Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ako Real hoce da ga kupi kupice ga sigurno,nisu cigani i pare im nisu problem.Joj sapunice jos ce Edo skontat da mu je Mo prvi rodak koji je bio slijep ali je naglo progledo i prvo sto je vidio bila je Dzekina slika 

Ugledni italijanski sportski dnevnik Corriere Dello Sport objavio je informaciju
Kad sam ovo procito sve mi je bilo jasno...
DBd kceri da te sultan ozeni, voli bih da ode bilo gdje pa cak i u Real Madrid. Iako sam fan Barce
Kad sam ovo procito sve mi je bilo jasno...
DBd kceri da te sultan ozeni, voli bih da ode bilo gdje pa cak i u Real Madrid. Iako sam fan Barce

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Izgleda da je Džeko naš drugi igrač u Realu 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- NoName
- Kontakt:
Dello Sport nije baš na nivou expressa ili španske marce tako da...
Treba pratiti tok događaja. Prvo se Mou obrušio na Benzemu jer se ovaj ne zalaže dovoljno i gotovo otvoreno mu je rekao da samo zauzima mjesto u timu i da bi trebao otići i osloboditi mjesto za nekog drugog napadača. Nakon toga se objavljuje informacija o razgovorima Reala i Wolfsburga, Edin je među prvim opcijama, pored njega postoji interes i za Drogbu (teško izvodljivo).
Dakle, ovo nije mali transfer, radi se o 40 miliona i ne bi bilo čudno da je Real pratio razvoj situacije i da su se tek sada odlučili na reakciju.
Treba pratiti tok događaja. Prvo se Mou obrušio na Benzemu jer se ovaj ne zalaže dovoljno i gotovo otvoreno mu je rekao da samo zauzima mjesto u timu i da bi trebao otići i osloboditi mjesto za nekog drugog napadača. Nakon toga se objavljuje informacija o razgovorima Reala i Wolfsburga, Edin je među prvim opcijama, pored njega postoji interes i za Drogbu (teško izvodljivo).
Dakle, ovo nije mali transfer, radi se o 40 miliona i ne bi bilo čudno da je Real pratio razvoj situacije i da su se tek sada odlučili na reakciju.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Koliko je bilo informacija od uglednog sportskog lista za Dzeku samo ovog ljetaNoName je napisao/la:Dello Sport nije baš na nivou expressa ili španske marce tako da...

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
Nista dok Visoko Algemaine Zeitung ne izvjesti i Kotor Varos Suns ne potvrdi.NoName je napisao/la:Dello Sport nije baš na nivou expressa ili španske marce tako da...

P.S Prije ce Nadar u Bolton,nego Dzeko igdje ici.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 avg 2010, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Šta znamo o minhenskom Merkuru?Real Madrid otvorio pregovore - s Edinom Džekom!
Madridski Real započeo je pregovore koji bi mogli biti okončani dovođenjem bosansko-hercegovačkog napadača Wolfsburga, Edina Džeke, na Santiago Bernabeu...
Piše to minhenski Merkur, a prenose svjetski mediji. Manchester United i Chelsea već se godinu dana spominju kao moguća odredišta BiH-nogometaša, a u posljednje vrijeme s Otoka se javljaju Arsenal i financijski moćni Manchester City, kojem 40 milijuna eura odštete ne predstavlja baš nikakav problem.
Ta četiri engleska kluba, uz talijanske Milan i Juventus, te španjolske sile Barcelonu i Real Madrid, svjetski mediji najčešće spominju kao moguće odredište nastavka karijere Wolfsburgovog napadača.
Sada je, tvrdi se, u akciju dovođenja silovito krenuo Real čiju su predstavnici službeno otvorili pregovore s još uvijek aktualnim njemačkim prvacima. Navodno je predsjednik sportskog društva Real, Florentino Perez, odustao od nakane da u klub dovede Waynea Rooneyja, te se okrenuo opciji koja u dres "kraljeva" oblači Džeku.

Harise, Kotor Varoš Suns je izgubio kredibilitet nakon dezinformacija oko prelaska Nadarevića u Bolton

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Do kad je prelazni rok, jel do 31.08?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Merkur? Ja mislim da su to oni koji su objavili da Mou i Dzeko na dan finala lige prvaka ispijaju kafice po Madridu, kao da Jose nije imao pametnijeg posla taj dan....NoName je napisao/la:Šta znamo o minhenskom Merkuru?Real Madrid otvorio pregovore - s Edinom Džekom!
Madridski Real započeo je pregovore koji bi mogli biti okončani dovođenjem bosansko-hercegovačkog napadača Wolfsburga, Edina Džeke, na Santiago Bernabeu...
Piše to minhenski Merkur, a prenose svjetski mediji. Manchester United i Chelsea već se godinu dana spominju kao moguća odredišta BiH-nogometaša, a u posljednje vrijeme s Otoka se javljaju Arsenal i financijski moćni Manchester City, kojem 40 milijuna eura odštete ne predstavlja baš nikakav problem.
Ta četiri engleska kluba, uz talijanske Milan i Juventus, te španjolske sile Barcelonu i Real Madrid, svjetski mediji najčešće spominju kao moguće odredište nastavka karijere Wolfsburgovog napadača.
Sada je, tvrdi se, u akciju dovođenja silovito krenuo Real čiju su predstavnici službeno otvorili pregovore s još uvijek aktualnim njemačkim prvacima. Navodno je predsjednik sportskog društva Real, Florentino Perez, odustao od nakane da u klub dovede Waynea Rooneyja, te se okrenuo opciji koja u dres "kraljeva" oblači Džeku.
Harise, Kotor Varoš Suns je izgubio kredibilitet nakon dezinformacija oko prelaska Nadarevića u Bolton

Ček da prozovem Džeku reko mi je kad osvane vijest da ga nazovem da mi kaže kolka mu je plata ... 

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- Nail for Real
- Kontakt:
Ostaje Dzeko u Wolfsima.
Mislim da je Valdano bio jasan kada je rekao da je prelazni rok zavrsen.
Mada nemam nista protiv da dodje
Mislim da je Valdano bio jasan kada je rekao da je prelazni rok zavrsen.
Mada nemam nista protiv da dodje

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ovi tekstovi o Džeki i njgovom prelazku su postali smjesni i to odavno
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Wolfsburg aktuelni njemacki prvakNoName je napisao/la:Real Madrid otvorio pregovore - s Edinom Džekom!

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Treba proglasiti nacionalnim praznikom datum i dan kada Džeko (ZVANIČNO) potpiše za neki drugi klub. 

Ako je izbor Wolfsburg ili Real Madrid bolje neka ostane u Wolfsburgu.
Real ima odnos prema igracima pogotovo napadacima, kao sto muskarci imaju odnos prema ****.
A Mourinho igra vrlo defenzivni fudbal a to nije dobro za napadace.
U Wolfsburgu ima prakticno zagarantovano mjesto medju prvih 11 cijelu sledecu sezonu, pa neka ostane jos jednu godinu u Wolfsburgu.
Real ima odnos prema igracima pogotovo napadacima, kao sto muskarci imaju odnos prema ****.
U Wolfsburgu ima prakticno zagarantovano mjesto medju prvih 11 cijelu sledecu sezonu, pa neka ostane jos jednu godinu u Wolfsburgu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Pusto to Mou igra def nogomet , ko zna dace gol a Edin sigurno zna, a bas sam citao da je Mou izjavio da ne zeli gledati RM kako se braniPauk je napisao/la:Ako je izbor Wolfsburg ili Real Madrid bolje neka ostane u Wolfsburgu.

- storm_raider
- Kontakt:
Zvanicno, Edin Dzeko potpisao za Willem II !
Mislim da ga jos jedino s ovom ekipom nisu dovodili u kontekst.
Mislim da ga jos jedino s ovom ekipom nisu dovodili u kontekst.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Ima jedna tu dobra cinjenica.Pauk je napisao/la:Ako je izbor Wolfsburg ili Real Madrid bolje neka ostane u Wolfsburgu.
Za te **** se kasnije svako otima.Ha inter,ha Bajern,ha Milano itd.Dok iz Wolfsburga **** odose za Rusiju i tako te ''zemljice''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Los*Blancos
- Kontakt:
Neka ti znas koje na nivou Marce ( Spaniji br.1), Mou se obrusio na Benzemu da ga motivise, u RM smatraju da je Dzeko za 1 postavu da nije igrac koji treba da sijedi na klupi, tako da su iz kluba rekli da mu se napadac nalazi u Canteri, tako je pisao AS, sada i Marca( a prvi su poceli pisati spekulacije o Dzekinom dolasku u RM) tako da od transfera nista gosopodo..citajte Dello Sport..koji nemaju sta pisati o Seria A, Juve, Milano itd polovnjacki klubovi koji nemogu dovesti nista u talijansku ligu sto je ovom momentu u vrh.nogometne scene..tolikoNoName je napisao/la:Dello Sport nije baš na nivou expressa ili španske marce tako da...

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, HariTz, Zagor i 17 gostiju.