Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

aziz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la aziz » 23 avg 2010, 14:48

Ako Real hoce da ga kupi kupice ga sigurno,nisu cigani i pare im nisu problem.Joj sapunice jos ce Edo skontat da mu je Mo prvi rodak koji je bio slijep ali je naglo progledo i prvo sto je vidio bila je Dzekina slika :D

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 23 avg 2010, 14:54

Ugledni italijanski sportski dnevnik Corriere Dello Sport objavio je informaciju

Kad sam ovo procito sve mi je bilo jasno...

DBd kceri da te sultan ozeni, voli bih da ode bilo gdje pa cak i u Real Madrid. Iako sam fan Barce :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 23 avg 2010, 15:00

Izgleda da je Džeko naš drugi igrač u Realu :D
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 avg 2010, 15:01

Dello Sport nije baš na nivou expressa ili španske marce tako da...

Treba pratiti tok događaja. Prvo se Mou obrušio na Benzemu jer se ovaj ne zalaže dovoljno i gotovo otvoreno mu je rekao da samo zauzima mjesto u timu i da bi trebao otići i osloboditi mjesto za nekog drugog napadača. Nakon toga se objavljuje informacija o razgovorima Reala i Wolfsburga, Edin je među prvim opcijama, pored njega postoji interes i za Drogbu (teško izvodljivo).

Dakle, ovo nije mali transfer, radi se o 40 miliona i ne bi bilo čudno da je Real pratio razvoj situacije i da su se tek sada odlučili na reakciju.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 23 avg 2010, 15:04

NoName je napisao/la:Dello Sport nije baš na nivou expressa ili španske marce tako da...
Koliko je bilo informacija od uglednog sportskog lista za Dzeku samo ovog ljeta ;)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2010, 15:04

NoName je napisao/la:Dello Sport nije baš na nivou expressa ili španske marce tako da...

Treba pratiti tok događaja. Prvo se Mou obrušio na Benzemu jer se ovaj ne zalaže dovoljno i gotovo otvoreno mu je rekao da samo zauzima mjesto u timu i da bi trebao otići i osloboditi mjesto za nekog drugog napadača. Nakon toga se objavljuje informacija o razgovorima Reala i Wolfsburga, Edin je među prvim opcijama, pored njega postoji interes i za Drogbu (teško izvodljivo).

Dakle, ovo nije mali transfer, radi se o 40 miliona i ne bi bilo čudno da je Real pratio razvoj situacije i da su se tek sada odlučili na reakciju.
Nista dok Visoko Algemaine Zeitung ne izvjesti i Kotor Varos Suns ne potvrdi. :mrgreen:
P.S Prije ce Nadar u Bolton,nego Dzeko igdje ici. ;)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 avg 2010, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 avg 2010, 15:05

Real Madrid otvorio pregovore - s Edinom Džekom!

Madridski Real započeo je pregovore koji bi mogli biti okončani dovođenjem bosansko-hercegovačkog napadača Wolfsburga, Edina Džeke, na Santiago Bernabeu...
Piše to minhenski Merkur, a prenose svjetski mediji. Manchester United i Chelsea već se godinu dana spominju kao moguća odredišta BiH-nogometaša, a u posljednje vrijeme s Otoka se javljaju Arsenal i financijski moćni Manchester City, kojem 40 milijuna eura odštete ne predstavlja baš nikakav problem.

Ta četiri engleska kluba, uz talijanske Milan i Juventus, te španjolske sile Barcelonu i Real Madrid, svjetski mediji najčešće spominju kao moguće odredište nastavka karijere Wolfsburgovog napadača.

Sada je, tvrdi se, u akciju dovođenja silovito krenuo Real čiju su predstavnici službeno otvorili pregovore s još uvijek aktualnim njemačkim prvacima. Navodno je predsjednik sportskog društva Real, Florentino Perez, odustao od nakane da u klub dovede Waynea Rooneyja, te se okrenuo opciji koja u dres "kraljeva" oblači Džeku.
Šta znamo o minhenskom Merkuru? :D

Harise, Kotor Varoš Suns je izgubio kredibilitet nakon dezinformacija oko prelaska Nadarevića u Bolton :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 23 avg 2010, 15:08

Do kad je prelazni rok, jel do 31.08?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 avg 2010, 15:18

NoName je napisao/la:

Madridski Real započeo je pregovore koji bi mogli biti okončani dovođenjem bosansko-hercegovačkog napadača Wolfsburga, Edina Džeke, na Santiago Bernabeu...
Piše to minhenski Merkur, a prenose svjetski mediji. Manchester United i Chelsea već se godinu dana spominju kao moguća odredišta BiH-nogometaša, a u posljednje vrijeme s Otoka se javljaju Arsenal i financijski moćni Manchester City, kojem 40 milijuna eura odštete ne predstavlja baš nikakav problem.

Ta četiri engleska kluba, uz talijanske Milan i Juventus, te španjolske sile Barcelonu i Real Madrid, svjetski mediji najčešće spominju kao moguće odredište nastavka karijere Wolfsburgovog napadača.

Sada je, tvrdi se, u akciju dovođenja silovito krenuo Real čiju su predstavnici službeno otvorili pregovore s još uvijek aktualnim njemačkim prvacima. Navodno je predsjednik sportskog društva Real, Florentino Perez, odustao od nakane da u klub dovede Waynea Rooneyja, te se okrenuo opciji koja u dres "kraljeva" oblači Džeku.
Šta znamo o minhenskom Merkuru? :D

Harise, Kotor Varoš Suns je izgubio kredibilitet nakon dezinformacija oko prelaska Nadarevića u Bolton :D
Merkur? Ja mislim da su to oni koji su objavili da Mou i Dzeko na dan finala lige prvaka ispijaju kafice po Madridu, kao da Jose nije imao pametnijeg posla taj dan.... :mrgreen:

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 23 avg 2010, 15:28

Ček da prozovem Džeku reko mi je kad osvane vijest da ga nazovem da mi kaže kolka mu je plata ... :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 avg 2010, 15:45

Ostaje Dzeko u Wolfsima.
Mislim da je Valdano bio jasan kada je rekao da je prelazni rok zavrsen.
Mada nemam nista protiv da dodje :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 avg 2010, 15:49

ovi tekstovi o Džeki i njgovom prelazku su postali smjesni i to odavno
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 23 avg 2010, 15:50

transfers rok traje do 31.08
BLUE NATION.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 23 avg 2010, 17:22

NoName je napisao/la:

Wolfsburg aktuelni njemacki prvak :o :o
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 avg 2010, 17:24

Treba proglasiti nacionalnim praznikom datum i dan kada Džeko (ZVANIČNO) potpiše za neki drugi klub. :mrgreen:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 23 avg 2010, 18:04

Ako je izbor Wolfsburg ili Real Madrid bolje neka ostane u Wolfsburgu.

Real ima odnos prema igracima pogotovo napadacima, kao sto muskarci imaju odnos prema ****.

A Mourinho igra vrlo defenzivni fudbal a to nije dobro za napadace.

U Wolfsburgu ima prakticno zagarantovano mjesto medju prvih 11 cijelu sledecu sezonu, pa neka ostane jos jednu godinu u Wolfsburgu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 23 avg 2010, 18:09

Pauk je napisao/la:Ako je izbor Wolfsburg ili Real Madrid bolje neka ostane u Wolfsburgu.

Real ima odnos prema igracima pogotovo napadacima, kao sto muskarci imaju odnos prema ****.

U Wolfsburgu ima prakticno zagarantovano mjesto medju prvih 11 cijelu sledecu sezonu, pa neka ostane jos jednu godinu u Wolfsburgu.
Pusto to Mou igra def nogomet , ko zna dace gol a Edin sigurno zna, a bas sam citao da je Mou izjavio da ne zeli gledati RM kako se brani :roll: Sve u sve vise bih volio gledati Edina u RM nego u Wolfsburg (zgadio mi se vise :twisted: )

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 avg 2010, 18:10

Zvanicno, Edin Dzeko potpisao za Willem II !
Mislim da ga jos jedino s ovom ekipom nisu dovodili u kontekst. :D
Sport je lijek za tijelo i duh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2010, 19:01

Pauk je napisao/la:Ako je izbor Wolfsburg ili Real Madrid bolje neka ostane u Wolfsburgu.

Ima jedna tu dobra cinjenica.
Za te **** se kasnije svako otima.Ha inter,ha Bajern,ha Milano itd.Dok iz Wolfsburga **** odose za Rusiju i tako te ''zemljice''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 19:25

Neka ti znas koje na nivou Marce ( Spaniji br.1), Mou se obrusio na Benzemu da ga motivise, u RM smatraju da je Dzeko za 1 postavu da nije igrac koji treba da sijedi na klupi, tako da su iz kluba rekli da mu se napadac nalazi u Canteri, tako je pisao AS, sada i Marca( a prvi su poceli pisati spekulacije o Dzekinom dolasku u RM) tako da od transfera nista gosopodo..citajte Dello Sport..koji nemaju sta pisati o Seria A, Juve, Milano itd polovnjacki klubovi koji nemogu dovesti nista u talijansku ligu sto je ovom momentu u vrh.nogometne scene..toliko ;)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, HariTz, Zagor i 17 gostiju.