FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ima osjecaj i tehniku kao da je neki latinos, juznjak
Musiala je super talent i sve to, ali do gola je bio možda najlošiji igrač u momčadi, a nije da nije imao konkurenciju.
- farinelli123
- Kontakt:
Sve ok, ali Kimmich ne izlazi nikad. Cemu ti Gravenbersi i Sabiceri i Gorecke.
Nemamo zamene za Dejvisa i Kimiha. Kimih igra sve, kup, ligu, evropu. Dobar je, ali je i privatnik. To ne moze.
I cemu izmena Mazraouia, a ne Dejvisa? Dejvis nam treba frisak za Barsu. Izbacis Kimmicha i ubacis Sabitzera, podelis im minutazu. Valjda mogu on i Goretzka da drze vezu 20 minuta.
Nemamo zamene za Dejvisa i Kimiha. Kimih igra sve, kup, ligu, evropu. Dobar je, ali je i privatnik. To ne moze.
I cemu izmena Mazraouia, a ne Dejvisa? Dejvis nam treba frisak za Barsu. Izbacis Kimmicha i ubacis Sabitzera, podelis im minutazu. Valjda mogu on i Goretzka da drze vezu 20 minuta.
•
Protiv Barce ce bit lakse nego proziv Gladbacha ili Stuttgarta... kad barca se otvori i kad pocnu sijevati kontre, nece znati gdje se nalazefarinelli123 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 17:01Sve ok, ali Kimmich ne izlazi nikad. Cemu ti Gravenbersi i Sabiceri i Gorecke.
Nema Julian osjecaja za igru i izmjene, uvijek neke glupe rokade
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne mjenja on, sta tablet izbaci taj se zamjeni
Malo je debilan ovaj Sane
Haha yebo majku Sanea nabi je ko igrac Sunday leaguea, nikakvog osjecaja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zato jer treba pokazati tko je tu sretan da skuplja minute, a tko je tu da kao Kimmich potpuno izgubljen stoji na terenu i aktivno se trudi da protivnik zabije.
- Centre forward
- Kontakt:
Musiala je nevjerovatan. Onakva promjena strana, eksplozivnost i preciznost je nešto što može samo par igrača na svijetu. O golu govorim.
Zuby nema nikakav autoritet jbt. Igrači su samovoljno odlučili da budu maximalno letargični. Vjerujem da zna biti ozbiljnije na nekom treningu.
Vadi Kimmicha jbt. Vidi se iz aviona da je glavom pitajBogaĐe. Nema osjećaj za pravovremenu izmjenu, što je jedna od najvećih vrlina vrhunskih stručnjaka.
Zuby nema nikakav autoritet jbt. Igrači su samovoljno odlučili da budu maximalno letargični. Vjerujem da zna biti ozbiljnije na nekom treningu.
Vadi Kimmicha jbt. Vidi se iz aviona da je glavom pitajBogaĐe. Nema osjećaj za pravovremenu izmjenu, što je jedna od najvećih vrlina vrhunskih stručnjaka.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Taman, neka, zasluzeno
De Ligt trademark
- Centre forward
- Kontakt:
Penal nije bio al' neka ga je svirao.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Zasluženo mada ovo nema veze sa penalom.
Tablet zakazao, nije dobro proračunao 
Zrelo je se da nas Barca mlatne.

Zrelo je se da nas Barca mlatne.
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 10 sep 2022, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Samo kod poraza negativne ybg,3-2-1 kod remija
Al ima vremena d aizgube

E moj Zuba, preveliki je ovo zalogaj za tebe.
Sta kaze tablet, jel penal
Sta kaze tablet, jel penal

-
- Kontakt:
Sramota, tabletaš veze nema. Stuttgarta moraš pobijediti da ti pola tima čine amateri. O izmjenama da ne pričam, vadio sve igrače koje nije trebao
Genije!

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nakon najboljeg starta u historiji lige idu 3 remija za balans 

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 6 gostiju.