi kompas. Izgleda da covjeku ne ide bas u zivotu, brodolom sa Celikom pa sada sa U21, nakon prosle godine i sezone kada je bio heroj i u repki i u Zenici.
- MajklRounder
- Kontakt:
Ima li neko koga vi hocete a da nije iz Zelje ili oko ZeljeTMovac je napisao/la:Izgleda imamo i mi svog Mihu![]()
![]()
![]()
Jagodicu odlazi!!!

Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zalosno je sve ovo sto se desava sa mladom repkom, ali eto, nadam se da ce vremenom doci do promjene nekih stvari kao i u A selekciji.
Vec je potencijalno rjesenje ovih problema ti razni kampovi koji se odigravaju sirom Europe. Na taj nacin cemo privuci veliki broj nasim mladih nada pa ce se i stanje oko svih mladjih selekcija vjerujem popraviti.
S obzirom da nisam sinoc gledao ovu utakmica sa Spancima, molio bih ako neko moze postaviti golove.
Vec je potencijalno rjesenje ovih problema ti razni kampovi koji se odigravaju sirom Europe. Na taj nacin cemo privuci veliki broj nasim mladih nada pa ce se i stanje oko svih mladjih selekcija vjerujem popraviti.
S obzirom da nisam sinoc gledao ovu utakmica sa Spancima, molio bih ako neko moze postaviti golove.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Legendo sta fali Starovlahu? Covjek je fakat strucnjak,ima nos za mlade igrace.Mene kao navijaca Zelje je fakat stid sta je bivsa uprava Zelje uradila ovoj legendi. Mislim da boljeg strucnjaka nebi mogli naci,a da ispunjava sve kriterije (da pristane na ovu mizernu platu selektora U21,da je Srbin, i da se razumije u posao)MajklRounder je napisao/la:Ima li neko koga vi hocete a da nije iz Zelje ili oko ZeljeTMovac je napisao/la:Izgleda imamo i mi svog Mihu![]()
![]()
![]()
Jagodicu odlazi!!!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Jagodicu menadzeri sastavljaju ekipu to je vec jasno ko dan.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nikad necu prezaliti njegov poziv u reprezentaciju koji je dosao nakon vasih vrijednih napora da ga Susic primjeti..Virtu4l je napisao/la:Još nisi prežalio to što smo te prekucali kad je Bešić u pitanjuAllGunsBlazing je napisao/la:Pa vi svi drkate na jednog Besica![]()
A da, nije tako. Covjek igra u Madjarskoj, sta vise napisati ? To bi jedino bilo dobro da je krenuo iz nase lige, ali ne, on je krenuo iz Njemacke pa dosao u Madjarsku. Kako me nije stid tako nesto pricati o igracu koji hara Madjarskim, hej MADJARSKIm terenima.

Vidi @head on sad kao govore zar neko brani ovog, a glavni bio pljuvac kad nije bilo Kovacevica, a taj isti Kovacevic najgori igrac reprezentacije, i sad naravno pljue Vladu zato sto ga je zvao.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 15 nov 2013, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
I sada svako brani "svoje", nije bolest sve što boli. Isto da neko kaže vidi "Zeničana", brane Musemića, vodio im je jednom Čelika, kakve su to gluposti ljudi moji, odrastite
Pisalo se o tome jučer u večernjim satima, osim Atajića i Bešića, mnogi i ne zaslužuju poziv. Bajić nije standardan u Želji, a Armin Hodžić bi svakako trebao dobiti priliku.

Pisalo se o tome jučer u večernjim satima, osim Atajića i Bešića, mnogi i ne zaslužuju poziv. Bajić nije standardan u Želji, a Armin Hodžić bi svakako trebao dobiti priliku.
Prcic rodjen u Franc?Odakle su mu roditelji?
@invincible1921 je.bo te Baljic
Narcis Vlado hoce do kraja da odradi ugovor, ide surova zima trebad ce mu drva. Porediti Hodzica i Mesanovica je smijesno. Hodzic brzi, eksplozivniji, tehnicki bolji, a i fizicki nije nista slabiji od Mesanovica. Amer Bekic takodjer bolji od Mesanovica i on je tek druga opcija. Pa mali Sadikovic i Bajic iz Želje i oni zasluzuje poziv, ovi trenutno nisu nista bolji od njih.
Vlado je kita od trenera, bio i ostao.
Siptari dobise strasne madjare 2:0 u gostima
Narcis Vlado hoce do kraja da odradi ugovor, ide surova zima trebad ce mu drva. Porediti Hodzica i Mesanovica je smijesno. Hodzic brzi, eksplozivniji, tehnicki bolji, a i fizicki nije nista slabiji od Mesanovica. Amer Bekic takodjer bolji od Mesanovica i on je tek druga opcija. Pa mali Sadikovic i Bajic iz Želje i oni zasluzuje poziv, ovi trenutno nisu nista bolji od njih.
Vlado je kita od trenera, bio i ostao.
Siptari dobise strasne madjare 2:0 u gostima
NO PYRO NO PARTY
Svi mladi igrači iz Želje moraju igrati za mladu reprezentaciju, to je prvi zadatak "novog" izbornika
Malo smanji taj doživljaj kojeg ti nazivaš objektivnost.

Malo smanji taj doživljaj kojeg ti nazivaš objektivnost.
-
- Kontakt:
idealna prilika za Barbareza il Baljica..Ako zele naravno
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Naravno da Jagodic ima lose rezultate u zadnjem periodu i treba da snosi odgovornost iako prije Madjarske 9 utakmica U21 nije izgubila
suština problema je kao su neki vec i naglasili rad sa mladima u ovim velikim klubovima kao i nazadovanje lige iako svi okolo napreduju
Bh liga je trentno na najgoroj poziciji u zadnjih 10 godina koja se pravi prama bodovima i koeficijentima u euro-takmicenjima
pa igrač kojeg vecina stavlja u prvih 11 A selekcije igra u madjarskoj ligi ili Suljic koji je bio jedan od boljih talenata i igraca Bh lige zavrsi u njihovom ligasu
Dovoljno je pogledati da je Srbija postala Šampion Evrope U19 ove godine sa igracima koji su svi ponikli u domacim klubovima a najvise igrača je iz Ofk Beograda i Rada koji sigurno nemaju bolje uslove za rad od recimo Zeljeznicara ili Sarajeva ciji je doprinos u stvaranju dobrih igraca mizeran
suština problema je kao su neki vec i naglasili rad sa mladima u ovim velikim klubovima kao i nazadovanje lige iako svi okolo napreduju
Bh liga je trentno na najgoroj poziciji u zadnjih 10 godina koja se pravi prama bodovima i koeficijentima u euro-takmicenjima
pa igrač kojeg vecina stavlja u prvih 11 A selekcije igra u madjarskoj ligi ili Suljic koji je bio jedan od boljih talenata i igraca Bh lige zavrsi u njihovom ligasu
Dovoljno je pogledati da je Srbija postala Šampion Evrope U19 ove godine sa igracima koji su svi ponikli u domacim klubovima a najvise igrača je iz Ofk Beograda i Rada koji sigurno nemaju bolje uslove za rad od recimo Zeljeznicara ili Sarajeva ciji je doprinos u stvaranju dobrih igraca mizeran
Španski mediji: Pomeli smo i uništili mlade Zmajeve u egzibicijskom meču
Sta nam uradi crni Jagodicu, dozivjeli smo da nas ismijavaju.
Sta nam uradi crni Jagodicu, dozivjeli smo da nas ismijavaju.
Derventaahmic je napisao/la:Prcic rodjen u Franc?Odakle su mu roditelji?