Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Batko
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Batko » 05 feb 2014, 22:32

Pih pih

Sent from my iPhone using Tapatalk

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2014, 22:32

drummer je napisao/la:
sergejbarba je napisao/la:cim je pjanke usao primili go
Jasta on je kriv,Radja je zakon.
Imas ga pravo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 feb 2014, 22:37

kad je pic.ka ne bih mu ni ja dao da puca :D ...Ljajic jbt tek dosao i druga tekma on mu loptu uzima iz mrtve Pjaniceve pozicije...ovaj ko pic.ketina najveca suti i daje mu loptu...

ko ono dijete na cesti prije sto svi znaju da zna al jbg pic.ka najveca u mahali pa nikad nece dobit priliku da sutne penal il slobodan udarac od ovih jacih, osim kad zagusti..i onda kad promasi kad je gusto istuces ga i na njemu se kola slome :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 05 feb 2014, 22:37

sergejbarba je napisao/la:cim je pjanke usao primili go
Čim je Pjanke ušao - zabili su go. ;)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 05 feb 2014, 22:39

Gledao sam skoro svaku utakmicu Rome ove sezone i ovaj Ljajic nije odigrao dvije dobre utakmice ali svejedno je starter u svakoj,samo petlja,usporava,solira i davi loptu.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 feb 2014, 22:44

drummer je napisao/la:Gledao sam skoro svaku utakmicu Rome ove sezone i ovaj Ljajic nije odigrao dvije dobre utakmice ali svejedno je starter u svakoj,samo petlja,usporava,solira i davi loptu.
Barem pokusava i dobija duele, ima ih koji nisu u zivotu dobili duela u defanzivi a ni ofanzivno gotovo da nemaju dobijelnih duela...Sluze samo kao martinela...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2014, 22:57

ultrasstyle_tz je napisao/la:kad je pic.ka ne bih mu ni ja dao da puca :D ...Ljajic jbt tek dosao i druga tekma on mu loptu uzima iz mrtve Pjaniceve pozicije...ovaj ko pic.ketina najveca suti i daje mu loptu...

ko ono dijete na cesti prije sto svi znaju da zna al jbg pic.ka najveca u mahali pa nikad nece dobit priliku da sutne penal il slobodan udarac od ovih jacih, osim kad zagusti..i onda kad promasi kad je gusto istuces ga i na njemu se kola slome :mrgreen:
Dešava mu se to i u reprezentaciji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 05 feb 2014, 23:06

JackTheStripper je napisao/la:Dajte Pjaniću da izvodi slobodne....
Nije jos Garsija stigo da posjeti ss.ba
Unico amore sei!
❤️🖤

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 feb 2014, 23:20

Pjanić je mal, nejak, nema on kome da se tamo zadere i da traži loptu, jer bi dobio po ušima, to treba da trener da odredi, a ne da se igrači svađaju oko lopte, meni je krivo kad Džeko ko od brda odvaljen ne smije onim patuljcima ništa reć, a ne da bi slučajno povisio glas.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 feb 2014, 23:21

Izgleda da večeras nije mogao ni šutirati zbog koljena. Što ga je uopšte onda uvodio :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 feb 2014, 23:37

stokton je napisao/la:Pjanić je mal, nejak, nema on kome da se tamo zadere i da traži loptu, jer bi dobio po ušima, to treba da trener da odredi, a ne da se igrači svađaju oko lopte, meni je krivo kad Džeko ko od brda odvaljen ne smije onim patuljcima ništa reć, a ne da bi slučajno povisio glas.
Nemoj Dzeke sunce ti.. :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

:)

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 05 feb 2014, 23:43

pa ljaic najvise i smeta pjani
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 05 feb 2014, 23:45

Smiješni ste.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 feb 2014, 23:46

soxx je napisao/la:
stokton je napisao/la:Pjanić je mal, nejak, nema on kome da se tamo zadere i da traži loptu, jer bi dobio po ušima, to treba da trener da odredi, a ne da se igrači svađaju oko lopte, meni je krivo kad Džeko ko od brda odvaljen ne smije onim patuljcima ništa reć, a ne da bi slučajno povisio glas.
Nemoj Dzeke sunce ti.. :D

:)

De klip kad se zadere ili pokaže prst nekom hobitu iz Citya, nećeš ga nać, a itekako je imao razloga da im ebe mamu u više navrata.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2014, 23:47

adal je napisao/la:pa ljaic najvise i smeta pjani
Njemu vazda neko smeta, Misimović, Gourcuff, Ljajić...
Voli te tvoje Sarajevo.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 05 feb 2014, 23:52

Virtu4l je napisao/la:
adal je napisao/la:pa ljaic najvise i smeta pjani
Njemu vazda neko smeta, Misimović, Gourcuff, Ljajić...
ma hajd boli ga briga, sad će u Barcu pa mu neće niko smetati :mrgreen:
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2014, 23:59

muXmania je napisao/la:ma hajd boli ga briga, sad će u Barcu pa mu neće niko smetati :mrgreen:
Ma brine me zbog Brazila. Kod nas je siguran u prvoj postavi, a ako se nastavi ovo šikaniranje, to bi mogao biti problem. Baš sam pomislio da će nakon dobre sezone u Romi napokon eksplodirati u reprezentaciji i biti naš najvažniji igrač, a ovo je već obeshrabujuće. Njega i Džeku nikako dobesti u ravan, kad jedan igra drugi ne igra i obratno.
Voli te tvoje Sarajevo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 feb 2014, 00:02

ma ko mu je kriv :?: vazda je do trenera koji ga gusi,do igraca koji mu ne daju loptu,do igraca za koje on trci,svaku drugu odigra ko preko ku.rca,a svako 10 dana ide u barc i psg .Najbolji je igrac iako je na klupi,ali zato je trener kriv cija ekipa pobjeudje u takovj formaciji i postavci.Najbolji igrac rep,a svaku utakmicu vecu je nestao sa terena jednostavno ko da je osto u svlacionici.Najbolji igrac na objektivnim anketama,bh forumima i portalima.Ja kad sam reko neki dan da je realno negdje oko 15tog mjesta na svojoj pozicji oznacen sam neprijateljem br1 :? Sad ce me logicno mnogi delegati opet napast ,al neka nemam namjeru da se raspvaljam,zivite u vasoj objektivnosti i zabludama.Sto se transfera tice napiso sam opkladu 10tak stranica prije kada smo se praslvjrali necu da je ponavljam,i samo nek mi neko objasni po kojoj osnovi se od pjanica ocekuje da ubde glavni igrac BARCE,PSG,MAN UTD nebitno a nije u jednoj prosjecnoj evropskoj ekipi standardan :?:Naravno da bi volio vise da igra i da udje formu,jer znam da ce biti jedna od glavnih uzranic u brazilu,zelim mu sto prije da se vrati u formu i proigra pa taman doso u zelju na posdubu
=\_1921_/=

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 06 feb 2014, 00:23

Pustite se vi nasih "relevantnih" novinara i njihove teznje ka nabijanju klikova na senzacionalne vijesti :mrgreen:

Pjanic ni sam ne zna kada je odigrao svih 90 minuta, a ovi bi ga nasi ni manje ni vise nego u Barsu :|

Neka se on posveti svome tijelu i fizionomiji svojih nogica.
Nije Pape djaba govorio o njegovoj konstituciji i uporedjivanju sa tijelom Ronalda :mrgreen:

Primjer je Modric, skoro su "isti" ovako na prvu, ali brate, onaj pojede u sredini. Cupa, trga, gura, dobija.
Pjanke, nista. Svaki duel je na podu.

p.s. gledaj sada kada se pojedinci nakace :D
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 feb 2014, 00:26

romeo je napisao/la:Pustite se vi nasih "relevantnih" novinara i njihove teznje ka nabijanju klikova na senzacionalne vijesti :mrgreen:

Pjanic ni sam ne zna kada je odigrao svih 90 minuta, a ovi bi ga nasi ni manje ni vise nego u Barsu :|

Neka se on posveti svome tijelu i fizionomiji svojih nogica.
Nije Pape djaba govorio o njegovoj konstituciji i uporedjivanju sa tijelom Ronalda :mrgreen:

Primjer je Modric, skoro su "isti" ovako na prvu, ali brate, onaj pojede u sredini. Cupa, trga, gura, dobija.
Pjanke, nista. Svaki duel je na podu.

p.s. gledaj sada kada se pojedinci nakace :D

ouuu dje ces modrica pozitivno spomenut e sad si naje.bo
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Google [Bot], hurem, lol89, Shogun i 33 gosta.