Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Poanta je ako je Spahic u prajmu bio kikser,sto ga onda forsirati kad je jasno da on vise nije taj igrac(nije nikada ni bio doduse)?
Potezi protiv Francuske, Nigerije i još dosta utakmica koji su postavljali ljudi i koji idu na štetu Spahića nisu obične greške za navijače i iskrene patriote ove Bosne i Hercegovine, koštao nas je EP,SP, živaca, prolaza dalje u Brazilu, zdravlja i čega sve ne. Zašto i kako vrijeme će pokazati, da li je to bilo plod neznanja ili nečega drugoga. Ali Spahić ne zaslužuje da više nosi dres, hvala mu na svemu što je uradio za nas. Ali igra i rezultati na terenu pokazuju da je vrijeme da se oprosti i preda traku nekome drugom. To misli većina i ljudi su ti danima to objašnjavali, ali ne vrijedi više. Po prirodi sam strpljiv čovjek, ali kad si rekao zbog greške ( u Spahinom slučaju GREŠAKA ) predajem se.
Brani ga sretno ti bilo, mene nećeš uvjeriti u suprotno.

Cartmane, dobio si godišnji od moderacije. Uživaj.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
vi pricate o Spahicu i kraju karijere kao da su nam rezervni stoperi Silva i Ramos a ne Toni Sunjic i Ognjen Vranjes..Pa Spaha ce u 50-oj bit Sergio Ramos za njih
Maldini je Maldini i dalje za cijeli svijet, ali ipak baca pogled za golf lopticom, a ne pika nogometnu loptu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Hajd greške, jest da je kikso baš onda kad nije trebalo... dešava se, svima nam je krivo, al eto...
Al sve ono što je Spaha radio prethodnih mjeseci.... mislim da na osnovu TOGA ne zaslužuje da više obuče državni dres, a kamoli kapitensku traku.
Ljudi to lagano riješe, ko si ti ba Spaha da mi ti sastavljaš tim, kući pa ga sastavljaj na PES-u 14, a ovdje sam ja gazda.
Pape očito nije bio ovakav... a ovakav nam treba, evidentno je.
Al sve ono što je Spaha radio prethodnih mjeseci.... mislim da na osnovu TOGA ne zaslužuje da više obuče državni dres, a kamoli kapitensku traku.
Ljudi to lagano riješe, ko si ti ba Spaha da mi ti sastavljaš tim, kući pa ga sastavljaj na PES-u 14, a ovdje sam ja gazda.
Pape očito nije bio ovakav... a ovakav nam treba, evidentno je.
Ma ne spori niko greske covjece,govorim ti da svako ima dobre i lose utakmice.Janez je napisao/la:Potezi protiv Francuske, Nigerije i još dosta utakmica koji su postavljali ljudi i koji idu na štetu Spahića nisu obične greške za navijače i iskrene patriote ove Bosne i Hercegovine, koštao nas je EP,SP, živaca, prolaza dalje u Brazilu, zdravlja i čega sve ne. Zašto i kako vrijeme će pokazati, da li je to bilo plod neznanja ili nečega drugoga. Ali Spahić ne zaslužuje da više nosi dres, hvala mu na svemu što je uradio za nas. Ali igra i rezultati na terenu pokazuju da je vrijeme da se oprosti i preda traku nekome drugom. To misli većina i ljudi su ti danima to objašnjavali, ali ne vrijedi više. Po prirodi sam strpljiv čovjek, ali kad si rekao zbog greške ( u Spahinom slučaju GREŠAKA ) predajem se.
Ti si sad nabrojao samo najgore od Spahica a zaboravio si spomenut silne utakmice u kojima nas je spasavao,sam drzao odbranu i bez tih njegovih partija mi ne bi ni igrali protiv Nigerije jer svjetskog prvenstva ne bi ni vidjeli.
Bez Spahica u kvalifikacijama mi ne bi bili prvi,ne bi bilo Nigerije,razumijes me.
Tvoji motivi su licni,ti mrzis Spahica i to te vodi,ja pokusavam da kazem sta je radio dobro a sta lose.
Sretno i tebi ali ni ti mene neces ubijediti da bi bez Spahica sve bilo bolje

+1mirzatele je napisao/la:
ma kakav Sunjic,on je miljama daleko od dobrog stopera i nikad to nece biti..Pravo los,spor,nepouzdan volio bi da grijesim
EDIT :
I DA,da ne bi kasnije okretali kako vama odgovara,vec sam napisao i evo opet,svaka mu cast za utakmicu protiv Nigerije bio je ako ne najbolji onda jedan od najboljih igraca na terenu ali takodjer opet govorim on nikada nece biti za prvih 11 u nasoj reprezentaciji jer je odigrao i par utakmica prije SP i pokazao da se radi o prosjecnom ili cak ispodprosjecnom stoperu a to pokazuju i klubovi u kojima je igrao kao i klub u kojem je sad a daleko od toga da je mlad (26 godina)
djevojko,Maldini je zavrsio karijeru kada je imao 6 godina vise nego sto Spaha sada imaBaDa12 je napisao/la:Maldini je Maldini i dalje za cijeli svijet, ali ipak baca pogled za golf lopticom, a ne pika nogometnu loptu.
Da,u cetrdesetoj godini zivota.mirzatele je napisao/la:djevojko,Maldini je zavrsio karijeru kada je imao 6 godina vise nego sto Spaha sada imaBaDa12 je napisao/la:Maldini je Maldini i dalje za cijeli svijet, ali ipak baca pogled za golf lopticom, a ne pika nogometnu loptu.
+1mirzatele je napisao/la:vi pricate o Spahicu i kraju karijere kao da su nam rezervni stoperi Silva i Ramos a ne Toni Sunjic i Ognjen Vranjes..Pa Spaha ce u 50-oj bit Sergio Ramos za njih
Pojedinci ovdje su stvarno zalutali. Sunjic nije bolji ni od Zukanovica a kamoli od Spahica. Isto tako Vranjes vise desni bek umjesto Avdije, nego sto je stoper.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 jun 2014, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
vecina ih je ovdje zalutala..Vrijedjaju naseg najboljeg kapitena,i bas mi je zao sto ce ga morati gledati najmanje jos na EPAjax je napisao/la:+1mirzatele je napisao/la:vi pricate o Spahicu i kraju karijere kao da su nam rezervni stoperi Silva i Ramos a ne Toni Sunjic i Ognjen Vranjes..Pa Spaha ce u 50-oj bit Sergio Ramos za njih
Pojedinci ovdje su stvarno zalutali. Sunjic nije bolji ni od Zukanovica a kamoli od Spahica.

Znaci da zavrsimo.Ako imamo standardnog stopera Levekuzena,cetvrte najbolje ekipe Bundeslige ,iskusnog igraca sa skoro 80 utakmica u drzavnom dresu a ako su mu alternative igraci Zorye Lugansk,turskog drugoligasa Elazigspora ili u najboljem slucaju pozajmljeni igraci Chieva iz Verone onda zdrav razum govori da tu u stvari i nemamo nikakvog izbora.
Sve drugo su stvari licne prirode a stvari licne prirode uvijek je dobro drzati daleko od svakog ozbiljnog posla.
Laku noc svima.
Sve drugo su stvari licne prirode a stvari licne prirode uvijek je dobro drzati daleko od svakog ozbiljnog posla.
Laku noc svima.
@drummer
Tako mi dragog Boga jedinog na ovom dunjaluku ne mrzim nikoga. Mogu samo nekog da ne volim ili da mi nije drag , ali mrziti nema govora, pogotovo ne nekog ko nam je tako blizak. Tako da ne mrzim Spahu, ali mi nije drag i ne sviđa mi se kako igra i pruža partije u posljednje vrijeme u svetom dresu. Shvatam ja šta ti želiš reći, ali griješiš nama Spaha nije donio SP jer nije imao od čega/koga da nas brani i spašava napadači Latvije, Litvanije i Lihtenštajna nisu sigurno morali da budu neka briga bilo kome na mjestu štopera. Možda i jesu mogli biti prijetnja za Spahu jer on odavni nije siguran i ne pruža sigurnost kakvu je znao godinama. Za Slovačku i Grčku haj i donekle mogu opravdati da je možda Spaha bio zaslužan, ali je i upitna njegova reakcija kod golova Slovačke, ako je iko zaslužan to je komplet tim jer su svi uložili pomalo, možda su samo zasluge veće za Džeku, Pjanića te Hajrovića i Ibiševića prema učinku na terenu i onim što je svako od nabrojanih uradio. Ali reći da bez Spahe ne bi bilo SP je presmiješno, koliko znam ove selekcije iz grupe pogotovo ove na slovo L imaju takve napadače da se jadan Spaha smorio i gino da ih zaustavi. Slovačka i Grčka okej Samaras, Hamšik okej respect tu i mogu reći da je imao posla.
Ali izjava da bez Spahe mi ne bi vidjeli SP i igrali utakmicu protiv Nigerije koju je gle čuda isti taj Spaha zasrao ( moderatori izvinete na izrazu, ali nemam drugog prikladnijeg za onakvu partiju) je vrhunac što sam ikada i bilo gdje pročitao.

Tako mi dragog Boga jedinog na ovom dunjaluku ne mrzim nikoga. Mogu samo nekog da ne volim ili da mi nije drag , ali mrziti nema govora, pogotovo ne nekog ko nam je tako blizak. Tako da ne mrzim Spahu, ali mi nije drag i ne sviđa mi se kako igra i pruža partije u posljednje vrijeme u svetom dresu. Shvatam ja šta ti želiš reći, ali griješiš nama Spaha nije donio SP jer nije imao od čega/koga da nas brani i spašava napadači Latvije, Litvanije i Lihtenštajna nisu sigurno morali da budu neka briga bilo kome na mjestu štopera. Možda i jesu mogli biti prijetnja za Spahu jer on odavni nije siguran i ne pruža sigurnost kakvu je znao godinama. Za Slovačku i Grčku haj i donekle mogu opravdati da je možda Spaha bio zaslužan, ali je i upitna njegova reakcija kod golova Slovačke, ako je iko zaslužan to je komplet tim jer su svi uložili pomalo, možda su samo zasluge veće za Džeku, Pjanića te Hajrovića i Ibiševića prema učinku na terenu i onim što je svako od nabrojanih uradio. Ali reći da bez Spahe ne bi bilo SP je presmiješno, koliko znam ove selekcije iz grupe pogotovo ove na slovo L imaju takve napadače da se jadan Spaha smorio i gino da ih zaustavi. Slovačka i Grčka okej Samaras, Hamšik okej respect tu i mogu reći da je imao posla.
Ali izjava da bez Spahe mi ne bi vidjeli SP i igrali utakmicu protiv Nigerije koju je gle čuda isti taj Spaha zasrao ( moderatori izvinete na izrazu, ali nemam drugog prikladnijeg za onakvu partiju) je vrhunac što sam ikada i bilo gdje pročitao.

drummer je napisao/la:Ti si sad nabrojao samo najgore od Spahica a zaboravio si spomenut silne utakmice u kojima nas je spasavao,sam drzao odbranu i bez tih njegovih partija mi ne bi ni igrali protiv Nigerije jer svjetskog prvenstva ne bi ni vidjeli.Bez Spahica u kvalifikacijama mi ne bi bili prvi,ne bi bilo Nigerije,razumijes me.

Samo da nam kapiten ne ponovi onakve greske kao kod meca sa Nigerijom protiv Belgije ili Walesa. Onda ga ni ja vise necu podrzavati. Ali kako god okrenes. Pape je kriv sto nije pravovremeno pozvao Zukanovica. i sto Arslanagicu nije sredio papirologiju do Brazila. Da o pozivanju Hadzica umjesto jednog Maria Vrancica ni ne govorim. Jer to nije tema. A najsmjesnije je od svega da Pape nikad nece izbacit Spahu ako potpise novi ugovor. Jedino koga ce mozda izbaciti je Ibrcic. Spahu nema sanse iz vise razloga. Sam sebi nije osigurao adekvatnu zamjenu. I tek to bi po meni izazvalo razdor u ekipi. Tako da mi ovdje dzaba gubimo vrijeme svi.mirzatele je napisao/la:
vecina ih je ovdje zalutala..Vrijedjaju naseg najboljeg kapitena,i bas mi je zao sto ce ga morati gledati najmanje jos na EP
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 jun 2014, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jedni tvrde da nije bilo Dzeke ne bi bilo, drugi tvrde da nije bilo Emira, a opet treci govore da nije bilo Safeta i "genijalnog" poteza tj. ubacivanje Hajrovica. Dakle svako ima svog favorita i napada ovog sto ne voli. A istina je da ni jedan od te trojice nije bas dobio zadovoljavajucu ocjenu za uradjeno na Svjetskom Prvenstvu.
p.s. cisto da se nadovezem, da Emir nije igrao, nasa gol razlika bi bila manja, ali cisto sumnjam da se ne bi kvalifikovali. Malo ili ni malo utakmica je zavrseno 1 razlike za nas.
p.s. cisto da se nadovezem, da Emir nije igrao, nasa gol razlika bi bila manja, ali cisto sumnjam da se ne bi kvalifikovali. Malo ili ni malo utakmica je zavrseno 1 razlike za nas.
Celik!3,2,2.
Drummer je nermin spahic !! Ja mislim da samo spahini najblizi mogu mrtvi-hladnii iznijeti ovakvu tvrdnju .
Ajax je napisao/la:Samo da nam kapiten ne ponovi onakve greske kao kod meca sa Nigerijom protiv Belgije ili Walesa. Onda ga ni ja vise necu podrzavati. Ali kako god okrenes. Pape je kriv sto nije pravovremeno pozvao Zukanovica. i sto Arslanagicu nije sredio papirologiju do Brazila. Da o pozivanju Hadzica umjesto jednog Maria Vrancica ni ne govorim. Jer to nije tema. A najsmjesnije je od svega da Pape nikad nece izbacit Spahu ako potpise novi ugovor. Jedino koga ce mozda izbaciti je Ibrcic. Spahu nema sanse iz vise razloga. Sam sebi nije osigurao adekvatnu zamjenu. I tek to bi po meni izazvalo razdor u ekipi. Tako da mi ovdje dzaba gubimo vrijeme svi.mirzatele je napisao/la:
vecina ih je ovdje zalutala..Vrijedjaju naseg najboljeg kapitena,i bas mi je zao sto ce ga morati gledati najmanje jos na EP
Dječače, nisi shvatio izgleda. Ali, dobro, Maldini je opet Maldini, i za one koje si ti nabrojao, i za Spahu, i ovog sad i za 6 godina.mirzatele je napisao/la:djevojko,Maldini je zavrsio karijeru kada je imao 6 godina vise nego sto Spaha sada imaBaDa12 je napisao/la:Maldini je Maldini i dalje za cijeli svijet, ali ipak baca pogled za golf lopticom, a ne pika nogometnu loptu.
Bitno je da su neke stvari neizbježne, bio ti legenda svog zanata ili tek prolaznik.

Laku noć, raja.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Ako su ti zbilja potrebni novinari da bih spoznao lik I dijelo zvano Emir Spahic onda je zaista jaci oblik mentalne retardacija u pitanju. Tko god ima dva krnjava pindzera u mozgu jos birvaktile je skontao tko je doticni. On nam moze biti jos od koristi, samo podhitno ga neko treba spustiti na zemlju. Prvi korak jeste kapitenska traka, istu dati Begovicu, a sa Spahicem obaviti konstruktivan razgovor. Buduci selektor ce morati uvesti militarni rezim I podjednak tretman za sve, jer vidjeli smo gdje je Papeta njegova dobrota odvela.Cartman je napisao/la:Novinari su uspjeli, naveli su ovce da mrze Spahica. Cestitam im.
Fakat ga ne zasluzujemo.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], DeeWa, Google Adsense [Bot], Hafiz00, Zglavkar i 28 gostiju.