Mi smo ispali od trenutnog lidera lige, a ne od petoplasirane ekipeBordoArmy88 je napisao/la:A s kim ste vi igrali?katakomba je napisao/la:komedija ste![]()
![]()
![]()

Mi smo ispali od trenutnog lidera lige, a ne od petoplasirane ekipeBordoArmy88 je napisao/la:A s kim ste vi igrali?katakomba je napisao/la:komedija ste![]()
![]()
![]()
A kod vas je Medžlis Islamske zajednice na terenu. Nisi interesantan.Nydalen je napisao/la:
Slomio sam se trazeci te prve, vjeruj mi
Bože moj, šta je tu je.. Nije kod nas situacija kao kod vasamorovski je napisao/la:Ispadali ste i od nas. Jos ste kuci izgubili zadnji derbi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nece te banovati,ima kavez za tebekanarinac je napisao/la: nek me banuju ali moram napisati covjek komentarise koji ima 2 igraca iz cetnickog pokreta i na klupi covjeka koji je 4 godine proveo na brdu i gadjao grbavicu
nije bolest sve sto boli samo cu ti reci DA LAŽEŠ za milomira odovica i za tog drugog igraca ali ti zivi u bajkama i svojim kompleksima[/quote]kanarinac je napisao/la:nek me banuju ali moram napisati covjek komentarise koji ima 2 igraca iz cetnickog pokreta i na klupi covjeka koji je 4 godine proveo na brdu i gadjao grbavicuhilmo je napisao/la:A kod vas je Medžlis Islamske zajednice na terenu. Nisi interesantan.Nydalen je napisao/la:
Slomio sam se trazeci te prve, vjeruj mi
@desole
Ma gdje su bolji. Pa da su bolji prosli bi dalje i nemoj tako potcjenjivati Borac. Pa oni su bolan doveli 5 igraca, galaktikosa a nemogu umrijet mrtvi hHHAAHAH.JOj brate oni su kraljevi. Cestitamdelko je napisao/la:solidna utakmica, bilo je sansi na obe strane. Sarajevo ocekivano bolje (ali i jurili su rezultat) no za nas bitno da smo mi prosli
To mozes macku od rep okaciti, u evropu ce ici oni koji zasluze.sloboda72 je napisao/la:Opet politika. Borac mora u Evropu kroz Kup.Po plasmanu ,Sarajevo ,Široki i Zrinjski. Sad Borac može komotno napraviti Ligu neregularnom. Ko ima člana IO F/N S BiH može mu se. Vama Pitari ovo teško pada ali vidi se brate s Marsa.
ma boli me briga ti misli sta hoces ali mi znamo da to nije tacno a vi za bilo kog srbina u ŽELJIzeka_tm87 je napisao/la:ne lazi sam sebe
daj ba druze mani mi se ove glupe rasprave doso si ovde da pricas nekim bosnjacima koje nemamo ,a kao vi imate ko vam je kapiten zeljkovic uzelac imas sliku kao dokaz kosoric koji je govorio da bi pjeske otisao igrati za srbiju kokota koji je dožazan cetnik et odovic neki tvrde da on nije artiljerac nego neki drugi i ima toga jos koko oces zato mani se glupih rasprava,[/quote]kanarinac je napisao/la:ma boli me briga ti misli sta hoces ali mi znamo da to nije tacno a vi za bilo kog srbina u ŽELJIzeka_tm87 je napisao/la:ne lazi sam sebe
znate odmah da je cetnik a kod vas sve uzorni gradjani hahah koji kompleksi i izvale
Posebno ste vi iz tuzle vazda najbolje gledali proslost,sadasnjost i buducnost. Teorije zavjere su vam uza specijalnost,dok trening i muska igra,na sve ili nista,nepoznat pojam.sloboda72 je napisao/la:Opet politika. Borac mora u Evropu kroz Kup.Po plasmanu ,Sarajevo ,Široki i Zrinjski. Sad Borac može komotno napraviti Ligu neregularnom. Ko ima člana IO F/N S BiH može mu se. Vama Pitari ovo teško pada ali vidi se brate s Marsa.