Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Captain4
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Captain4 » 25 okt 2015, 22:19

Greivis je napisao/la:Vrijeme je da Buric brani za reprezentaciju. Ovaj kikser bi nas mogao kostati u barazu.
:facepalm:
"We need to suffer. And we need to fight."

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 25 okt 2015, 22:23

Ne znam kako gledate na stvar, ali je ocito da je Begovic u krizi. Pustio je nekoliko cudnih golova u posljednjim utakmicama, i ne moze se bas sve svaliti na ocajnu odbranu Chelsea.
Ali iskreno, bas me briga za Chelsea, nisam bio najsretniji ni kad je presao. Problem je sto svoje igre iz kluba logicno moze prenijeti i u reprezentaciju, a ta se nesigurnost osjetila i u utakmici protiv Kipra. Dakle , nije prijedlog, nego samo moje razmisljanje; ne daj Boze pa da slucajno imadnemo los rezultat u Zenici i Begovic pokaze istu slabu formu, u revansu da startuje Sehic. Cinjenica je da imamo tri pristojna golmana, i to moramo iskoristiti. Niko nema pravo da se ljuti ako bude na klupi, pa ni Begovic. Sjajan je golman i sve, ali reprezentacija treba da je svima na prvom mjestu.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 okt 2015, 22:31

Begovic sa slomljenom rukom je bolji golman od Sehica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 26 okt 2015, 07:48

DeepPurple je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Keno nas je koštao u Albaniji i u Francuskoj kada smo potrošili izmjenu na golmana, a imao je kikseva. Asmir je veći profesionalac i sportista.
Veci je....za 9 cm.
To im ga ti mjerio Hare :lolno:
DD

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 26 okt 2015, 07:57

JohnCleese je napisao/la:Odlican je Bega zasad ;), nas drugi najbolji golman u historiji poslije Kenan Hasagica
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Hasagić?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Sunce ti krvavo!!!!!!!!! Kredenac od golmana. Ne moze pertle vezati Begovicu. Tada je branio samo zahvaljujuci tome sto ga je trio iz repke gurao na liniju. Realno i tada je bilo boljih golmana u PL. Cuj Hasagić :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 26 okt 2015, 08:00

Kakav Sehic, od njega je bolji golman i Buric i Delac.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 26 okt 2015, 09:03

krmpotich je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Odlican je Bega zasad ;), nas drugi najbolji golman u historiji poslije Kenan Hasagica
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Hasagić?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Sunce ti
krvavo!!!!!!!!! Kredenac od golmana. Ne moze pertle vezati Begovicu. Tada je branio samo zahvaljujuci tome sto ga je trio iz repke gurao na liniju. Realno i tada je bilo boljih golmana u PL. Cuj Hasagić :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Hajd nek si se nasmijao ako nista, al i pored tog ja ne pamtim nikakve spektakularne odbrane niti partije Asmirove u repki, cak zadnju godinu dana nerijetko napravi kiks
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 26 okt 2015, 11:41

@JohnCleese
Ne pamtiš spektakularne odbrane niti dobre partije Asmira? :clap:
Vrlo lako se zaboravlja koliko nas je taj čovjek spašavao.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 okt 2015, 11:48

Cuj Hasagic bolji od Begovica. :roll: Da bar nije branio protiv Francuza imali bi tu trecu zamjenu koja nam je zlata vrijedila da uvedemo nekog odmornog igraca da kontriramo Francuzima koji su se razmahali poslje povrede Mujdze. A ne da je trosimo na golmanu. Jedan tadasnji Ibisevic nije mogao igrati tada protiv Francuza u drugom poluvremenu zbog te zamjene golmana. Pravi Begovic u top formi je puno bolji igrac od Hasagica. Druga je stvar sto je on ove sezone i drugi dio prosle sezone losiji nego inace. Imao je i taj Hasagic padove forme.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 26 okt 2015, 12:07

Shooter je napisao/la:Kakav Sehic, od njega je bolji golman i Buric i Delac.
Zbog tog sto je ovaj branio za Želju pretpostavljam :crazy: Šeha je odlican golman, imao si prilike gledat ga u evropskoj ligi vise puta, gdje je definitivno pokazao kvalitet ( posebno na san siru protiv intera), ne znam koji golmanski segment mu je los, skocan, izuzetan refleks, nije iskljucivo zakucan za liniju, stavljat Delača uopste u ove kombinacije je smijesno realno, kao i bilo kojeg drugog golmana iz PLBiH, jedino mozda da je Pirć vrijedan pomena s obzirom da je 94 godiste i ima prostora za napredovanje kad ode iz ove lige.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 26 okt 2015, 12:12

Meni nije nikad ostao u sjecanju pa tako nemam sta puno niti zaboraviti. Ljudi ja sam rekao da je drugi najbolji i vi se upalili ybt, pa nisam rekao dao drugi najlosiji u nasoj reprezentativnoj fudbalskoj historiji koja traje preko 20 godina. Neko rece on nas je odveo na SP, pa ne znam gdje nas je to spasavao u tekmama protiv Latvije i Litvanije u kojima smo davali po 4,5 golova a nisu nam prilazili golu. Protiv Slovacke isto nije jer smo izgubili tekmu tako da je tu u Zenici mozda i mogao ali nije al nema veze tu je svakako puhalo na sve strane. Eh ostaje Grcka i to ona prva tekma u Grckoj u kojoj je imao prilicno dobrih odbrana ali opet tu je kljucan bio promasaj praznog gola i nedostatak koncentracije Gekasa. Na Sp-u se nije isticao niti spektaluranim odbranama niti nekim pacerskim golovima, rekao da je tu bio onako. Eh ove kvalifikacije ako kaem da je bio los reci ce pljujem ga., a sjetimo se Kipra, Belgije kuci, Belgije u gostima, u Izraelu je mogao mnogo bolje reagovat i na kraju ponovo Kipar i ona pacerska intervencija kod prvog gola... Zaista gledajuci samo repku i Kenine parade kod slobodnih udaraca, odbrane penala, refleksne intervencije su mi ostavile dublji trag
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 27 okt 2015, 02:04

Burundi je napisao/la:
DeepPurple je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Keno nas je koštao u Albaniji i u Francuskoj kada smo potrošili izmjenu na golmana, a imao je kikseva. Asmir je veći profesionalac i sportista.
Veci je....za 9 cm.
To im ga ti mjerio Hare :lolno:
Tebi izgleda jedino ta mjera u ustima, hocu reci u glavi ti :lolno:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 okt 2015, 07:35

Asmir je nas najuspjesniji golman sto se tice klubske karijere, a da nas je spasavao nekoliko puta i da je pokazao tu klasu, koju ima, i u reprezentaciji i nije bas. Doci ce i to na svoje, nadam se. Protiv Belgije u Zenici je npr. fantasticno branio ali dzaba kad je retardiran go primio.
Nad tobom sunce najljepše sja

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 27 okt 2015, 08:52

Večeras protiv "svojih". :bih:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 okt 2015, 09:00

Moze li Delac branit za nas.Odakle je on meni je najbolji golman.

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 27 okt 2015, 09:04

Alipasino je napisao/la:Moze li Delac branit za nas.Odakle je on meni je najbolji golman.
Moze, ali nazalost je povrijedio ligamente, nema ga pola godine. :(
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 okt 2015, 09:29

Alipasino je napisao/la:Moze li Delac branit za nas.Odakle je on meni je najbolji golman.
Da je najbolji branio bi u Celziju mjesto Begovica. Smijesna prica ako cemo posteno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 okt 2015, 11:22

A uozbiljite se. Nemamo mi golmana ni približne kvalitete Begovica. Sehic Buric, Delac :roll:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

evybih
Kontakt:

Post Postao/la evybih » 27 okt 2015, 21:36

:njanjanja: spasi Begovic

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 27 okt 2015, 21:38

evybih je napisao/la::njanjanja: spasi Begovic
I to još onom Waltersu, sa kojim će se najvjerovatnije suočiti u Zenici. :D
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 25 gostiju.