Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma ja sam ga stavio ali stavio sam i Mesbaha u zagradu ,mada ni Mesbah nije mnogo bolji od Antoninia ,ima li ko informacije da li bi Aquilani i Boateng i Pato mogli biti spremni za Arsenalcrvenocrni je napisao/la:Ovo se sve svodi samo na jedan zakljucak: Ako nema Antoninija i Bonere u sastavu da neznam kakav je ostatak tima imamo sanse za pobjedu. Ovdje vidim neko postavi Antoninija kao moguceg startera protiv Arsenala a ja bih radije igrao sa igracem manje nego sa njim. Nadam se da ce ipak Mesbah tu igrat jer bolji je u svakom slucaju od ovog 'kvaliteta' od igraca. Muka mi kad ga vidim...
ali ni lijevo krilo im nije sporo bas suprotno i Alex Oxlaide-Chambrlain je vrlo brz fudbalerpesmaster je napisao/la:Arsenal će nas dobiti preko desnog krila , Walcott je brži od većine igrača Milana , tako da tu nastaje najveći problem..
Ali , utjeha je da im ne igra Mertesacker
Da veliki je talenat Verdi prije svega jabo brz,ali mislim da smo ga ove sezone posudili Torinuretro je napisao/la:Moramo se oslanjati vise na Primaveru.
[youtube][/youtube]
ps danas sam čito nešto kao T.Silva na ljeto u Barsu a mi ćemo kao od tih para dovesti Hummelsa i Howedesa. Dobar bi to poso bio. Hummels 24 godine a Howedes 23. Thiago Silva 27. Ja sam Za ako je to izvodljivo.Da li ste znali da je sa Ibrom u timu Milan pobedio u 60% odigranih utakmica, a kada njega nije bilo u timu - u 67%, ne računajući jučerašnju pobedu u Udinama?
Ibra u Serie A: 5 crvenih kartona. U karijeri je dobio i 39 žutih kartona. Ukupno 19 propuštenih mečeva zbog suspenzija, od toga u Italiji 15.
Galliani je sinoć napustio tribine stadiona "Friuli" 10 minuta pre kraja meča, tako da nije video El Shaarawy-jev gol. Međutim, Silvio Berlusconi mu ga je opisao preko telefona...
Dobre vesti iz Milanella, uoči utakmice sa Arsenalom: Danas su sa ostalima trenirali Abbiati, Nesta, Flamini, Boateng i Pato.
Jesi dobar !?ahmad_tz je napisao/la:zamijeniti najboljeg stopera na svijetu sa nekim ko nije 2 i 3 na toj listi je bezveze
"Ukoliko Thiago ikada ode iz Milana, to će biti jedino ako klub odluči da ga proda."
„On je najbolji centralni bek na svetu i normalno je da se njegovo ime dovodi u vezu sa Barcelonom. Ipak, Thiago je izuzetno srećan u Milanu i nema nameru da odlazi iz Italije. Ugovor sa Milanom mu ističe za četiri godine, njegova želja je da nastavi da nosi crno-crveni dres i čak okonča karijeru u Milanu.“ ističe zastupnik Thiaga Silve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.